MD-program

Generelt

Programbeskrivelse

Om DTMU

David Tvildiani Medical University er det første ikke-statlige medisinske universitetet i regionen; vårt oppdrag er å tilby høyere utdanning i medisin som er basert på vitenskap og beste internasjonale praksis. Vi tror at utdannede mennesker bidrar til å øke samfunnets bevissthet, ødelegge stereotyper og skape frihet i samfunnet som er basert på moral og intellektuell uavhengighet. Opplyste mennesker reduserer fattigdom, øker tilgjengeligheten og effektiviteten i helsetjenester i verden, tar vare på miljøet og sammen skaper de felles velferd.

MD-programmet

Det 6 år lange MD-programmet er delt inn i tre stadier: Basic Medical Sciences (2,5 år); Clinical Sciences (2,5 år) og Clinical Clerkship (1 år).

Strukturen og formatet til MD-læreplanene og undervisningsstyringssystemet er originalt, og har copyright. De er spesielt designet for å øke effektiviteten og forståelsen av læringsprosessen:

Moduler er integrert i organ - systemorienterte rotasjoner. Et studieår består av 40 instruksjons uker (240 instruksjonsdager) fordelt på to 20-ukers høst- og vårsemester. Semestrene er atskilt med høytider. Basert på ECTS (Europe Credit Transfer and Accumulation System) er 30 studiepoeng knyttet til arbeidsmengden til hvert 20-ukers semester.

Dermed omfatter ett studieår 60 studiepoeng; en studiepoeng tilsvarer 30 arbeidstimer, hvorav 16 timer er kontakttid og 14 timer er beregnet på studentens selvstendige arbeid. Læringsprosessen gjennomføres 6 dager i uken, 4 timer om dagen. Hver rotasjon avsluttes med en kompleks test-quiz. Studentkunnskapsvurdering utføres ved en datamaskinbasert testing som sikrer maksimal objektivitet.125922_3.jpg

Systemorientert MD-program med e-PBL

Siden 2014-2015 er et nytt MD-program “Problem Based Learning” (PBL) -format akkreditert ved DTMU. Programmet er utviklet innenfor rammen av ERASMUS University-prosjektet - “Etablering av det supra-regionale nettverket av nasjonale sentre i medisinsk utdanning, fokusert på PBL og virtuelle pasienter”.

Programets varighet er 6 år og består av 376 studiepoeng. Ny undervisningsmetodikk - Problem (pasienttilfelle, scenario) Basert læring er implementert ved grunnleggende (teoretiske) medisinske vitenskapsundervisning, som vil hjelpe i:

 1. Læring av grunnleggende medisinske vitenskaper i sammenheng,
 2. Økning i beredskapen for de neste studietrinnene (klinisk fase av studiet, studenterprogrammer ) og medisinsk praksis.125924_small5.jpg

Hvorfor velge DTMU

 • Mer enn 30 års erfaring med opplæring av dyktige medisinske fagpersoner
 • Et unikt undervisningsopplegg som overholder moderne internasjonale standarder
 • Mer enn 200 av våre nyutdannede jobber som ledende medisinsk fagpersonell i noen av de beste klinikkene i verden
 • Spesifikasjoner av undervisningsprogrammet ved DTMU gjør det mulig for studentene å bestå bostedseksamenene før de går ut .
 • Klinisk trening gjennomført på de beste sykehusene med JCI-akkreditering
 • Økonomisk støtte for internasjonale lisenseksamener for beste studenter
 • Konstant forbedring av kvaliteten på forskning og styring
 • Full støtte av studenter og vitenskapelig ansatte for å maksimere potensialet

USMLE Basert Pensum

Læringsprogrammet ved DTMU er sammensatt i full overensstemmelse med de amerikanske standardene. Dette er ekstremt gunstig for studentene som har til hensikt å fortsette karrieren i USA. I tillegg gjennomføres USMLE coachingklasser på DTMU som er helt gratis.

Verdensomspennende anerkjennelse

I løpet av sin 30 år lange historie har DTMU lyktes i å motta anerkjennelse fra internasjonale organisasjoner som WHO (World Health Organization), WFME (World Federation for Medical Education), ECFMG (Education Commission for Foreign Medical Graduate Nyutdannede), MCI (Medical Council of India) og mange andre.

Nylig ble DTMU også en del av EQAR (European Quality Assurance Register for Higher Education). Alt dette sammen med den enorme mengden kunnskap og ferdigheter som vårt læringsprogram gir våre nyutdannede lar dem fortsette sin karriere i de ledende medisinske institusjonene av verden. For tiden har DTMU hundrevis av nyutdannede som praktiserer medisin på høyeste nivå over hele verden.125923_small8.jpg

Universitetskampus

Det nyeste tilskuddet til DTMU er vår nylig konstruerte Rustavi Campus som tilbyr overordnede betingelser for læring, forskning og rekreasjon også. Ligger i den fredelige forstaden Tbilisi, er den utstyrt med høyeste moderne standard og gir rimelig innkvartering til de utenlandske studentene ved DTMU.

Levende og interessant studentliv

 • DTMU har flere studentorganisasjoner som har som mål å gi støtte i alle aspekter av studentlivet. Deltakelse i lokale og internasjonale konferanser og forskningsseminarer er sterkt oppmuntret.
 • DTMU har også flere idrettslag som konkurrerer med stor suksess i lokale og internasjonale konkurranser.

stipend

Hver student har muligheten til å motta stipend fra 25 til 100% basert på sine faglige resultater. Støttemottakerne, så vel som beløpet, bestemmes basert på resultatene fra det første studieåret.

Enkel og rask opptaksprosess

Vi har jobbet hardt for å minimere byråkrati og gjøre innleggelse på DTMU sømløs og rask. Studentene våre er ikke pålagt å betale inngangsbillett, og dokumentasjonskravene er minimale.

Studieavgift / overnattingsgebyr

 • Årlig skolepenger på DTMU er 8000 USD
 • Årlig overnattingsgebyr starter som 3000 USD, (helpensjon)

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

David Tvildiani Medical University is the first nongovernmental medical university in the region; our mission is to provide higher education in medicine that is based on science and best international ... Les mer

David Tvildiani Medical University is the first nongovernmental medical university in the region; our mission is to provide higher education in medicine that is based on science and best international practices. We believe that educated people help raise society’s awareness, destroy stereotypes and create freedom in the society that is based on morals and intellectual independence. Enlightened people reduce poverty, increase healthcare accessibility and effectiveness in the world, take care of the environment and together they create common welfare. Minimér