Filter
Kurs
Canada Studietype: Alle Tempo: Alle

Søk Helsekurs i Sykepleie i Canada

Kursene tilbys i mange forskjellige kategorier. Enkelte populære områder av interesse inkluderer språk, luftfart, økonomi, økonomi og administrasjon, ledelse, kunst, engineering, og innleggelser tester forberedelse. Disse klassene kan hjelpe forsterke jobb ferdigheter eller føre til en ny karriere eller hobby.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Kanadiere legger stor vekt på læring, og har utviklet en første-rate utdanningssystemet med høy standard. Ikke bare gir Canada et trygt, rent miljø, men det har vært konsekvent rangert som en av verdens beste steder å bo i form av livskvalitet av FN.

Helsekurs i Sykepleie i Canada

Les mer Minimér

1 Results in Sykepleie, Canada

Fleming College

Personal Support Worker programmet gir deg opplæring og legitimasjon for å gi praktiske støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for hjelp. Det er en ... [+]

Personal Support Worker programmet gir deg opplæring og legitimasjon for å gi praktiske støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for hjelp. Det er en tilfredsstillende, folk-fokusert karriere.

Program Høydepunkter

Som utdannet ved Personal Support Worker programmet, vil du gi støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for assistanse. Med dette tilfredsstillende, folk-fokusert karriere, vil du være forberedt på å hjelpe barn, voksne og eldre med spesielle behov eller funksjonshemninger, og hjelpe dem å maksimere sin livserfaring. Du kan starte programmet i september eller januar.

Denne to-semester Personal Support Worker programmet kan særlig appellere til de som kommer inn i arbeidsstokken. Totalt får du ca 400 timer med relevant teori og ca 300 timer real-life, klinisk trening. Fokus for dette programmet er på:... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Mer
September 2019
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk