$close

Filtre

Se resultater

Helsekurs i Iowa i USA 2021/2022

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "Americ… Les mer

Studentene kan velge individuelle kurs i henhold til deres interesser. Studentene kan også strukturere en rekke klasser på en måte som kan oppnå spesifikke mål som å forbedre jobb ferdigheter, forfølge nye karrierer, eller skaffe sertifikater eller grader.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Helsekurs i Iowa i USA

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel

North Iowa Area Community College
Mason City, USA
Kurs
Fulltid
75 timer
Engelsk
sep. 2022
Campus
 
La' James International College
Johnston, USA

Massasjeterapiprogrammet vårt er utviklet med sterkt fokus på anatomi og fysiologi, teori og praksis, vurdering og introduksjoner til en rekke massasjemodaliteter.

Massasjeterapiprogrammet vårt er utviklet med sterkt fokus på anatomi og fysiologi, teori og praksis, vurdering og introduksjoner til en rekke massasjemodaliteter. -
Kurs
Engelsk
Campus
 
Eastern Iowa Community Colleges
Davenport, USA

Jobber, gode jobber, spennende jobber og økonomisk givende jobber er tilgjengelige i helsevesenet.

Jobber, gode jobber, spennende jobber og økonomisk givende jobber er tilgjengelige i helsevesenet. -
Kurs
Engelsk
Campus