Helsekurs i Sykepleie i Canada

Søk Helsekurs i Sykepleie i Canada

Sykepleie

Kursene tilbys i mange forskjellige kategorier. Enkelte populære områder av interesse inkluderer språk, luftfart, økonomi, økonomi og administrasjon, ledelse, kunst, engineering, og innleggelser tester forberedelse. Disse klassene kan hjelpe forsterke jobb ferdigheter eller føre til en ny karriere eller hobby.

Studenter som ønsker å bli med i sykepleie som sykepleier, kan studere sykepleie. Dette studiet ser på forebygging av sykdommer, lindring av lidelse, advocacy for pasienter, behandling av skader og fremme av helseproblemer.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

Helsekurs i Sykepleie i Canada

Les mer

Personlig støttearbeider (psw) kurs

Fleming College
Campus Heltidsstudier 2 semestre September 2018 Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg + 3 fler

Personal Support Worker programmet gir deg opplæring og legitimasjon for å gi praktiske støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for hjelp. Det er en tilfredsstillende, folk-fokusert karriere. [+]

Personal Support Worker programmet gir deg opplæring og legitimasjon for å gi praktiske støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for hjelp. Det er en tilfredsstillende, folk-fokusert karriere.

Program Høydepunkter

Som utdannet ved Personal Support Worker programmet, vil du gi støttetjenester til enkeltpersoner og familier som har behov for assistanse. Med dette tilfredsstillende, folk-fokusert karriere, vil du være forberedt på å hjelpe barn, voksne og eldre med spesielle behov eller funksjonshemninger, og hjelpe dem å maksimere sin livserfaring. Du kan starte programmet i september eller januar.

Denne to-semester Personal Support Worker programmet kan særlig appellere til de som kommer inn i arbeidsstokken. Totalt får du ca 400 timer med relevant teori og ca 300 timer real-life, klinisk trening. Fokus for dette programmet er på:... [-]