Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 11 Helsekurs i Farmasi 2019/2020

Kursene er programmer med undervisning ment å utvide ens kunnskap om et gitt tema eller bransje. Kurs varierer i forhold til innhold, lengde og innmelding krav, blant andre områder, men de er generelt tatt for å maksimere ens jobbmuligheter og lønn potensial.

Akkurat det er et kurs i apotek? En viss grad av variasjon kan man forvente fra ett apotek kurs til neste og ett land til et annet, men generelt, er disse programmene laget for å lære deltakerne om legemidler og hvordan de påvirker kroppen og hjelpe behandle ulike skader, plager og lidelser. Fagene ofte dekket i disse kursene inkluderer generell helse, farmasøyt etikk, apotek lover og problemstillinger knyttet til legemiddelavhengighet. Ekstra vekt er vanligvis gitt til kjemi, biologi og biovitenskap.

Apotek kurs utvide ens kunnskaper i faget, og i noen tilfeller er nødvendig som en del av ens studium eller videreutdanning trening. Vanligvis er man inntjeningspotensialet stiger sammen med deres utdanningsnivå.

Apotek kurskostnader svinge betydelig, basert på faktorer som landet hvor skolen tilbyr kurset er plassert og hvor lenge kurset tar å fullføre. Kontakte hver skole for instruksjon for rettidig og korrekt innmelding informasjon.

De fleste som melde i apotek kurs gjøre det med det endelige målet om å bli en farmasøyt. Andre deltakere går på å jobbe som farmasøyt assistenter, forskere, vitenskap forfattere eller toksikologer. Andre går videre til å bli legemiddelkonsulenter, farmasøytiske salgsrepresentanter, pharmacologists eller myndighetskontakt fagfolk.Noen apotekrelaterte yrker krever ekstra skolegang, og de som ønsker å lære apotek eller en lignende tema på kollegiale nivå vanligvis trenger en mastergrad, på minimum.

Vår database er en sterk ressurs for å gjennomgå de mange nettapoteker kurs som tilbys av skoler rundt om i verden. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

11 Resultater i Farmasi

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Teknikerkurset i apotek og parafarmacy gir deg tilgang til en av de mest etterspurte yrkene på arbeidsmarkedet og med god vekst på grunn av spredning av apotek og parafar ... [+]

En av de mest krevende yrkene på arbeidsmarkedet på grunn av den store veksten av apotek og parapharmacies.

Teknikerkurset i apotek og parafarmacy gir deg tilgang til en av de mest etterspurte yrkene på arbeidsmarkedet og med en stor cresting på grunn av spredning av apotek og parapharmacies over hele staten.

I tillegg forbereder kurset deg slik at du kan presentere deg med full garanti til de gratis testene for å få den offisielle graden av FP og bli en apotek og farmasøytisk tekniker, som du vil kunne konkurrere om tilgang til folkehelse.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Du vil læreBasisene for farmakologi og du vil bli kjent med terminologien knyttet til medisiner og deres forberedelse.Du kan bistå med dispensering og utarbeidelse av farmasøytiske og beslektede produkter.Delta i salg av farmasøytiske og parafarmaceutiske produkter, som fremmer helsefremme.Utfør administrative oppgaver og lagerstyring, i samsvar med spesifikasjonene for kvalitet, sikkerhet og miljøvern.Du kan jobbeFarmasøytiske bedrifter.Parapharmacies.Kosmetikk butikkerNarkotikaforretninger.Sykehus apotek.Kliniske analyselaboratorier.KVALIFIKASJONER:... [-]
Spania Madrid
September 2020
Engelsk
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Kursbeskrivelse av apotekassistent i Madrid

Apotekassistenten er den som har ansvaret for å hjelpe apoteket i oppgaver som mottak, kundeservice, forberedelse av masterformler, bestilling til laboratorier mv. Det vil si, hjelper apoteket på alle områder av arbeidet.

Dette kurset av ansikt til ansikt apotekassistent i Madrid følger retningslinjene fra BOE for denne type opplæring. Med dette kurset kan du jobbe som assistent i apotek og parafarmacies.

Etter at du har fullført den teoretiske delen, har du rett til 160 timers praktik i selskaper i Madrid, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hvem bør delta... [-]
Spania Madrid
September 2020
Spansk
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of East Anglia

En tre-dagers boligfelt gir deg god mulighet til å samarbeide med å sette teorien i praksis ved å analysere virkelige data du samler i elvutredninger og økologiske studie ... [+]

En tre-dagers boligfelt gir deg god mulighet til å samarbeide med å sette teorien i praksis ved å analysere virkelige data du samler i elvutredninger og økologiske studier.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Forbered deg på din apotek grad ved The University of Manchester med International Foundation kurset i Manchester i samarbeid med The University of Manchester. ... [+]

Universitetet i Manchester var det første britiske universitetet som tilbyr apotek, og er nå rangert som nummer 6 i Storbritannia for farmasi og farmakologi (The Times og Sunday Times Good University Guide).

Hvorfor søke om International Foundation programmet? En garantert betinget rute til år 1 av en bachelorgrad ved The University of Manchester (underlagt et intervju og en online test og oppfyller vilkårene for tilbudssettet). Et kvalitetssikret, NCUK-godkjent program anerkjent av University of Manchester. Tilgang til en rekke universitetsfasiliteter, inkludert bibliotek i verdensklasse, sport og sosiale fasiliteter.

Kursalternativer tilgjengelig

Det er to alternativer tilgjengelig for dette kurset:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk
CESIF

Rettet mot kandidater eller kandidater i farmasi, kjemiske, biologiske, veterinær og andre universitet diplom relatert til den farmasøytiske sektor. Det er rettet mot ny ... [+]

En som burde

Rettet mot kandidater eller kandidater i farmasi, kjemiske, biologiske, veterinær og andre universitet diplom relatert til den farmasøytiske sektor.

Det er rettet mot nyutdannede eller praktiserende fagfolk i sektoren som krever en grad av spesialisering som profesjonell utviklingsverktøy.

MÅL

Det primære målet for CESIF er opplæring av fagfolk med høy kompetanse innen ulike tekniske og lederstillinger tilbys av selskaper, sammenfallende med undervisningsområder med en omfattende og personlig forberedelse til søket.

VARIGHET

750 timer. 45 virtuelle klasserom, virtuelle veiledninger 5 timer, 450 timer med selv arbeid og 250 timer for fremstilling av den endelige prosjektet. ... [-]

Spania Spania Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
CESIF

Kurs ekspert profesjonell Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, bio ... [+]

En som burde

Den Profesjonelle ekspertKurs Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, biologi, etc.) eller studenter som kommer til deres kvalifikasjoner, samt fagfolk nylig sluttet den farmasøytiske industrien interessert i å anskaffe en spesialisering som tillater dem å gjennomføre sin faglige aktivitet i den sektoren.

MÅL

Målet med Profesjonelle ekspertKurs Records og Regulatory Affairs Det er å gi studentene en omfattende, dyp og praktisk innsikt i alle aspekter av reglene for registrering av medisiner, både nasjonalt og internasjonalt, samt alle nødvendige tekniske krav til markedsføringstillatelse av produkter med all helse og på kortest mulig tid.... [-]

Spania Spania Online
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
University of California, Irvine - Summer Session

Studer i utlandet i hjertet av Sør-California i sommer, bare noen minutter fra strendene i vakre Orange County! ... [+]

Summer Pharmaceutical Sciences Engineering Course i CaliforniaS1 PHRMSCI 90 Snakker om Vitenskap 4S1 PHRMSCI 120 Menneskelig fysiologi 4S1 PHRMSCI 170A Molekylær Farmakologi I 4S10 PHRMSCI 174L biofarmaceutikkS10 PHRMSCI 177L medisinsk kjemi laboratorium 3S2 PHRMSCI 90 Snakker om vitenskap 4S2 PHRMSCI 120L Human Physiology Lab 3S2 PHRMSCI 170B Molekylær Farmakologi II 4S2 PHRMSCI 171 Fysisk biokjemi 4S2 PHRMSCI 173 FarmakoterapiHvorfor studere på UCI?

UC Irvine kombinerer styrken til et stort, dynamisk forskningsuniversitet med den vennlige følelsen av en liten høyskole, og utrolig rikelig med en uforlignelig beliggenhet i Sør-California.

Sommersession tilbyr over 800 kurs i 70 fagområder. Studentene skal ta kurs ledet av verdensberømte fakultet og leve og studere med amerikanske studenter.... [-]

USA Irvine
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 12 uker
Campus
Les mer på norsk
Fleming College

Som en Pharmacy Technician, vil du bli en verdsatt og viktig medlem av Ontario helseteam, arbeide under ledelse og tilsyn av farmasøyter. ... [+]

Som en Pharmacy Technician, vil du bli en verdsatt og viktig medlem av Ontario helseteam, arbeide under ledelse og tilsyn av farmasøyter.

Program Høydepunkter

Apotekteknikeren jobber veldig tett med farmasøyter for å oppnå optimale narkotikabehandlingsresultater for pasientene.

Den apotektekniker rolle krever dem til å fokusere på det tekniske aspektet av resept, utføre Med forsoning ved å samle best mulig medisinering historie fra pasienter, utfører produkt utarbeidelse og distribusjon funksjoner samt lagerstyring.

Som registrert apotektekniker, vil kandidatene delta i helsefremmende aktiviteter og tilby utdanning som medisinsk opplæring eller samordning av helseklinikk dager enhet. Apotekteknikeren jobber i samarbeid med apotek team og annet helsepersonell for å sikre kontinuitet i omsorgen.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Campus Universitario Europeo

Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technici ... [+]

Expert - Expert i farmasi og farmasi Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technician Apotek, og dermed forbedre ditt daglige arbeid eller markedsføre deg selv yrkeshemmede: Vil dominere de generelle prinsippene for farmakologi, herunder begrepene narkotika, aktive bestanddel, indikasjon, dosering, bivirkninger, etc.. Du vil tilegne tilstrekkelig kunnskap om anatomi og fysiologi til å forstå opprinnelsen til sykdom og narkotika indikert for de forskjellige patologier. Møt hemmeligheter kundekommunikasjon, apotektekniker med kunnskap nødvendig for å gi psykologisk støtte til pasienten. Du vil møte og mestre apotek og de ulike fagområdene som utgjør: homeopati, dermopharmacy og kosmetikk, ortopedi, urtemedisin, optikk, osv.. Lærer de ulike lederoppgaver og apotek apotek og sykehusapotek. ... [-]

Spania Marbella En Coruña Madrid
September 2020
Heltid studier
Deltid
6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
International Career Institute

Hvis du er en motivert person som tror på hardt arbeid, har gode organisatoriske evner, og oppriktig omsorg for kundene, deretter en karriere som et apotek assistent kan ... [+]

Hvis du er en motivert person som tror på hardt arbeid, har gode organisatoriske evner, og oppriktig omsorg for kundene, deretter en karriere som et apotek assistent kan være riktig for deg! Pharmacy assistenter nyte stabile og givende karriere som er uunnværlig i helsesektoren. Hvis dette karriere alternativet gnister din interesse, start ved å melde deg på ICI apotek assistent kurs.

Course Outline Pharmacy-teamet Den rolle og ansvar Pharmacy Assistant farmakologi resepter Inventory Control i Pharmacy Pharmacy terminologi Retail Pharmacy Practices Karrieremuligheter

The Bureau of Statistics anslått den raske veksten av jobbmuligheter for apotek assistenter. Siden flere og flere mennesker i dag innser viktigheten av fysisk velvære og er avhengig av reseptbelagte medisiner, øker også behovet for apotek personale.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Elevate Health

I løpet av dette Farmakoepidemiologi og Drug Safety-kurset vil du lære om typiske problemer (for eksempel forvirring ved indikasjon eller sjeldne bivirkninger) og ulike f ... [+]

Farmakoepidemiologi and Drug Safety

Farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhet: et aktuelt problem

Med utsiktene til at enda mer innovative narkotikabehandlinger vil bli introdusert i de kommende årene, krever samfunnet nye tilnærminger til sammenlignende risiko / nyttevaluering, samt nye konsepter. Slike evalueringer utføres vanligvis bare når de relevante terapiene har blitt brukt mye i daglig praksis. Sikkerhets- og risikostyringsvurderingen av ulike medisinterapi utføres da innenfor rammen av observatoriske epidemiologiske studier (for eksempel å etablere bevis på "sikkerhet" og bevis på "effektivitet"). Dette er det logiske neste trinnet etter randomiserte kliniske studier, som er utviklet for å gi bevis på et stoffs "effekt".... [-]

Nederland Netherlands Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 uker
Nettstudier
Les mer på norsk