Filter
Kurs
India Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Helsekurs i India 2019/2020

Kursene tilbys i mange forskjellige kategorier. Enkelte populære områder av interesse inkluderer språk, luftfart, økonomi, økonomi og administrasjon, ledelse, kunst, engineering, og innleggelser tester forberedelse. Disse klassene kan hjelpe forsterke jobb ferdigheter eller føre til en ny karriere eller hobby.

Funnet i den sørlige delen av Asia, er Republikken India nest mest befolkede landet i verden med ca 1270 millioner mennesker. India har fire typer universiteter, Central universiteter, statlige universiteter, Anses University og private universiteter som består i over 550 institusjoner.

Helsekurs i India

Les mer Minimér

treff

Sharda University

En sykepleier jordmor er en avansert praksis sykepleier som har spesialisert opplæring i fødselshjelp. I de landene hvor eksisterer, blir de betraktet som en slags jordmo ... [+]

En sykepleier jordmor er en avansert praksis sykepleier som har spesialisert opplæring i fødselshjelp. I de landene hvor eksisterer, blir de betraktet som en slags jordmor. Jordmor betyr "med kvinne", og dermed er mantraet for American College of Nurse Jordmødre, "Med kvinner for livet." Sykepleier jordmødre fungere som primære helsepersonell for kvinner og oftest gi medisinsk hjelp for relativt friske kvinner, hvis fødsler anses ukomplisert og ikke "høy risiko", samt deres nyfødte.

[-]
India Stor-Noida
Juli 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk