HEALTHCARESTUDIES

Helsekurs i Girona i Spania 2021

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Girona Byen ligger i den nordøstlige delen av Catalonia. Det er hovedstaden i Catalonia-provinsen, Spania. Den har en befolkning som er rundt 100.000 mennesker. Dette er hjembyen til University of Girona.

Helsekurs i Girona i Spania

treff Filter

Curs d'especialització Cures Pal·liatives a la Persona amb Càncer

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kurs
<
Fulltid
Catalan
Campus

Cures pal·liativer fremmer en oppmerksomhet sentrert om personen og miljøet ved hjelp av terapi. Hovedprinsippene for den tverrfaglige intervensjonen hos mennesker i en situas ...

Les mer