Read the Official Description

Den Telfer School of Management ved University of Ottawa tilbyr en Master of Science i Health Systems (M.Sc. i HS) Program som svar på adressen behov for originale tilnærminger til ledelse og organisering av helsesystemer. Vellykket forskning i helse-systemene oppfordrer til samarbeid av forskere i ledelse, samfunnsfag, informatikk og ingeniørvitenskap, samt i helse-og kliniske fag.

Den integrerende tilnærmingen foreslått av M.Sc. i HS-programmet er unikt og nyskapende og det vil bidra til utvikling av en integrert og pasient-sentriske system for å levere helsetjenester til kanadiere.

Fields of Study: M.Sc. i HS

Management


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Problemer, herunder organisatoriske, finansielle og operasjonelle modeller for levering av høy kvalitet og effektive helsetjenester.
  • Spørsmål om å forbedre effektiviteten av et helse-system og utvikle nye organisatoriske modeller.

Informatikk


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Emisjoner av data interoperabilitet, sikkerhet og personvern av informasjon, datavarehus og data marts for helse-applikasjoner, og tar full nytte av den siste utviklingen i allestedsnærværende og anvendelig databehandling for å gi point-of-care støtte.
  • Emisjoner av allestedsnærværende og mobil databehandling, herunder levering av beslutningsstøtte på det punktet av omsorg.
  • Problemer rundt Electronic Health Record.

Empiriske studier


Forskning på dette feltet vil:

  • Bruk empiriske data og bevis for å evaluere nye metoder for kunnskap etablering og kunnskapsoverføring, pasientenes situasjon i en beslutningsprosess, utvikling av beslutningsstøtte verktøy, eller evaluering av effektiviteten av nye eller forbedrede protokoller.
  • Evaluering av evidensbaserte beslutningsprosesser som pilarer for levering av helsetjenester og levering.Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato