HEALTHCARESTUDIES.NO

Se 61 På nett Helsekurs

Kurs er individuelt tilbudt klasser som har råd til høyere utdanning muligheter i ulike områder av studien. Ved å ta en rekke klasser fokusert i én kategori, kan studentene forfølge et sertifikat eller grad i sitt interessefelt.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Helsekurs På nett

61 Resultater i Master, Nettstudier Filter

Kurs: Forbedret Nursing Practice - Geriatrisk

Gateway College
Campus Kombinert nett & campus Heltid studier 38 uker September 2019 Canada Vancouver + 1 fler

Dette programmet er utviklet for å forbedre kunnskapen og ferdighetene til elever som arbeider med eldre voksne for å effektivt imøtekomme behovene til den aldrende befolkningen. Dette programmet vil fokusere på å få en større forståelse av de eldre voksne fysiske, sosiale, kognitive og åndelige behov, og utfordringene våre aldrende befolkning står overfor.

SRHR: politikk, styring og finansiering (SRHR pol)

Royal Tropical Institute (KIT)
Kombinert nett & campus Heltid studier 3 uker Mai 2020 Nederland Amsterdam

Dette kurset tar for seg de sentrale problemstillinger i godt styresett for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter (SRHR) responser, inkludert HIV, komplekse politiske og økonomiske terrenget ved utvikling av politikk og strategiske planer? Mors helse, familieplanlegging, unges helse, abort og HIV, og de retningslinjer og strategier som tar disse, er blant de mest internasjonalisert og til en viss grad politisert av alle helseproblemer.

Ekspert i kroppsskade vurdering

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 12 måneder September 2019 Spania Madrid

Etablere protokollene og metoder for vurdering av korporell skade; Å utvikle ekspertteknikken i de ulike patologiene i verdsettelsen av kroppsskade Forbered meninger med vitenskapelig og teknisk kompetanse

Kurs: avanserte emner i årsaksforskning

Elevate Health
Nettstudier Deltid 3 uker Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Dette online medisinsk Kurset vil ta to viktige temaer i årsaks epidemiologisk forskning, nemlig confounding og effekt modifisering. Disse temaene vil bli diskutert i sammenheng med både etiologisk forskning og observasjonsvirkemiddelforskning. Effekt modifikasjon og confounding er vanskelige begreper å forstå og ofte blandet sammen. I dette kurset teori samt den praktiske siden av disse problemene vil bli diskutert.

Kurs i neonatology

Unitelma Sapienza
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Italia Rome Spania Spain Online Mexico Mexico Online Australia Australia Online USA USA Online Canada Canada Online + 11 fler

I dette kurset leger og sykepleiere få omfattende kunnskap om sykdommer hos premature og fullbårne barn, inkludert den underliggende fysiologi og ledelse. De får også klinisk kompetanse i akutt gjenoppliving og alle prosedyrer som kreves i Neonatal Intensive Care Unit.

Senior tekniker i ansikt til ansikt protes Audiology

Universidad Europea
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Villaviciosa de Odón + 1 fler

Med høyere utdanningssyklus i protetisk audiologi studerer du arbeidsplassopplæringsmodulen i de mest anerkjente arbeidsstedene i Spania: (GN Resound, RV Alfa, GAES, Alain Afflelou) og utlandet (Vivason, Coscas, Entender , Audissimo, Alain Afflelou, Amplifon).

Kurs i Crystal Healing - CPD

International Open Academy
Nettstudier Heltid studier Deltid 60 dager Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Er du interessert i helhetlig medisin? Er du nysgjerrig på naturlige og alternative metoder for helbredelse? Har du ønsket at du visste mer om krystallheling, slik at du kunne starte din egen praksis? Så er dette kurset for deg!

Kurs i pet pleie / veterinær assistent

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

En karriere i dyr omsorg eller kjæledyr omsorg industrien appellerer til de med medfødte kjærlighet for kjæledyr og dyr generelt. Hvis du elsker den furry og kosete og omsorg for den utemmede, kan det være lurt å vurdere å yte bistand til veterinær leger.

First Aid at Work Course

Oplex Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Universitet ekspert i akuttbehandling i ekstreme situasjoner og katastrofer

Formación Alcalá
Nettstudier Deltid 3 - 7 finn din doctor juris September 2019 Spania Jaén

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng

Avansert tekniker kurs i muntlig hygiene

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2019 Spania Madrid

Det er personen som bistår tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetanse kriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i prosessen med oral pasientbehandling, som bruker biosikkerhetsnormer i daglig praksis og behandler kontorets administrative aktiviteter.

Teoretisk spesialiseringskurs og psykoanalytisk praksis

Academia de Psicoanalisis
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år Kontakt skolen Spania Madrid + 2 fler

Sigmund Freud demonstrerte ved å skape den psykoanalytiske doktrinen at alle våre atferd, følelser og måter å knytte seg til hverandre er bestemt av ubevisste motivasjoner ukjente for oss selv, men ikke mindre mektige. Slike motivasjoner refererer til et faghistorie, en historie som ikke uttrykkes som en fortid kronologisk "overgått", men som en her og nå i permanent gjentagelse. Lenkene som gjør oss til å snakke vesener, historien som en person kommer til poeng, som en struktur, en skjebne for faget. Når vi lytter til pasienter, finner vi spor av denne skjebnen i alle aspekter av deres virkelighet: økonomisk, profesjonell, affektiv, seksuell, så vel som en dyp uenighet om personen med alle disse tingene som enigmatisk bor i henne. Ønsker å vite om dette, stiller posisjonen som psykoanalyse plasserer, en verdig stilling i forhold til den overveldende karakteren til det andres ønske. Etikk i psykoanalyse, overføring gjennom, installerer et gap mellom hva som er skrevet om meg og selve spørsmålet. Hva vil jeg ha? Hvordan vil jeg leve livet mitt? Akademiet for psykoanalyse representerer, fra reisen gjennom disse veikryssene, et felles vekstrom og begrenser menneskelig ubehag. Slike er det punktet hvor forskning og terapi sammenfaller. Hvem ignorerer, gjentar. Hvem er villig til å vite ... som vil ha et liv.

Selvfølgelig profesjonell ekspert narkotika registrering og regulatoriske saker

CESIF
Nettstudier Deltid 6 måneder Kontakt skolen Spania Spain Online

Kurs ekspert profesjonell Records og Regulatory Affairs er rettet mot akademikere og universitetsutdannede i området for helsefag og allierte Workers (farmasi, kjemi, biologi, etc.) eller studenter som kommer til deres kvalifikasjoner så vel som profesjonelle nylig sluttet den farmasøytiske industrien interessert i å anskaffe en spesialisering som tillater dem å gjennomføre sin faglige aktivitet i den sektoren.

ekspert - ekspert på apotek og apotek

Campus Universitario Europeo
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 måneder September 2019 Spania Marbella A Coruña Madrid + 3 fler

Takket være ekspert Pharmacy og Farmasi får en solid utdanning, som gjør det mulig å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap som er nødvendig for å praktisere Technician

Master of Science i klinisk rehabilitering og psykisk helse rådgivning - online

Thomas University
Nettstudier Deltid September 2019 USA Thomasville

Oppgaven for graduate program i klinisk rehabilitering og psykisk helse Counseling er å skape et dynamisk læringsmiljø som fremmer de intellektuelle og personlige utviklingsmål av våre studenter til å jobbe som profesjonelle innen rehabilitering rådgivning. Dette inkluderer å forberede hver elev til å passere den nasjonale Certified Rehabilitering Rådgiver (CRC) eksamen samt være faglig forberedt på å bli lisensiert Associate profesjonelle rådgivere.