M.Sc. i i helsesystemer (hs)

Telfer School of Management, University of Ottawa

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

M.Sc. i i helsesystemer (hs)

Telfer School of Management, University of Ottawa

Den Telfer School of Management ved University of Ottawa tilbyr en Master of Science i Health Systems (M.Sc. i HS) Program som svar på adressen behov for originale tilnærminger til ledelse og organisering av helsesystemer. Vellykket forskning i helse-systemene oppfordrer til samarbeid av forskere i ledelse, samfunnsfag, informatikk og ingeniørvitenskap, samt i helse-og kliniske fag.

Den integrerende tilnærmingen foreslått av M.Sc. i HS-programmet er unikt og nyskapende og det vil bidra til utvikling av en integrert og pasient-sentriske system for å levere helsetjenester til kanadiere.

Fields of Study: M.Sc. i HS

Management


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Problemer, herunder organisatoriske, finansielle og operasjonelle modeller for levering av høy kvalitet og effektive helsetjenester.
  • Spørsmål om å forbedre effektiviteten av et helse-system og utvikle nye organisatoriske modeller.

Informatikk


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Emisjoner av data interoperabilitet, sikkerhet og personvern av informasjon, datavarehus og data marts for helse-applikasjoner, og tar full nytte av den siste utviklingen i allestedsnærværende og anvendelig databehandling for å gi point-of-care støtte.
  • Emisjoner av allestedsnærværende og mobil databehandling, herunder levering av beslutningsstøtte på det punktet av omsorg.
  • Problemer rundt Electronic Health Record.

Empiriske studier


Forskning på dette feltet vil:

  • Bruk empiriske data og bevis for å evaluere nye metoder for kunnskap etablering og kunnskapsoverføring, pasientenes situasjon i en beslutningsprosess, utvikling av beslutningsstøtte verktøy, eller evaluering av effektiviteten av nye eller forbedrede protokoller.
  • Evaluering av evidensbaserte beslutningsprosesser som pilarer for levering av helsetjenester og levering.Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Canada - Ottawa, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen