Les den offisielle beskrivelsen

Store utfordringer blir ivaretatt av dette programmet:

  • Menneskelig helse og livskvalitet er en av de mest kritiske utfordringene menneskeheten.
  • Utfordringen er desto større grunn til en raskt økende og raskt aldrende verdensbefolkning som nå overstiger 7 milliarder.
  • Biomedisinsk ingeniør løser disse problemene direkte, med ingeniører nyskapende, analysere, design og produksjon av nye medisinske implantater, enheter og terapier for behandling av sykdom, skader og tilstander i kroppen, å gjenopprette helse og bedre livskvalitet.
  • CNN viser biomedisinsk teknikk som No. 1 i "Beste jobber i Amerika" 2013.

Programmets mål og hensikt

Målet med programmet er å generere kandidater med en solid forankring i ingeniørgrunnleggende (analyse, design og problemløsning), men som også har tverrfaglig bredde som inkluderer kunnskap om menneskets biologi og kliniske behov og applikasjoner, for å kunne foreta en umiddelbar effekt i feltet på konfirmasjonen, enten i akademisk forskning eller medisinsk teknologibransjen domener. Til syvende og sist programmet har som mål å generere fremtidige ledere av det nasjonale og internasjonale medisinske teknologibransjen, og av akademisk forskning og undervisning i biomedisinsk teknikk.

Hva er spesielt med CoEI / NUIG i dette området:

NUI Galway pioner i utviklingen av utdanninger i Biomedical Engineering i Irland, innføre landets første bachelor-grad i Biomedical Engineering i 1998, som var den første til å oppnå faglig akkreditering fra Engineers Irland i 2004, og på høyere nivå med Structured PhD-programmet i Biomedical Engineering og regenerativ medisin (BMERM) i 2011.

NUI Galway har vært i forkant av verdensklasse forskning i biomedisinsk teknikk i over 20 år og har ledet tverrfaglig forskning i biomedisinsk teknikk og vitenskap, med etablering av Nasjonalt senter for Biomedical Engineering Science (NCBES) i 1999, og opp til i dag med kunngjøringen av NUI Galway som ledelsen institusjon i et nytt Science Foundation Irland finansierte Senter for forskning på medisinsk utstyr (CÚRAM).

NUI Galway har et veldig nært og dypt forhold med den medisinske industrien lokalt, nasjonalt og internasjonalt, på mange nivåer, fra industribesøk, gjesteforelesninger og plasseringer student, opp til store forskningssamarbeid.

Mange av våre engineering nyutdannede nå okkupere toppledelsen og tekniske stillinger i medisinske industrien nasjonalt og internasjonalt.

Oppbygging

90 studiepoeng program Ett helt år i varighet, begynnelsen av september og etterbehandling august Inneholder: - Grunnlags undervist moduler (20 studiepoeng) - Avansert undervist moduler (40 studiepoeng) - Forskning / Industry Project (30 studiepoeng).

Program innhold

Sample moduler: - Avanserte Elementmetoder - Avanserte Computational Biomechanics - Avansert biomaterialer - Mechanobiology - Bioinstrumentation Design - Medisinsk og kirurgisk praksis - Stem Cells og Gene Therapy - translasjonell medisin - Polymer Engineering - Advanced Engineering statistikk - Systems Pålitelighet - Lean Systems - forskningsmetode for Engineers - økonomistyring - Regulatory Affairs og Case Studies - Teknologi, Innovasjon og entreprenørskap

Mulighet for flere industrielle og forsknings praksisplasser:

Studenter på dette programmet vil ha en mulighet til å søke om ett års etter konfirmasjonen internship i enten en relatert industri eller forskningsgruppe i Irland.

Stipend

En rekke stipender blir gjort tilgjengelig ved College of Engineering og informatikk til ikke-EU studenter registrert på disse masterprogrammene. Hvert stipend vil bli verdsatt til € 2500, og vil bli delt ut til vellykkede kandidater basert på innlevering av en egenerklæring og CV til College. En rekke bransje sponset Stipend vil også være tilgjengelig, hver til en verdi av € 2.500.

Opptakskrav:

Innreise til programmet er åpent for personer som har en andre klasse æresbevisninger, klasse en, Level 8 grader i Biomedical Engineering eller i et beslektet disiplin.

Hvordan søke

Søknader blir gjort på nettet via Postgraduate Applications Centre (PAC). PAC-kode for dette programmet er GYE24.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
6,800 EUR
- EU Fee, 13 750 EUR Non-EU Fee
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato