$close

Filtre

Se resultater

Helsekurs i Jaén i Spania 2021/2022

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det… Les mer

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Jaén byens innbyggere har fortsatt sterk respekt for deres kultur. Folket er over 100.000 i tellingen. Det er kjent for verden som byen olivenolje. Byen er hjem til Universitetet i Jaén.

Helsekurs i Jaén i Spania

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng -
Kurs
Deltid
Spansk
Nettstudier
 
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng.

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng. -
Kurs
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Nettstudier
 
Formación Alcalá
Jaén, Spania

Antall timer og kreditter: 525 timer og 21 studiepoeng

Antall timer og kreditter: 525 timer og 21 studiepoeng -
Kurs
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Nettstudier