Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 5 Helsekurs i Odontologi 2019/2020

Et kurs er en serie med leksjoner designet for å utdanne studenter om et bestemt emne. Noen kurs er korte og enkle, mens andre er lang og omfattende. Noen kurs er fulle studieprogram.

Hva er et kurs i tannbehandling? Tannbehandling er en medisinsk spesialisering for oral helse. Tannleger behandle tennene, tannkjøttet og kjeven for skader og infeksjoner. For å gjøre dette, må de forstå strukturen og funksjonen til alle deler av munnen. Noen vanlige tannbehandling prosedyrer inkluderer hulrom fylling, krone plassering, og rotfylle. Oral helse er en viktig funksjon i generelt god helse, så tannlegestudentene er vanligvis nødvendig å ta anatomi og fysiologi, biologi, kjemi, og mange kurs på tannteknikk.

Behovet for tannleger vil sannsynligvis øke i løpet av de neste årene. Tannteknikk er bedre enn noensinne, noe som betyr at tannpleie er tilgjengelig for flere mennesker.Videre, som den eldre befolkningen øker, så vil behovet for geriatrisk tannpleie.

Kostnaden for et kurs i odontologi varierer avhengig av institusjonen som tilbyr kurs og landet der institusjonen ligger. Du bør kontakte noen skoler du er interessert i mer informasjon om kostnader.

Tannleger nyte en komfortabel lønn, praktiske arbeidstiden, og tilfredsstillelsen av å hjelpe folk opprettholde sin helse og selvfølelse gjennom sitt arbeid. Kosmetiske prosedyrer som for eksempel tannbleking er populært i visse deler av verden, og noen tannleger kan finne dette arbeidet givende. Andre tannleger foretrekker å fokusere på diagnostisering og behandling av oral sykdommer. Noen tannleger selv bli involvert i folkehelsetiltak for å øke bevisstheten om betydningen av god tannhygiene.

Takket være fremveksten av nettbasert utdanning, trenger du ikke å slutte jobben eller flytte til et annet land for å ta høyere læring.Du kan starte i dag, fra komfort til ditt hjem. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér

5 Resultater i Odontologi

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Det er personen som bistår tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetanse kriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i pros ... [+]

Arbeid som tannhygienist i tannklinikker som hjelpetandist

Er personen som assisterer tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetansekriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i prosessen med oral pasientbehandling, som bruker biosikkerhetsnormer i daglig praksis og behandler kontorets administrative aktiviteter.

I de senere år har tannhygienisten blitt en vanlig og ofte viktig del av vår tannpleie. Tannhygienist er assistent som bistår tannlegen i visse delegerte funksjoner, som har minimal mulighet for å produsere bivirkninger.

Lov 10/1986 av 17. mars om tannleger og andre fagpersoner knyttet til tannhelse, utviklet ved kongelig dekret 1594/1994 av 15. juli, definerer dental hygienister som de fagfolkene som har tilsvarende yrkesopplæringskvalifikasjon Second Degree, har de tildelt, innen helsefremmende og muntlig helseopplæring, datainnsamlingens funksjoner, utførelsen av helseundersøkelser og råd om hygieniske og forebyggende tiltak, individuelle eller kollektive. Tannhygienistene samarbeider også i epidemiologiske studier og kan også utføre visse tekniske assistanse funksjoner som assistenter og samarbeidspartnere av medisinske leger og tannleger.... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av Tannlegeassistentkurs i Madrid

Denne Odontology Assistant kurs i Madrid (ansikt til ansikt trening) er rettet mot trening fagfolk som støtter tannlegen spesialister i deres helse arbeid. Etter at du har fullført den teoretiske delen, har du rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Det er personen som bistår tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetanse kriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i prosessen med oral pasientbehandling, som bruker biosikkerhetsnormer i daglig praksis og behandler kontorets administrative aktiviteter.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.... [-]

Spania Madrid
September 2020
Spansk
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Brazilian tannbehandling regnes som en av de mest avanserte i verden. Denne gruppen av disipliner vil samle klinisk og grunnleggende ... [+]

Brazilian tannbehandling regnes som en av de mest avanserte i verden. Denne gruppen av disipliner vil samle klinisk og grunnleggende vitenskap for å løse begrepene karies og andre orale infeksjoner og konsekvenser for å forstå sykdommer, det biologiske og kliniske anvendelser av restaureringsmaterialer og prinsippene for bein biologi. Ved gjennomføring av denne type, er det forventet at elevene vil anvende kunnskap lært til løsningen av et bredt utvalg av orale sykdommer.

Kurs: Grunnforskning og klinisk forskning i Endo-Periodontal lesjoner - Bone Biology Anvendt til Tannteknikk - Kariologi - Clinical Research i Restorative Dentistry - Direkte Lim Restorations - Integrering New... [-]
Brasil São Paulo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
International Career Institute

Kanskje mer enn å ha en jobb som betaler godt, kan tannhelsesekretærer føles bra om det faktum at de hjelper mange mennesker oppnå bedre smiler. Hvis du er interessert i ... [+]

Kanskje mer enn å ha en jobb som betaler godt, tannhelsesekretærer kan føle seg godt om det faktum at de hjelper mange mennesker oppnå bedre smiler. Hvis du er interessert i å oppnå ferdigheter som er ønsket av mange tannlege-arbeidsgivere, melde deg på ICI er tannhelsesekretær kurset. Våre kurs vil gi all den opplæringen du trenger for å være en pålitelig og kvalifisert tannhelsesekretær.

Course Outline Introduksjon til Dental Profession Forebygging og ernæring Oral helse og forebyggende teknikker Grunnleggende Dental Sciences ANATOMI Prekliniske Dental Skills Mikrobiologi infeksjons~~POS=TRUNC Yrker Health and Safety Administration Forberedelse til Pasientbehandling dental Charting farmakologi Emergency Management Kliniske tannbehandling Introduksjon til Dental Office og Basic Chair Assisterende Instrument Transfer og vedlikeholde drift feltet Grunnchair Instrumenter og Magasin Systems Anestesi og sedasjon Dental radiografi Introduksjon til Dental radiografi og utstyr Produsere og vurdere dental røntgen dental spesialiteter Restorative og Laboratorium materialer og teknikker Restorative Materialer og Dental Dam Laboratorium materialer og teknikker Dental Practice Management Dental Office Management Sysselsetting Skills Karrieremuligheter ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidad Europea

Kvaliteten på opplæringen du vil motta på European Professional Centre og våre praktikavtaler med ledende selskaper, vil gjøre deg til en profesjonell av garantier. I en ... [+]

Kvaliteten på opplæringen du vil motta på European Professional Centre og våre praktikavtaler med ledende selskaper, vil gjøre deg til en profesjonell av garantier. I en sektor med et voksende tilbud på sysselsetting er våre studenter av høyere grad yrkesopplæringssyklus mest ettertraktede av bedrifter.

Fordi vår Learning by Doing-metodikk er strukturert i fire faser: en første av Simulatorer, en andre og en tredjedel av Tannklinikken for Universitetet og en fjerde av Training in Work Centers.

Alt dette i et miljø hvor du kan dra nytte av å dele opplevelsen og ressursene til et universitetsområde.

I tillegg vil du ha treningsøkter med viktige forretningshuse som Listerine, Oraldine, Vitis og OralB, og du kan utføre Operatørkurset for Dental Radiodiagnosis-fasiliteter som gjør det mulig å operere røntgenapparater for tanndiagnose, til en spesialpris Garcias til avtalen med vår partner, godt under markedsgjenomsnittet.... [-]

Spania Valencia Villaviciosa de Odón
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
15 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk