Les den offisielle beskrivelsen

Den Telfer School of Management ved University of Ottawa tilbyr en Master of Science i Health Systems (M.Sc. i HS) Program som svar på adressen behov for originale tilnærminger til ledelse og organisering av helsesystemer. Vellykket forskning i helse-systemene oppfordrer til samarbeid av forskere i ledelse, samfunnsfag, informatikk og ingeniørvitenskap, samt i helse-og kliniske fag.

Den integrerende tilnærmingen foreslått av M.Sc. i HS-programmet er unikt og nyskapende og det vil bidra til utvikling av en integrert og pasient-sentriske system for å levere helsetjenester til kanadiere.

Fields of Study: M.Sc. i HS

Management


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Problemer, herunder organisatoriske, finansielle og operasjonelle modeller for levering av høy kvalitet og effektive helsetjenester.
  • Spørsmål om å forbedre effektiviteten av et helse-system og utvikle nye organisatoriske modeller.

Informatikk


Forskning på dette feltet vil adressen:

  • Emisjoner av data interoperabilitet, sikkerhet og personvern av informasjon, datavarehus og data marts for helse-applikasjoner, og tar full nytte av den siste utviklingen i allestedsnærværende og anvendelig databehandling for å gi point-of-care støtte.
  • Emisjoner av allestedsnærværende og mobil databehandling, herunder levering av beslutningsstøtte på det punktet av omsorg.
  • Problemer rundt Electronic Health Record.

Empiriske studier


Forskning på dette feltet vil:

  • Bruk empiriske data og bevis for å evaluere nye metoder for kunnskap etablering og kunnskapsoverføring, pasientenes situasjon i en beslutningsprosess, utvikling av beslutningsstøtte verktøy, eller evaluering av effektiviteten av nye eller forbedrede protokoller.
  • Evaluering av evidensbaserte beslutningsprosesser som pilarer for levering av helsetjenester og levering.Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato