Utvikle ferdigheter og forstå det vitenskapelige grunnlaget og praksis for endodontikk og bli kompetent til å diagnostisere og behandle mer komplekse saker.

Oversikt

Dette kurset vil bidra til å utvikle dine nåværende endodontiske ferdigheter i et moderne klinisk miljø.

Tannhelsetjenesten ble grunnlagt i 1916. Vi er fortsatt i forkant med forskning, undervisning og klinisk tannpleie. Vi utfører konsekvent godt i Universitet League tabeller og er en topp britisk tannskole.

Vi er en vennlig skole med et rykte for å gi et støttende og nærende miljø. Dette gjør det mulig for elevene å oppfylle sine ambisjoner og oppnå klinisk og faglig ekspertise. Skolen gir et dedikert område for privatstudier som heter "The Hub".

undervisning

Hvordan vil du bli undervist

Du vil delta på forelesninger og seminarer og vil bli oppfordret til å delta i diskusjonen om det valgte emnet. Det vil bli tilveiebragt personlig studietid, og studentene forventes å bruke dette for å øke sin kunnskap og forståelse av endodontologi og forberede seg på vurderinger.

Praktiske ferdigheter vil bli lært først ved hjelp av en kombinasjon av naturlige og plastiske tenner i et laboratorium. Kliniske ferdigheter vil bli videreutviklet ved å behandle pasienter under tilsyn.

Du vil bli forventet å skrive opp og presentere dine gjennomførte saker regelmessig.

Hvordan vil du bli vurdert

Vurderingen skal bestå av en times skriftlig kortresponseksamen for hver underviset modul.

Du vil gjennomføre et forskningsprosjekt knyttet til endodontologi og produsere en skrevet og bundet avhandling. Dette vil inkludere en kritisk gjennomgang av litteraturen. Det forventes at andelen tid brukt på forskningsprosjektet skal være ca 25% av kurset.

Resultatene av modulære vurderinger, loggbok for klinisk aktivitet, sakspresentasjoner og avhandling vil bli gransket av eksaminatorene.

Alle komponenter vil ha samme vekt og kandidatene må oppnå et pass i alle eksamener.

Hva du vil studere

Programmet har ni moduler. Disse må være gjennomført og bestått og inkluderer et forskningsprosjekt. De modulære emnene er valgt for å løpe parallelt med Prosthodontic-kurset, og vil også gi et godt grunnlag i gjenopprettende tannlegen.

Karriere

Dette kurset gir god forberedelse til MFDS-eksamen av Royal Colleges, men er ikke godkjent for å kunne utføre MRD-eksamen. Etter gjennomføring av dette kurset kan studentene vurdere en akademisk karriere eller spesialisert klinisk praksis.

Inntakskrav

Kandidatene må ha en grad i tannlegen og må ha minst to års klinisk erfaring etter oppgradering. Siden dette er en klinisk kurs, er ditt engelsknivå svært viktig.

Engelsk språkkrav

 • IELTS Totalt 7.0
  • Lytting 6.5
  • Leser 6.5
  • Skrive 6.5
  • Snakker 6.5

Engelsk språk programmer

Vi tilbyr Pre-Sessional og Foundation Program (s) gjennom hele året. Disse er utformet for å forberede deg til universitetsstudiet i Storbritannia når du ennå ikke har møtt språkkravene for direkte oppføring på et studieprogram.

avgifter

Avgiftene du betaler vil avhenge av gebyrstatusen din. Din gebyrstatus bestemmes av oss ved hjelp av informasjonen du oppgir på søknaden din.

Gebyrer for studenter som starter 2018-19

 • Skotske og EU-studenter: £ 38.150 per studieår
 • Resten av britiske studenter: £ 38.150 per studieår
 • Utenlandske studenter (ikke-EU): 38,150 £ per studieår

Din søknad

Du søker om dette kurset via UCAS Postgraduate nettstedet som er gratis. Du kan sjekke fremdriften av søknaden din online, og du kan også lage flere applikasjoner.

Du må laste opp relevante dokumenter som en del av søknaden din.

Program undervist i:
Engelsk
School of Dentistry - University of Dundee

Se 1 flere kurs fra School of Dentistry - University of Dundee »

Sist oppdatert July 16, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
24 måneder
Heltid studier
Pris
38,150 GBP
per studieår
Deadline