$close

Filtre

Se resultater

Deltid Helsekurs i Dublin - Irland 2022

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.Irland er en øy i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største øya i Europa og tyvende største øya på jorda. Til øst er den største øya… Les mer

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Irland er en øy i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største øya i Europa og tyvende største øya på jorda. Til øst er den største øya Storbritannia, som det er atskilt av Irskesjøen.

Dublin, som er fra Leinster provinsen, er et moderne sentrum av utdanningsinstitusjoner som er kjent for kvalitet utdanningen. Denne byen har stor kulturell betydning. Det tilbyr tre store universiteter til utdanning søkere: Universitetet i Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
FutureLearn
Dublin, Irland

Lær hvordan du kan ta vare på din fysiske og mentale helse etter fødselen og føles støttet i løpet av fødselen.

Lær hvordan du kan ta vare på din fysiske og mentale helse etter fødselen og føles støttet i løpet av fødselen. -
Kurs
Deltid
4 uker
Engelsk
Nettstudier
 
FutureLearn
Dublin, Irland

Oppdag hvordan fysisk trening kan hjelpe pasienter, inkludert de med hjerte- og karsykdommer, psykiske problemer og kreft.

Oppdag hvordan fysisk trening kan hjelpe pasienter, inkludert de med hjerte- og karsykdommer, psykiske problemer og kreft. -
Kurs
Deltid
2 uker
Engelsk
Nettstudier