Master i biomedisinsk forskning, spesialitet i nevrovitenskap og kognisjon

Generelt

Programbeskrivelse

Master in Biomedical Research består av 4 spesialiteter:

 1. kreft
 2. Transnasjonal forskning
 3. Nevrovitenskap og erkjennelse
 4. Regenerativ medisin

Master in Biomedical Research er en del av studiestrategien som er utviklet av Universidad de Navarra , med det formål å forbedre den flerfaglige karakteren av biomedisinsk forskning og tilby spesifikk og høyt kvalifisert opplæring for å møte dagens utfordringer Biomedisin, bioteknologi og helseforskning.

Mastergraden er interkultativ, noe som gjør det transnasjonale aspektet av biomedisinsk forskning tydeligere synlig, og i det Fakultet for naturvitenskap, farmasi og medisin ved universitetet, Center for Applied Medical Research (CIMA), Research Center i ernæring (CIN) og Universidad de Navarra Clinic.

mål:

 1. Å trene høyt kvalifiserte fagpersoner innen biomedisinsk forskning, med utmerkede faglige muligheter innen forskning, doktorgrad og industri.
 2. Gjennomfør et forskningsprosjekt, masteroppgave, som er halvparten av opplæringen.
 3. Vite hvordan du velger og bruker passende teknikker for å effektivt og nøyaktig utvikle et biomedisinsk forskningsarbeid.
 4. Ha den tekniske kapasiteten til å oppnå nøyaktige og reproduserbare resultater hvorfra gyldige og objektive konklusjoner kan trekkes innen biomedisinsk område.

profil:

Studiet er rettet mot nyutdannede innen: biologi, biokjemi, kjemi, farmasi, medisin, bioteknologi, veterinær, eller annen tilsvarende grad.

129576_photo-1567427018141-0584cfcbf1b8.jpgMichael Longmire / Unsplash

krav:

Studenter, spanske eller utlendinger, som godkjenner de lovkravene som er angitt i artikkel 16 i kongelig resolusjon 1393/2007, helst med tidligere opplæring i helsevitenskap eller vitenskap. For å få tilgang til de offisielle mastergradene vil det være nødvendig å være i besittelse av en offisiell spansk universitetsgrad eller annen utstedt av en utdanningsinstitusjon i det europeiske området for videregående utdanning som autoriserer i landet som utsteder tittelen for tilgang til masteropplæringen. På samme måte kan nyutdannede fra ikke-spanske utdanningssystemer få tilgang.

funksjoner:

Mastergraden undervises av leger og forskere fra fakultetene medisin og vitenskaper ved Universidad de Navarra . Praksisene er i CIMA (Center for Applied Medical Research). Studentene er inne på Biomedical Campus ved Universidad de Navarra .

Curriculum:

 • Modul I (grunnleggende aspekter) er tatt av alle studenter, med et emne om essensielle prinsipper i biomedisinsk forskning som etikk, teknikker og sikkerhet, dyreforsøk og vitenskapelig kommunikasjon.
 • Modul II (spesialiteter) gir studentene muligheten til å velge mellom fire spesialiteter: Kreft; Transnasjonal forskning; Nevrovitenskap og erkjennelse; Ernæring og stoffskifte.
 • Modul III (kompletterende opplæring) er et tilbud på valgfrie fag som gjør at studentene kan fullføre 5 studiepoeng av læreplanen med emner som tilbys i modul III eller blant de som undervises i noen av spesialitetene som ikke er studert (modul II).
 • Til slutt, modul IV (Final Master Project ) , vil bli utført av alle studenter som er påmeldt mastergraden og består av å utføre et forskningsprosjekt relatert til valgt spesialitet.

1. Spesialisering i nevrovitenskap og erkjennelse.

Spesialiteten i nevrovitenskap og erkjennelse gir studenten en fullstendig og aktuell opplæring i denne disiplinen gjennom de forskjellige fagene i modulen, organisert slik at studenten lærer funksjonen til den menneskelige hjernen gjennom de forskjellige nivåene av nevrovitenskapelig analyse:

 • Fra cellulært og molekylært synspunkt.
 • Av strukturorganiseringen av nervesystemet.
 • Av å gjennomføre atferdsstudier.
 • Av de anatomiske og funksjonelle basene i systemer som sensorisk eller minne.
 • Fra et klinisk synspunkt blir det forklart hvordan spesialister bruker denne kunnskapen for å forstå, diagnostisere, forhindre eller behandle nevrologiske lidelser.
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Les mer

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Minimér
Pamplona , Madrid , San Sebastián + 2 Mer Mindre