Helsekurs på Saint Lucia

Beste studieprogrammer Helsekurs på Saint Lucia 2019

Master

Kursene tilbys i mange forskjellige kategorier. Enkelte populære områder av interesse inkluderer språk, luftfart, økonomi, økonomi og administrasjon, ledelse, kunst, engineering, og innleggelser tester forberedelse. Disse klassene kan hjelpe forsterke jobb ferdigheter eller føre til en ny karriere eller hobby.

Saint Lucia er hjem til en standard universitet og en rekke spesialiserte institusjoner for høyere utdanning. Det er flere medisinske skoler som ligger i Saint Lucia, den eldste som er den spartanske helsefag Universitetet som tiltrekker seg studenter fra hele verden.

Helsekurs på Saint Lucia

Les mer

Før kurset

International American University - College of Medicine
Campus Heltidsstudier August 2019 Saint Lucia Rodney Bay

Fakultetet ved IAU utviklet et unikt program som gir grunnleggende læring nødvendig før du går inn i MD-programmet. Vår Pre-Med-programmet har svært individuell instruksjon i kurs som er påkrevde forutsetninger for opptak til College of Medicine's MD-program. [+]

Før kurset

Fakultetet ved IAU utviklet et unikt program som gir grunnleggende læring nødvendig før du går inn i MD-programmet. Vår Pre-Med-programmet har svært individuell instruksjon i kurs som er påkrevde forutsetninger for opptak til College of Medicine's MD-program.

Registrering i Pre-Med-programmet vil bedre forberede studentene til suksess i IAU College of Medicine. Dette gir også premedisinske studenter muligheten til å bli kjent med campus, fakultet, læringsressurser og øya liv før de begynner den mer utfordrende MD-læreplanen. I tillegg samhandler pre-medisinske studenter med vellykkede medisinske studenter i grunnvitenskapen, som gir tilleggsopplæring i premedisinske forutsetninger, og som også tjener som laboratorieassistenter, juryrådgivere og veiledere.... [-]