close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Helsekurs i Jaén og Spania 2021

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som… Les mer

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

Jaén byens innbyggere har fortsatt sterk respekt for deres kultur. Folket er over 100.000 i tellingen. Det er kjent for verden som byen olivenolje. Byen er hjem til Universitetet i Jaén.

Fjernundervisning Helsekurs i Jaén i Spania

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Formación Alcalá
Jaén , Spania

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng -
Kurs
Deltid
Spansk
Nettstudier
 
Formación Alcalá
Jaén , Spania

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng.

Antall timer og kreditter: 500 timer og 20 studiepoeng. -
Kurs
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Nettstudier
 
Formación Alcalá
Jaén , Spania

Antall timer og kreditter: 525 timer og 21 studiepoeng

Antall timer og kreditter: 525 timer og 21 studiepoeng -
Kurs
Deltid
3 - 7 måneder
Spansk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter