Filter
Kurs
Spania Madrid Studietype: Nettstudier Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett Helsekurs in Madrid, Spania 2019

Kursene tilbys i mange forskjellige kategorier. Enkelte populære områder av interesse inkluderer språk, luftfart, økonomi, økonomi og administrasjon, ledelse, kunst, engineering, og innleggelser tester forberedelse. Disse klassene kan hjelpe forsterke jobb ferdigheter eller føre til en ny karriere eller hobby.

Siden alle klasser er online, vil studentene ikke trenger å vises på klasser. Rutetider kan ikke være så strenge når du tar leksjoner på nettet. Elevene kan jobbe på og utføre oppdrag når de er klare og på sitt eget tempo. I flere online grad kurs er studentene forventes ikke å ta valgfrie klasser med mindre nødvendig av deres store. Dette tillater elevene å fokusere på og studere spesielt hva de trenger å lære for deres virksomhet. For mange studenter som har en lidenskap for å lære informasjon relevant for deres store, online grad programmene fungerer utmerket som denne tilnærmingen vil spare tid og hjelpeorganisasjoner studentene få sin grad raskere.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Madrid City er hovedstaden i Spania. Det er et byområde med over 3 millioner innbyggere. Den har en arena som heter Las Ventas som vert for den årlige tyrefekting hendelsen. Byen har mange offentlige og private universiteter.

På nett Helsekurs in Madrid i Spania

Les mer Minimér

18 Resultater i Master, Madrid, Nettstudier

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Teknikerkurset i apotek og parafarmacy gir deg tilgang til en av de mest etterspurte yrkene på arbeidsmarkedet og med god vekst på grunn av spredning av apotek og parafar ... [+]

En av de mest krevende yrkene på arbeidsmarkedet på grunn av den store veksten av apotek og parapharmacies.

Teknikerkurset i apotek og parafarmacy gir deg tilgang til en av de mest etterspurte yrkene på arbeidsmarkedet og med en stor cresting på grunn av spredning av apotek og parapharmacies over hele staten.

I tillegg forbereder kurset deg slik at du kan presentere deg med full garanti til de gratis testene for å få den offisielle graden av FP og bli en apotek og farmasøytisk tekniker, som du vil kunne konkurrere om tilgang til folkehelse.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Du vil læreBasisene for farmakologi og du vil bli kjent med terminologien knyttet til medisiner og deres forberedelse.Du kan bistå med dispensering og utarbeidelse av farmasøytiske og beslektede produkter.Delta i salg av farmasøytiske og parafarmaceutiske produkter, som fremmer helsefremme.Utfør administrative oppgaver og lagerstyring, i samsvar med spesifikasjonene for kvalitet, sikkerhet og miljøvern.Du kan jobbeFarmasøytiske bedrifter.Parapharmacies.Kosmetikk butikkerNarkotikaforretninger.Sykehus apotek.Kliniske analyselaboratorier.KVALIFIKASJONER:... [-]
Spania Madrid
September 2019
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Det er personen som bistår tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetanse kriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i pros ... [+]

Arbeid som tannhygienist i tannklinikker som hjelpetandist

Er personen som assisterer tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetansekriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i prosessen med oral pasientbehandling, som bruker biosikkerhetsnormer i daglig praksis og behandler kontorets administrative aktiviteter.

I de senere år har tannhygienisten blitt en vanlig og ofte viktig del av vår tannpleie. Tannhygienist er assistent som bistår tannlegen i visse delegerte funksjoner, som har minimal mulighet for å produsere bivirkninger.

Lov 10/1986 av 17. mars om tannleger og andre fagpersoner knyttet til tannhelse, utviklet ved kongelig dekret 1594/1994 av 15. juli, definerer dental hygienister som de fagfolkene som har tilsvarende yrkesopplæringskvalifikasjon Second Degree, har de tildelt, innen helsefremmende og muntlig helseopplæring, datainnsamlingens funksjoner, utførelsen av helseundersøkelser og råd om hygieniske og forebyggende tiltak, individuelle eller kollektive. Tannhygienistene samarbeider også i epidemiologiske studier og kan også utføre visse tekniske assistanse funksjoner som assistenter og samarbeidspartnere av medisinske leger og tannleger.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en kirurgisk spesialist og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av løpet av Quiromasajista i Madrid

Dette kurset i Quiromasajista i Madrid (ansikt til ansiktstrening) følger spesifikasjonene til BOE for denne opplæringen. Etter ferdigstillelse vil du få tittelen Quiromasajista og tilhørende sertifikater. Hver dag satser flere på helsen og investerer i velvære, og hevder mer kvalifiserte fagfolk.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hva skal jeg lære?

Du vil lære anatomi, kroppens forskjellige systemer og hvordan du kan påvirke dem med chiromassasje, kombinere teori og praksis med klassekameratene selv:

De grunnleggende teknikkene for grunnleggende og avslappende massasje, som arbeider på ulike deler av kroppen.De spesifikke teknikkene, som tillater oss å handle på leddene og musklene, er kontrahert for å gjenopprette funksjonaliteten, og lærer også strekk og mobilisering av hver muskelgruppe.Den manuelle fingerferdighet er nødvendig for å anvende de forskjellige teknikkene.Spesifikk kunnskap om menneskekroppen, fra det anatomiske og fysiologiske synspunktet.Teknikker som gjelder for hver del av kroppen.Planlegg riktig de forskjellige masseteknikkene som skal brukes i henhold til plager og type pasient.Behandle de nødvendige manipulasjonene for å kunne jobbe og slappe av musklene i hele kroppen, og få alle fordelene ved den velkjente chiromassagen.Trenger jeg tidligere trening?... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Kursbeskrivelse av apotekassistent i Madrid

Apotekassistenten er den som har ansvaret for å hjelpe apoteket i oppgaver som mottak, kundeservice, forberedelse av masterformler, bestilling til laboratorier mv. Det vil si, hjelper apoteket på alle områder av arbeidet.

Dette kurset av ansikt til ansikt apotekassistent i Madrid følger retningslinjene fra BOE for denne type opplæring. Med dette kurset kan du jobbe som assistent i apotek og parafarmacies.

Etter at du har fullført den teoretiske delen, har du rett til 160 timers praktik i selskaper i Madrid, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hvem bør delta... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Foresatte av helseinstitusjoner

Ansikt-til-ansiktskurs i Helseinstitusjonens leder i Madrid med IEF. Med praktik på sykehus og helsesentre, og virkelige muligheter for å få jobb etter internshipet.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

funksjonerDe vil behandle eller gjennomføre de muntlige kommunikasjonene, dokumentene eller gjenstandene de overlater til sine overordnede.De overfører utstyret eller møblene som er indikert for dem fra en tjeneste til en annen.De vil utføre de tilsvarende vakttjenestene innenfor de skiftene som er etablert.De vil utøvende utføre de rengjøringsoppgaver som er betrodd dem når deres ytelse av kvinnelig personell ikke er egnet eller dekorert for å situere, plassere, vanskeligheter med håndtering, vekt av gjenstander eller lokaler som skal rengjøres.De vil ta vare på, så vel som de øvrige ansatte, at pasientene ikke misbruker institusjonens eiendeler og klær, unngår forverring eller instruerer dem i bruk og håndtering av persienner, gardiner og serviceverktøy generelt.De vil fungere som løftoperatører når de er spesielt tildelt den oppgaven eller behovene til tjenesten krever det.De vil overvåke oppføringene i institusjonen, og gir ikke tilgang til deres fasiliteter mer enn de autoriserte personer.De vil være ansvarlig for den nattlige overvåking, både innenfor og utenfor bygningen, hvorfra dørene til komplementære tjenester vil bli stengt.De vil kontinuerlig se etter størst mulig orden og stillhet i alle institusjonens avhengigheter.De vil informere sine nærmeste overordnede om skader eller uregelmessigheter de finner i rengjøring og bevaring av bygningen eller materialet.De vil overvåke adgangen til og oppholdet hos familiemedlemmer og besøkende i sykehusene, slik at de ikke får adgang til mer enn... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av Tannlegeassistentkurs i Madrid

Denne Odontology Assistant kurs i Madrid (ansikt til ansikt trening) er rettet mot trening fagfolk som støtter tannlegen spesialister i deres helse arbeid. Etter at du har fullført den teoretiske delen, har du rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Det er personen som bistår tannlegen i munnhelsepreventive tiltak under kompetanse kriteriene tildelt av tannlegen profesjonell. Han er også assistent av tannlegen i prosessen med oral pasientbehandling, som bruker biosikkerhetsnormer i daglig praksis og behandler kontorets administrative aktiviteter.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av Tanatoestética og Tanatopraxia kurs i Madrid

Dette Tanatoestética og Tanatopraxia klasseromskurs i Madrid følger spesifikasjonene til BOE for denne treningen. Våre studenter er kjent av de viktigste selskapene i sektoren, som ber dem om praktikplasser (og i mange tilfeller for ansettelse). Opplæringsmodulene og antall trenetimer er tilpasset treningsstrukturen til profesjonell sertifisering.

På slutten vil du ha tittelen Tekniker i Tanatoestética og introduksjon til Tanatopraxia, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i ledende selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb. Det er et felt med høy etterspørsel etter fagfolk og gode lønninger.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Kursbeskrivelse av dyredyrs veterinærassistent i Madrid

Dette kurset Veterinærassistent Zoo i Madrid (ansikt) følger spesifikasjonene til BOE for denne treningen. Våre studenter er kjent av de viktigste selskapene i sektoren, som ber dem om praktikplasser (og i mange tilfeller for ansettelse).

På slutten vil du ha tittelen til dyredyrdyrdyr av Zoo, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hva skal jeg lære?

Med dette kurset får du den nødvendige kunnskapen for håndtering, støtte, førstehjelp, vaksinering og antiparasitiske planer, mat og reproduktiv styring av de viktigste viltdyrene som finnes i dyreparker.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert lærer, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av Equitation Monitor kurset i Madrid

Dette Equitation Monitor-kurset i Madrid (ansikt til ansiktstrening) følger spesifikasjonene til BOE for denne graden. Våre studenter er kjent av de viktigste selskapene i sektoren, som ber dem om praktikplasser (og i mange tilfeller for ansettelse).

På slutten vil du ha tittelen Equitation Monitor, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Hva skal jeg lære?

Dette kurset tar sikte på å gi kunnskap og tekniske midler til personer som ønsker å dedikere seg profesjonelt til å undervise i horsemanship.

Vår regel er å forfølge excellence i trening, slik at en skjerm sertifisert av vårt senter alltid har mer profesjonelle muligheter enn andre med en opplæring som ikke har påtegning om selet vårt.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Kursbeskrivelse av Equestrian Veterinary Technical Assistant kurs (ansikt til ansiktstrening i Madrid)

Denne kursen av hestesekretær veterinær teknisk assistent følger BOE spesifikasjonene for denne opplæringen. Våre studenter er kjent av de viktigste selskapene i sektoren, som ber dem om praktikplasser (og i mange tilfeller for ansettelse).

På slutten vil du ha tittelen på Ridestyret veterinær teknisk assistent kurs, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hva skal jeg lære?

På slutten av kurset vil du være assistent i hesteklinikk, som assisterende veterinær i helsearbeid, i forebyggende medisinske oppgaver, førstehjelp og vedlikehold av fasiliteter og spesielt som assistent for assistanse.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av veterinærteknikerkurset

Dette veterinærteknikerkurset følger spesifikasjonene til BOE for denne opplæringen. Våre studenter er kjent av de viktigste selskapene i sektoren, som ber dem om praktikplasser (og i mange tilfeller for ansettelse).

På slutten vil du ha tittelen på veterinærtekniker, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 160 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hva skal jeg lære?

Den teoretiske og praktiske kunnskapen som er viktig for å praktisere dette yrket. Du vil perfeksjonere dine tekniske evner i utøvelsen av daglige oppgaver, som en profesjonell i veterinærmedisinske verden og av dyrebedrifter.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Les mer på norsk
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker ... [+]

Beskrivelse av assistenten til oppmerksomheten i veterinærklinikker kurset (Madrid)

Dette kurset med oppmerksomhet til oppmerksomheten i veterinærklinikker er tilpasset de offisielle forskriftene som ble offentliggjort i kongelig dekret 140/2011, BOE nr. 41 av 17. februar 2011. Våre studenter er kjent av de største selskapene i sektoren som ber dem om praksis (og i mange tilfeller for ansettelse).

På slutten vil du ha tittelen Attention Assistant i Veterinary Clinics, og tilhørende sertifikater. Du har rett til 320 timers internship i selskaper i sektoren, med reelle sjanser til å få jobb.

Hvis du foretrekker dette kurset, blir det også lært online.

Hva skal jeg lære?... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spansk
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Academia de Psicoanalisis

Sigmund Freud demonstrerte ved å skape den psykoanalytiske doktrinen at alle våre atferd, følelser og måter å knytte seg til hverandre er bestemt av ubevisste motivasjone ... [+]

Kurs i teoretisk-praktisk spesialisering av semi-face karakter på 10 teoretiske timer og 10 praktiske timer per måned.

Teoretiske klasser: holdes i Madrid, Spania, sist fredag og lørdag i hver måned. Disse møtene møtes:Det stabile undervisningsgruppen i Psykoanalysens AkademiProfesjonelle fra Spania spesialisert seg på bestemte emner som tilhører hver modulEn lærer i måneden fra teamet på Sigmund Freud Privatuniversität i WienHvorfor studere ved Akademiet for psykoanalyse

Sigmund Freud demonstrerte ved å skape den psykoanalytiske doktrinen at alle våre atferd, følelser og måter å knytte seg til hverandre er bestemt av ubevisste motivasjoner ukjente for oss selv, men ikke mindre mektige. Slike motivasjoner refererer til et faghistorie, en historie som ikke uttrykkes som en fortid kronologisk "overgått", men som en her og nå i permanent gjentagelse. Lenkene som gjør oss til å snakke vesener, historien som en person kommer til poeng, som en struktur, en skjebne for faget.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Escuela Europea de Salud

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive ... [+]

Expert i Emotional Intelligence

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert evalueringer, karakterer, avhandling, tid tilkobling og generelle spørsmål som kan oppstå langs treningsaktiviteten, gi permanent tilgang UEMC.

Under utviklingen av kurset skal studentene være i kontakt med veileder eller kurs veiledere permanent ved hjelp av verktøyene gjort tilgjengelig på timeplanen.

Med avstand metodikk vi tillate oppfylle målet med treningen når alle deltakerne arbeidskraft problemer, distanse, familie forlik eller andre problemer utelukker tilgjengeligheten av tid og / eller organisasjon.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Deltid
2 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Escuela Europea de Salud

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive ... [+]

Ekspert på spiseforstyrrelser og fedme

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert evalueringer, karakterer, avhandling, tid tilkobling og generelle spørsmål som kan oppstå langs treningsaktiviteten, gi permanent tilgang UEMC.

Under utviklingen av kurset skal studentene være i kontakt med veileder eller kurs veiledere permanent ved hjelp av verktøyene gjort tilgjengelig på timeplanen.

... [-]
Spania Madrid
September 2019
Deltid
2 - 6 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk