Den University of Birmingham gir deg førsteklasses muligheter du trenger for å utvikle ferdigheter til å bli en lege.

Faglig stand med en naturlig evne til vitenskap, vil du ha en sterk interesse i menneskelige anliggender, en bekymring for andres velferd, en teft for kommunikasjon og ønsket om å gjøre en reell forskjell. Du vil også trenge mye kjøring for å fullføre denne krevende grad kurset. Gjennom din tid med oss, vil du bli behandlet som et individ, og vi vil oppfordre deg til å utvikle og utforske dine egne faglige interesser.

Med fem og en halv million mennesker i West Midlands-området, vil du studere i landets største helse regionen, og tilbyr en rekke kliniske plasseringer. En av disse er Queen Elizabeth Hospital i Birmingham, som ligger vegg i vegg med Medical School, som åpnet i 2010 og har state-of-the-art helseinstitusjoner. Dette betyr at du vil få mange muligheter til å få erfaring i mangfoldet av medisinske disipliner, lære å håndtere et bredt spekter av pasienter fra ulike bakgrunner og kulturer. Helt fra starten, vil du oppleve den praktiseringen av helsevesenet i samfunnet med en fjortende dag vedlegg til en generell praksis, slik at du kan se hvordan dine studier sette til klinisk praksis.

Din trening i sykehus og allmennpraksis foregår innenfor et svært organisert akademi struktur. Heads of Academies er seniorkonsulenter og fastleger som er ansvarlige for Medical School for å sikre at du får høy kvalitet opplæring i hver spesialitet.

Du vil også ha muligheten til å velge mellom flere valgfrie interkaleringsforbindelser programmer, som du ville ta etter andre, tredje eller fjerde studieår. Disse tillater deg å engasjere seg i romanen laboratorie- eller community-baserte forskningsarbeid i enten grunnleggende eller anvendt medisinsk forskning.

I 2016, resultatet av National Student Survey (NSS) viste at 93% av våre studenter var fornøyd med undervisningen på dette kurset.

Den Birmingham medisin og kirurgi kurs er et integrert modulbasert program utviklet for å gi deg grunnleggende kunnskap og bakgrunn for å begynne å jobbe mot dine egne karrieremål.

Utfallet av kurset

Postgraduate fundament trening og utover

På slutten av undervisning på programmet vil du motta mbbs (eller tilsvarende) grad, som er en primær medisinsk kvalifisering (PMQ). Holde en PMQ gir deg rett til foreløpig registrering med General Medical Council, bare under sin aksept for at det er ingen Fitness å praktisere bekymringer som må vurderes. Foreløpig registrering er tidsbegrenset til maksimalt tre år og 30 dager (1125 dager totalt). Etter denne perioden din foreløpig registrering vil normalt utløpe.

Foreløpig registrert leger kan bare øve i godkjente Foundation Year 1 innlegg: loven tillater ikke foreløpig registrert leger til å påta seg en annen type arbeid. For å få en Foundation Year 1 innlegg må du søke i det siste året av din undergraduate programmet gjennom UK Foundation Programme Office-utvalget ordningen, som tildeler disse innleggene til nyutdannede på et konkurransedyktig grunnlag. Alle kvalifiserte britiske akademikere har funnet et sted på Foundation Year ett program, men dette kan ikke garanteres, for eksempel hvis det skulle være et økt antall konkurrerende søknader fra ikke-britiske akademikere.

Vellykket gjennomføring av Foundation Year ett program oppnås normalt innen 12 måneder, og er preget av tildelingen av en Certificate of Experience. Du vil da være kvalifisert til å søke full registrering med General Medical Council. Du trenger full registrering med en lisens til å praktisere for uovervåket medisinsk praksis i NHS eller privat praksis i Storbritannia.

Selv om denne informasjonen er for tiden riktig, elevene trenger å være klar over at regelverket på dette området kan endres fra tid til annen.

Det er litt diskusjon om hvorvidt å fjerne foreløpig registrering for nyutdannede leger. Hvis dette skjer så UK nyutdannede vil få full registrering så snart de har fullført en mbbs (eller tilsvarende) grad. Det bør bemerkes at det er svært sannsynlig at britiske akademikere vil fortsatt trenger å søke om et opplæringsprogram lik dagens Foundation Programme, og at steder på dette programmet kan ikke garanteres for hver UK utdannet.

GMC vurderer nå å innføre en formell vurdering at britiske medisinske kandidater måtte passere for å få innvilget registrering med en lisens til å praktisere. Selv om ingen endelig beslutning er tatt hensyn til om eller når en slik eksamen vil bli innført søkere bør være oppmerksom på at GMC ser for seg at fremtidige årskull av medisinske studenter kan ha behov for å passere deler av en medisinsk lisensiering vurdering før GMC vil gi dem registrering med en lisens til å praktisere.

Første og andre år

De to første år i stor grad tatt opp med moduler på strukturen og funksjonen av menneskekroppen. Du vil lære hvordan hvert system er kontrollert og er i stand til å svare på kravene fra hverdagen og hvordan de påvirkes av sykdom og medisinske behandlinger. Mye av anatomien er lært i små gruppetimer, blant annet lang erfaring fra prosection.

Du vil lære om psykologi og sosiologi av helse og sykdom, og hvordan helsen til hele befolkninger, samt av den enkelte pasient, vurderes. Du vil også bli introdusert til noen av de viktigste spørsmålene i biomedisinsk etikk, for eksempel genteknologi.

I hvert år, vil du tilbringe ti dager i samfunnet med fastleger og pasienter, linking biologisk og atferds teoretisk læring i kliniske situasjoner med virkelige pasienter. Plus, vil du ha muligheten til å velge studieretninger for deg slik at du kan forfølge temaer som interesserer deg.

Tredje året

Du vil være basert på vår partner Undervisning helseforetak for å videreutvikle dine grunnleggende kliniske ferdigheter i å ta en god anamnese og undersøke pasienter, samt å studere kommunikasjonsferdigheter som trengs for effektiv pasient-lege forholdet. Du vil også lære om vanlige sykdommer og hvordan å diagnostisere og behandle dem, og fortsette teoretisk arbeid på patologi, farmakologi, folkehelse og epidemiologi. Vår utmerkede community-basert medisin strand fortsetter og du vil øke din forståelse av hvordan pasienter blir forvaltet i allmennmedisin.

Fjerde og femte år

Du vil nå flytte til kliniske vedlegg i medisinske, kirurgiske og andre spesialiteter som kardiologi, nevrologi, psykiatri, Bone og Joint sykdom, onkologi, øre-nese-hals og Peri-Operative Care. Du vil også gjøre ytterligere vedlegg i obstetrikk og gynekologi, pediatri og allmennmedisin. I løpet av det siste året, vil du være i stand til å bringe alle dine læring og ferdigheter sammen gjennom akutt syke pasient vedlegg, mens du forbereder å bli en lege.

Valg studier: To måneder i løpet av våren det fjerde året er tildelt til heltidsstudier av ditt eget valg, enten i en avdeling av Medical School eller på et annet senter i Storbritannia eller, som de fleste studenter velger å gjøre, i utlandet . Du kan velge å konsolidere dine kunnskaper i et emne du allerede har studert, få ytterligere erfaring fra klinisk praksis eller kanskje gjennomføre din egen klinisk forskningsprosjekt.

Dette er et utvalg av de ulike stedene som våre studenter har besøkt som en del av sine valgfag.

Opplæring i forskning

Som lege vil du bli forventet å holde up-to-date med den siste utviklingen i medisin, men vi trenger leger å ta en ledende rolle i å bringe disse om. Dette kurset gir deg muligheten til å lære forskning ferdigheter som du kan bruke i din karriere for å forbedre og utvikle klinisk praksis. Du kan utvikle disse ferdighetene i betydelig dybde under en Pilgrim program.

Pilgrim programmer

Hvis du oppnå en god standard på eksamen kan du ønsker å dra nytte av den gode bredden i internasjonalt konkurransedyktig forskning innenfor Medical School gjennom en grundig studie av utvalgte emner i ett år. Flere forskjellige interkaleringsforbindelser programmer gir mulighet for å delta i romanen forskningsarbeid i enten grunnleggende eller anvendt medisinsk forskning. Dette kan skje etter andre, tredje eller fjerde studieår. Programmer tilgjengelige bære enten laboratorie- eller community-basert forskning. Du vil lære å analysere og tolke medisinsk forskning data og, viktigst, gjennomføre din egen roman og betydelig forskningsprosjekt. De ferdigheter som du skal tilegne vil tillate deg å bidra til utviklingen av kunnskapsbasert klinisk praksis. Du kan deretter gå tilbake for å fullføre MBChB programmet.

Hvorfor studere dette kurset

Største helse region i Storbritannia dekket av en medisinsk skole: Med fem og en halv million mennesker i West Midlands-området, vil du studere i landets største helseregion, naboen til Queen Elizabeth Hospital i Birmingham, noe som betyr at du vil ha god mulighet til å få erfaring i en rekke medisinske disipliner og for å behandle et bredt spekter av pasienter fra ulike bakgrunner og kulturer.

Tidlig kliniske og pasientkontakt: I hver av de to første årene av kurset vil du tilbringe 10 dager i samfunnet med fastleger og pasienter, linking biologisk og atferds teoretisk læring i kliniske situasjoner med virkelige pasienter. Dette øker i de siste tre årene når du vil tilbringe lange perioder på kliniske plasseringer i våre samarbeidsland sykehus.

Valgfritt intercalation: Du vil få mulighet til å velge mellom flere valgfrie interkaleringsforbindelser programmer under studietiden. Disse gir mulighet for deg til å engasjere seg i romanen forskningsarbeid i enten grunnleggende eller anvendt medisinsk forskning, noe som kan skje etter andre, tredje eller fjerde studieår. Programmer tilgjengelige bære enten laboratorie- eller community-basert forskning.

Forberedelse for klinisk praksis: Din trening i sykehus og allmennpraksis foregår innenfor et svært organisert akademi struktur. Heads of Academies er seniorkonsulenter og fastleger som er ansvarlige for Medical School for å sikre at alle elever får god trening i hver annen spesialitet.

Utestående Alumni: Mange MBChB Medisin og kirurgi kandidater har gått på å være ledere i sine respektive felt. Vi er stolte av å si at våre særpregede og bemerkelsesverdige alumni omfatter:

 • Charles George (MBChB, 1965) Styreleder, The Stroke Association
 • Jane Collins (MBChB, 1978; MD 1988) konsernsjef, Marie Curie Cancer Care
 • Richard Horton (MBChB 1986, BSc, 1983; MD, 2008), redaktør, The Lancet
 • Rowan Hillson (MBChB, 1974) Nasjonal klinisk direktør for Diabetes, Avdeling for helse
 • Steve Field (MBChB, 1982) President, Royal College of General utøvere
 • Peter Weissberg (MBChB, 1976), medisinsk direktør, British Heart Foundation
 • David Haslam (MBChB, 1972) president i British Medical Association

Aktiv MedSoc: Ved Universitetet i Birmingham mener vi at studentlivet ikke bør være alt arbeid, og det er nok for deg å bli involvert med både innenfor College og University utenfor studiene. The College har sin egen forening kalt MedSoc. MedSoc er en paraplyorganisasjon for et bredt spekter av aktiviteter, inkludert sportslige, sosiale, musikalsk og veldedig - er det noe for enhver smak.

Inntakskrav

 • Antall A nivåer kreves: 3
 • Typisk tilbudet: A * AA. Kandidater bør ha spådd AAA inkludert biologi og kjemi (NB. Human Biology er akseptabelt som et alternativ til biologi).
 • Allmennfag: ikke akseptert. Kritisk tenkning er heller ikke akseptert. Andre ikke-standard fag kan ikke aksepteres. Ta kontakt med oss ​​for å få råd.

Alle søkere må:

 • tilby akseptable faglige kvalifikasjoner (se nedenfor) og
 • sitte Storbritannia Klinisk Aptitude Test (UKCAT) og
 • delta til intervju hvis invitert.

Informasjon for International (inkludert EU) søkere er gitt i den internasjonale delen.

Internasjonale studenter:

Norsk Språkkrav

Søkere må ha god skriftlig og muntlig engelsk. Vær oppmerksom på at universitetets standard engelsk språkkrav er minimumsstandarder, som kan reises gjennom konkurranse. Som et minimum, de engelskspråklige IELTS, for eksempel må være 7,0 i hver komponent.

EU søkere

Det er en rekke faktorer som avgjør gebyr status, men EU-borgere kan betraktes som "hjem" elevene for gebyr-betalende formål (se nedenfor). Fordi UK-baserte søkere blir valgt på grunnlag av resultatene i hver av to nasjonale kvalifikasjoner (for eksempel A nivåer og GCSEs), må hjem / EU søkere fra land utenfor Storbritannia tilbyr eksamensbaserte kvalifikasjoner som tilsvarer disse. Noen eksempler er nedenfor:

Irish vitnemål

Minimum grade A i seks fag, inkludert biologi, kjemi, engelsk og matematikk, for å inkludere klasse A1 i biologi og kjemi. Det samme standard gjelder i Junior sertifikat.

European Baccalaureate

Samlet score på 85%, med et minimum av 85% i realfag, for å inkludere kjemi og biologi som fullverdige alternativer. Bevis for å møte denne standarden skal være tilgjengelig for foreløpige resultater.

Vi krever at kvalifikasjonene ikke er bred og oppnås gjennom vurdering av ytelse i formelle, nasjonale undersøkelser. For veiledning, følgende kvalifikasjoner er ikke akseptabelt på egen hånd uten, for eksempel A-levels. Disse inkluderer: Østerriksk Matura; Bulgarsk Diploma; French Baccalaureate (inkludert OIB); Tysk Abitur; Gresk (inkludert kypriotiske) Apolytirion; Italiensk Esame Di Stato; Litauiske Brandos Atestats; Nederland "Voorbereidend Wetenschappelijk ONDERWIJS" (VWO) Diplom; Polske Matura; Portugisisk Diploma de Ensino Secundario; Rumensk Baccalaureate; Spansk titulo de Graduado en Educación secundaria obligatoria (ESO) og titulo de Bachiller; Svenske Slutbetyg från Gymnasieskolan (vitnemål).

International Baccalaureate

 • Høyere nivå: 766 fra kjemi og biologi og en annen godkjent emne (i den rekkefølgen)
 • Datterselskap nivå: Fagene må inkludere engelsk og matematikk hvis ikke tilbys på høyere nivå (Maths Studies er akseptabelt).
 • Minimum 32 poeng må oppnås
 • Du må gi resultater enten fra middelalderen Years Programme eller en akseptabel GCSE-tilsvarende kvalifikasjoner. MYP resultater blir scoret etter følgende equivalencies til avgangseksamen: 7 = A *; 6 = A; 5 = B. Et minimum av fem må være oppnådd i naturfag, engelsk og matematikk

Internasjonale søkere

Vi har opp til 28 plasser tilgjengelig for studenter som er vurdert som internasjonalt for gebyr-betalende formål. For mer informasjon om gebyr status, kan du gå www.ukcisa.org.uk. Vær oppmerksom på at der det er tvil om din avgift status (for eksempel, du er en britisk statsborger bosatt utenfor EU), universitetet vil undersøke gebyr status før søknad om medisin er vurdert. Hvis avgiften status ikke kan defineres i tid kan du tape på muligheten for et intervju.

Skolen-forlater kvalifisering må være tilsvarende A Levels. Vi vil prøve å være fleksible for de internasjonale søkere som studerer i et utdanningssystem uten kvalifisering tilsvarende GCSE. Men, det må være klar over at det er vanskelig å gjøre en effektiv dom faglige potensial basert på predikerte karakterer alene. Skoleresultatene må gis som et absolutt minimum.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 25 flere kurs fra University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
5 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
(Home / EU) - TBC, £ 19.200 (Internasjonale studenter - prekliniske - år 1 og 2), £ 32 580 (internasjonale studenter - kliniske - år 3, 4 og 5)
Deadline