Helsekurs i Kreftmedisin

Beste studieprogrammer 8 Helsekurs i Kreftmedisin 2018

Kreftmedisin

For mange studenter, ta et kurs er en effektiv og tidsbesparende måte å fremme sine postsecondary utdanning. Disse kursene gir direkte innsikt i de dypere temaer av en bestemt gjenstand. De fleste av kursene kan ta alt fra fire til fem måneder å fullføre.

Hva er et kurs i kreftmedisin? Et kurs i kreftmedisin gir studentene de intellektuelle og følelsesmessige verktøyene de trenger for å arbeide direkte med kreftpasienter. Et typisk forløp innebærer informasjon om grunnleggende biologiske emner, radiologi, og kommunikasjonsevner. Studentene blir bedt om å bruke eksamener, forelesninger og case-studier, og mange kurs inkluderer et laboratorium komponent. Etter å ha fullført et kurs skal studentene være kjent med de medisinske prosedyrer som brukes til å identifisere, ødelegge og endre kreftceller.

Fullføre et kurs i kreftmedisin vanligvis gir studenter til høyere lønn og økte jobbmuligheter.Dette er et svært populært fagområde, og utøvere i denne bransjen tjener noen av de høyeste medisinske lønn.

Kostnaden for å ta et kurs i kreft medisin er basert på flere ulike faktorer. Geografisk plassering, kursets varighet, og institusjonelle priser hele i stor grad påvirke kostnaden for et kurs. For mer omfattende finansiell informasjon, skal studentene kontakte skolen av valget direkte.

Etter å ha fullført et kurs i kreftmedisin, er flertallet av studentene ansatt i en medisinsk eller klinisk setting. De fungerer vanligvis som onkologer, som gir kreftpasienter med medisiner, prosedyrer og behandlinger de trenger for å fullt igjen fra deres tilstand. De kan øve på et sykehus eller en privat setting. De som er ansatt i private innstillinger ofte har frihet til å sette sine egne timer og priser. Disse arbeiderne kan også være ansatt i private bedrifter, som for eksempel rådgivning og farmasøytiske selskaper.

Melde deg på dette kurset kan gjøres både på nettet og på campus. Online programmer er populære blant studenter som ønsker en utradisjonell utdanning. For mer informasjon, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Kurs: Snakk Om Kreft: Redusere Risiko, Tidlig Oppdagelse Og Mythbusting

FutureLearn
Nettstudie Deltid 3 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

1 av 2 personer vil utvikle kreft i deres levetid. På Cancer Research UK ønsker vi å få folk til å snakke om kreft og helse. [+]

Få tips, verktøy og tillit til å ha samtaler som kan redde liv

Å snakke om kreft kan være tøft. Du kan være bekymret for at du sier feil ting eller at du bare ikke vet nok om emnet.

Dette kurset bygger på kunnskapen om eksperter fra Cancer Research UK. Læring er gjennom spørrekonkurranser, artikler, diskusjoner og videoer som demonstrerer konversasjonsdoser og minner.

I løpet av 3 uker vil du finne ut hvordan du oppfordrer folk til å gjøre sunn livsstilsendring, få tilgang til lokale tjenester eller besøke legen omgående hvis de oppdager endringer i kroppen.

Hvilke temaer vil du dekke?Viktige fakta og helsemessige meldinger om kreftforebygging, screening og tidlig diagnose, og hvordan man kan forklare dem.Tillit til å ha samtaler om kreft som hjelper andre å ta positiv handling.Identifisering av barrierer for å gjøre livsstilsendringer eller se en lege.Kommunikasjonsmetoder som overvinne hindringer og unngå å bygge forsvar og frykt.Metoder for å stille spørsmål som hjelper folk med å ta avgjørelser for seg selv.Identifisere hvordan våre egne følelser kan påvirke samtaler.Å rette folk til rett sted for råd og støtte.Opprette en handlingsplan for å snakke om kreft.Hva vil du oppnå?... [-]

Kurs Inne I Kreft: Hvordan Gener Påvirker Kreftutvikling

FutureLearn
Nettstudie Deltid 4 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

Forstå hvordan genetikk påvirker utviklingen og spredning av kreft, med dette gratis, innledende nettbasert kurs. [+]

Hva er den eneste tingen som alle kreftformer har til felles? De begynner som mutant- eller rebelceller! I dette kurset vil vi undersøke hvordan endringer i kreftgenetikk og epigenetikk gjør at disse cellene kan vokse ukontrollert ved å utnytte våre blodkar og immunsystem sammen med andre systemiske endringer.

Til slutt vil vi diskutere hvordan vår forståelse av genetikk har hjulpet både å avgrense konvensjonelle behandlinger som stråling og kjemoterapi, og informere utformingen av nye behandlinger som kan målrette mot bestemte proteiner i kreftceller.

Hvilke temaer vil du dekke?

Hva er kreft og hvorfor får vi det?

Hvor sjeldne celler oppfører seg: onkogener, svulster suppressor gener og apoptose i kreft utvikling... [-]


Kurs: Digital Helse For Kreftbehandling: Smart Health Technologies I Komplekse Sykdommer

FutureLearn
Nettstudie Deltid 4 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

Lær hvordan nye digitale helseteknologier forvandler kreftbehandling med dette kurset til helsepersonell. [+]

Forstå potensialet for ny teknologi for å håndtere kreft

Nylige fremskritt i kreftbehandling og ledelse har ført til at mennesker med kreft lever lenger enn noen gang før; nå må helsetjenester begynne å vurdere hvordan man kan hjelpe mennesker med kreft til å leve sunt.

På dette kurset vil du utforske og diskutere hvordan nye digitale helseteknologier, som wearables, sosiale medier og hjemmesensorer, begynner å forandre kreftforvaltningen. Det er hundrevis av apps for mennesker som lever med kreft, er de nyttige? Kan bærbare enheter fremme sunnere livsstil hos pasienter med kreft? Det er på tide å finne ut.

Hvilke temaer vil du dekke?Digital helseteknologiPasientforsvarMind-Body ConnectionsGamification for Health Promotion hos pasienter med kreftSlitesterk teknologi... [-]

Kurs: Kreft I Det 21. århundre: Den Genomiske Revolusjonen

FutureLearn
Nettstudie Deltid 6 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

Oppdag hvordan genetikk er revolusjonerende påvisning og behandling av kreft, med dette gratis online kurset. [+]

Cancer Research UK anslår at 1 av 2 personer i Storbritannia vil bli diagnostisert med kreft i løpet av deres levetid. Det er en sykdom som påvirker de fleste menneskers liv på et eller annet tidspunkt. Så forståelse av kreft og utvikling av nye behandlinger er avgjørende for oss alle.

Dette gratis online kurset er åpent for alle, selv om det er utviklet for personer med tidligere interesse i biologi, inkludert nåværende bachelorstudenter, og sykepleiere eller medikere som ønsker å videreutvikle sin kunnskap på dette området.

Over seks uker vil vi undersøke tre sentrale spørsmål om kreftdiagnose og behandling:

Hvor har vi kommet fra?Hvor er vi nå?Og hvor skal vi hen?... [-]

Course : Causes of Human Disease: Exploring Cancer and Genetic Disease

FutureLearn
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 uker November 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online + 1 fler

Explore how the unraveling of the genetic code has led to a deeper understanding of genetic diseases and cancer. [+]

Understand the role of genes in cancer and genetic disease

It’s widely known that some diseases run in families. The discovery of the structure of DNA and the unraveling of the genetic code has led to a deeper understanding of such diseases. We now know more about the genetic basis of cancer and how cancer cells are formed and reproduce. On this course, you’ll explore the structure of DNA, its processes and learn how genetic disease results from DNA alterations. You’ll look closely at the nature of these changes, causes and risk factors – this is vital in the case of cancer, as prevention has proved to be an effective way of managing this disease.

What topics will you cover? The chemical structure of DNA, genes, and chromosomes. The importance of DNA in understanding the causes of genetic diseases. DNA replication and cell reproduction. The role of genes and proteins in controlling the activities of the cell and the cell cycle. How genes and chromosomes can be permanently altered when mistakes happen during DNA replication. The wide variety of different agents that can cause cancer. The differences between normal cells and cancer cells. Causes of genetic disease. Different types of genetic diseases and how they may arise. What will you achieve? ... [-]

Kurs I Demystifying Målrettede Kreft Behandlinger

FutureLearn
Nettstudie Deltid 5 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

Oppdag vitenskapen bak målrettede kreftbehandlinger som endrer landskapet til pasientomsorgen på dette gratis online kurset [+]

Takket være banebrytende forskning de siste 20 årene, har nye, mer målrettede behandlinger blitt utviklet som endrer måten vi behandler kreft og gir nytt håp til pasienter. Bli med og oppdag vitenskapen bak disse behandlingene, og lær gjennom spørrekonkurranser, intervjuer, artikler og pasientstudier. Hver uke får du mulighet til å delta i diskusjon med andre elever om viktige saker. Du lærer fra eksperter på feltet og får en dypere forståelse av hvordan målrettede kreftbehandlinger fungerer for å støtte pasientene dine.

Hvilke temaer vil du dekke? Hva er målrettede behandlinger og hvordan brukes de i dag Biologiske begreper bak målrettet kreftbehandling Cell kommunikasjon og kreft Behandlinger for solide tumorer som blokkerer cellekommunikasjonsveier (monoklonale antistoffer og kinasehemmere) Kommunisere til pasienter om målrettet kreftbehandling Bivirkninger av behandlinger og hvordan de påvirker pasientens livskvalitet De unike egenskapene til blodkreft og de målrettede terapiene som brukes til å behandle dem Forholdet mellom kreft og immunforsvaret Ulike immunterapi strategier inkludert kontrollpunkt hemmere, adoptiv celleoverføring og kreft behandling vaksiner Hvordan immunterapi rapporteres i nyhetene og styrer pasientens forventninger til behandling Utfordringene av stoffresistens og implementering av biomarkertester Fremtiden for målrettede kreftbehandlinger Hva vil du oppnå? ... [-]

Course in Exploring Cancer Medicines

FutureLearn
Nettstudie Deltid 2 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Storbritannia (UK) Online

[+]

Dette kurset vil introdusere deg til temaet kreft kjemoterapi, og hvordan utvikling av effektive medikamenter for behandling av kreft er fortsatt en betydelig utfordring for forskerne.

Du vil undersøke bruk og utvikling av kreftmedisiner, med fokus på kjemoterapi.

[-]

Kurs I Thorax Onkologi

Universidade de Caxias do Sul
Campus Heltidsstudier 2 uker January 2019 Brasil Caxias do Sul

Kurset varer 3 timer i døgnet for de spesifikke fagene og 2 timer i døgnet for det brasilianske portugisiske kurset for utlendinger; 5 dager i uken, fra mandag til fredag, i 2 uker, totalt 10 klasser [+]

Kurset varer 3 timer i døgnet for de spesifikke fagene og 2 timer i døgnet for det brasilianske portugisiske kurset for utlendinger; 5 dager i uken, fra mandag til fredag, i 2 uker, totalt 10 klasser: 10 i morgenskiftet, som inkluderer det spesifikke kurset på engelsk og 10 leksjoner av brasiliansk portugisisk for utlendinger, med en arbeidsbelastning på 100 timer. 2 tekniske besøk til selskapene i regionen vil bli inkludert i prosjektet og også en bytur i Caxias do Sul.

Antall ledige stillinger: 30

Undervisningsavgift: USD 650,00 (seks hundre og femti dollar), tilsvarende R $ 2.054,00 (To tusen og femti-fire reais). Konvertering basert på anførsel av salgsprisen på Dollar publisert av Central Bank of Brazil, R 3,1689 relatert til lanseringsdatoen for programmet 11/08/2017, vil det ikke være endringer på grunn av byttevariasjon.... [-]