HEALTHCARESTUDIES.NO

Se 61 På nett Helsekurs

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Helsekurs På nett

61 Resultater i Master, Nettstudier Filter

SRHR: politikk, styring og finansiering (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Kombinert nett & campus Heltid studier 3 uker Mai 2020 Nederland Amsterdam

Dette kurset tar for seg de sentrale problemstillinger i godt styresett for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) responser, inkludert HIV, komplekse politiske og økonomiske terrenget ved utvikling av politikk og strategiske planer? Mors helse, familieplanlegging, unges helse, abort og HIV, og de retningslinjer og strategier som tar disse, er blant de mest internasjonalisert og til en viss grad politisert av alle helseproblemer.

Kurs: Helseassistent

Gateway College
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 24 - 34 uker Kontakt skolen Canada Vancouver + 1 fler

Dette programmet er utviklet for å trene elever til å bli helsepersonell. Våre dedikerte og erfarne instruktører vil gi kvalitetsopplæring med praktisk trening for å forberede studentene til den virkelige verden. Studentene vil øve sin teknikk i laboratorier utstyrt med ledd mannequins, sykehus senger, medisinsk utstyr og inventar.

Ekspert i klinisk ledelse og ledelse

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Med eksperten i retning og ledelse av klinikker vil du kunne utvikle ferdighetene, egnetheten og kunnskapen som er nødvendig for å posisjonere klinikkene som markedsledende i modellen for dyktighet og pasienttilfredshet. Dette programmet søker å trene fagpersoner gjennom å tilby nødvendige ferdigheter for å tilrettelegge for prosesser som bidrar til å bygge kvalitet og sikre pasientsikkerhet og tilfredshet.

Senior tekniker i ansikt til ansikt protes Audiology

Universidad Europea
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Villaviciosa de Odón + 1 fler

Med høyere utdanningssyklus i protetisk audiologi studerer du arbeidsplassopplæringsmodulen i de mest anerkjente arbeidsstedene i Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) og utlandet (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Kurs i neonatology

Unitelma Sapienza
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Italia Roma Spania Spania Online Mexico Mexico Online Australia Australia Online USA USA Online Canada Canada Online + 11 fler

I dette kurset leger og sykepleiere få omfattende kunnskap om sykdommer hos premature og fullbårne barn, inkludert den underliggende fysiologi og ledelse. De får også klinisk kompetanse i akutt gjenoppliving og alle prosedyrer som kreves i Neonatal Intensive Care Unit.

Kurs: systematiske vurderinger av prognostisk forskning

Elevate Health
Nettstudier Deltid 3 uker Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

I dette online medisinsk kurs for forskere vi diskuterer og praksis hvordan du kan definere dine gjennomgang spørsmål, hvordan du søker litteraturen, hvordan å kritisk vurdere den metodiske kvaliteten på primær prognostiske studier, og som statistisk metoder som skal brukes for meta-analyser av resultatene av primær prognostiske studier.

Kurs i Crystal Healing - CPD

International Open Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 60 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Er du interessert i helhetlig medisin? Er du nysgjerrig på naturlige og alternative metoder for helbredelse? Har du ønsket at du visste mer om krystallheling, slik at du kunne starte din egen praksis? Så er dette kurset for deg!

Kurs i apotek assistent

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Hvis du er en motivert person som tror på hardt arbeid, har gode organisatoriske evner, og oppriktig omsorg for kundene, deretter en karriere som et apotek assistent kan være riktig for deg!

Applied Behavior Analysis Training for familier og omsorgspersoner

University of New Brunswick College of Extended Learning
Nettstudier Åpen påmelding Canada Fredericton

Den anvendte atferdsanalyseopplæringen for familier og omsorgspersoner er egnet for personer som står overfor de daglige kravene til å håndtere atferdsmessige utfordringer hos personer i ulike aldre, med intellektuelle funksjonshemminger, opplever autisme spektrumforstyrrelser (ASD) eller generelle atferdsutfordringer.

Course in Nanotechnology and Nanomedicine: Approaches for targeted drug delivery and advanced nanotherapeutics

E-Learning University of Athens
Nettstudier 10 uker Kontakt skolen Hellas Aten

Klinisk trening forskere kurs

Royal Veterinary College
Campus Nettstudier Heltid studier 1 - 3 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Klinisk trening Lærere på RVC utvikle faglig nivå forskning ferdigheter og klinisk erfaring som trengs for å stige til toppen av deres valgte felt

21 dager å elske kroppens kurs

Of Course Learning
Nettstudier Deltid 21 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online USA USA Online + 2 fler

Gruer du ser i speilet hver morgen? Vil du bli lykkeligere om du kunne gjøre det og smil ?! Hvis svaret er "ja!", Da dette er reisen for deg. Dette kurset vil hjelpe deg å spise mindfully og utvikle et bedre forhold til mat. Det vil også hjelpe deg til å innse at du kan elske kroppen din, og at det vil gjøre deg lykkeligere hvis du gjør ...

Klinisk forskningsassistentkurs

CCRP Course
Nettstudier Deltid 4 uker Åpen påmelding USA Norwood

Emnet dekker 110 moduler som en CRA må vite som baksiden av hånden. Basert på dine mål, etablerer vi en timelær studieplan i dagen for å fullføre hver modul. Du får 1-til-1 undervisningstimer av den berømte Senior CRA-lederen Dr.Kamal etter at du har fullført hver modul. Kurset refererer til over 80 lærebøker og litteratur i CRA trening for å sikre at du har den informasjonen som selv dine fremtidige kolleger og arbeidsgivere kanskje ikke vet. Dette vil gi et varig inntrykk etter hvert intervju. De fleste studenter mottar intervjuforespørsler bare 1 måned inn i kurset; En annen grunn til at modulene er selvfylte.

Veterinary Technician Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2020 Spania Madrid

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

ekspert - ekspert på apotek og apotek

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2020 Spania Marbella En Coruña Madrid + 3 fler

Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technician