MBBCH i medisin (Graduate Entry)

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Vår Graduate Entry Medicine programmet er unikt i Wales, og en av bare en håndfull liknende programmer for medisinsk studie i Storbritannia åpent for nyutdannede av enhver disiplin.

Denne akselererte, fireårige medisinske graden følger en innovativ, integrert spiralplan som er utformet for å reflektere hvordan klinikker nærmer seg pasienter og hvordan pasienter presenterer for leger.

Du vil studere grunnleggende biomedisinske vitenskaper i sammenheng med klinisk medisin, folkehelse, patologi, terapi, etikk og psykososiale problemer i pasientledelse.

Sammen med et sterkt fokus på kliniske og kommunikasjonsevner, vil du utvikle faglige, praktiske og personlige kvaliteter til å utøve medisin kompetent og med tillit.

Vår opptaksintervjuprosess er strukturert for å ta hensyn til disse kvaliteter som trengs som en lege, som angitt i "God medisinsk praksis", og kapasiteten til å møte resultatene av "Utfall for studenter". Oppsummert:

 • Kommunikasjons ferdigheter
 • Problemløsende ferdigheter
 • Å takle press
 • Innsikt og integritet
 • Lidenskap for medisin / motstandskraft for å lykkes

Hvorfor Medisin (Graduate Entry) i Swansea?

Swansea University Medical School har et misunnelsesverdig rykte, rangert som tredje i Storbritannia og topp i Wales (Guardian University Guide Subject Table 2019). Det er også rangert som første i Storbritannia for forskningsmiljø og felles 2. for forskningskvalitet.

Vi er en liten medisinsk skole med rundt 100 plasser, slik at du vil dra nytte av omfattende kontakt med lærerpersonalet, og du vil ha kontakt med pasienter rett fra første semester.

Din medisin (Graduate Entry) Experience

Du vil ha et høyt nivå av strukturert klinisk kontakt når studiene utvikler seg, og dekker følgende områder:

 • Klinisk lærling, inkludert en uke i sykepleie
 • Juniorassistentskap
 • Spesialtilbehør, inkludert akutt kirurgi, akuttmedisin, kvinners helse, barnehelse, psykisk helse, sub-spesialiteter av medisin og kirurgi og svakhet.
 • Fellesskapsbasert læring
 • Seniorassistentskap, skyggende F1-leger
 • valgfag

Medisin (Graduate Entry) Arbeidsmuligheter

Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du uteksaminere med en MBBCh Medicine fra Swansea University , slik at du kan gå videre til Foundation 1 i et klinisk miljø.

Inntakskrav

For å være kvalifisert til å søke om Graduate Entry Medicine, må du ha oppnådd, eller forventes å oppnå, følgende (eller tilsvarende) innen 31. juli året med påtegnet innmelding:

 • enten en øvre sekund (2.1) eller første klasse grad i ethvert emne
 • eller en fortjeneste eller forskjell (tilsvarende 2.1 eller først) i en integrert bachelorgrad
 • eller et lavere sekund (2.2) PLUS en Postgraduate Masters eller PhD
 • GCSE matematikk og engelsk i klasse C eller høyere
 • IELTS 7.0 med ikke mindre enn 7,0 i tale og 6,5 i lytting, lesing og skriving (alle kandidater fra ikke-engelsktalende land)

Grader tildelt i andre land enn Storbritannia kan godtas hvis de bekreftes å være lik prisbelønninger i det britiske systemet. Hvis du holder mer enn en lavere grad, vurderes resultatet fra den nyeste graden.

GAMSAT

 • Du må sitte GAMSAT før du søker. GAMSAT er en profesjonelt utformet utvelgelsestest for medisinske skoler som tilbyr opplæringsprogrammer.
 • Du må oppnå et minimum samlet GAMSAT score på 50, sammen med minst 50 i papir 3 (Reasoning in Biological and Physical Sciences) for å bli vurdert.
 • Intervjuer vil bli tilbudt til kandidater som møter en samlet avslag i GAMSAT, som avgjøres årlig når alle score er mottatt.

Graduate Entry Medicine er ikke åpen for:

 • Søkere som tidligere har meldt seg på en medisinsk grad.
 • Overføringer fra andre medisinske kurs.

1225-DJI_0003Swansea University","author_url":"","source":""}" />

Swansea University ble kåret til Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for andre gang på fem år. I tillegg til å bli kronet til University of the Year, tok Swansea University topplassen i den internasjonale kategorien og plasserte topp tre i kategoriene Postgraduate, og Course og Lecturers. Whatuni Student Choice Awards blir valgt ut av studenter, med mer enn 41.000 anmeldelser og kommentarer fra mer enn 160 britiske institusjoner.

I den prestisjetunge Guardian University Guide 2021 er vi plassert på 24. plass i Storbritannia og har vunnet Welsh University of the Year-tittelen for andre gang på tre år, og sementerer vår posisjon som Wales 'ledende institusjon for høyere utdanning.

Vi setter studentene våre i hjertet av alt. Som et resultat oppnådde vi en gullvurdering, den høyeste mulige rangeringen, i det nasjonale læreriket og studentresultatrammeverket (TEF) og er rangert som 6. i Storbritannia for studenttilfredshet i National Student Survey for 2020.

Våre fantastiske campusplasser ved vannkanten gjør oss til et ønskelig sted for studenter og ansatte fra hele verden, og vårt flerkulturelle samfunn gir et globalt perspektiv, slik at de som blir med oss kan utvikle ferdigheter og kunnskaper som gir dem vellykkede og berikende karrierer.

Sist oppdatert des. 2020

Om skolen

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Les mer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Minimér