Klinisk opplæring og studier av prostodontikk for å forberede tannleger for en akademisk karriere eller spesialist praksis.

Oversikt

Dette er et etablert og populært modulært kurs i fast og flyttbar prostodontikk og er egnet for tannleger som vurderer en akademisk karriere eller for å forbedre din kliniske praksis.

Du vil utvikle forbedrede ferdigheter og forståelse av det vitenskapelige grunnlaget og praksis for prostodontikk, slik at du blir kompetent i diagnostisering og behandling av mer komplekse problemer.

Dette er et etablert og populært modulært kurs i fast og flyttbar prostodontikk og er egnet for tannleger som vurderer en akademisk karriere eller for å forbedre din kliniske praksis.

Du vil utvikle forbedrede ferdigheter og forståelse av det vitenskapelige grunnlaget og praksis for prostodontikk, slik at du blir kompetent i diagnostisering og behandling av mer komplekse problemer.

De ansatte som lærer dette kurset har erfaring med diagnostisering, behandlingsplanlegging, rehabilitering og vedlikehold av oral funksjon hos pasienter med en rekke tannproblemer. Du vil få nøye tilsyn og støtte når du behandler pasienter gjennom hele kurset. Alle kliniske fasiliteter, utstyr og materialer leveres.

Dundee Dental School

Opprinnelig innviet i 1916, står vi i forkant med forskning, undervisning og klinisk tannpleie og fordeler ved å samarbeide med våre kolleger i medisin og sykepleie.

Vi utfører konsekvent godt i ligatabeller for både forskning og undervisning og er en topp tannskole i Skottland som nevnt i Guardian University Guide 2017 og The Complete University Guide.

Vi har et rykte som et støttende og nærende miljø som gir studentene muligheten til å oppfylle sine ambisjoner om å oppnå kvalitet klinisk og akademisk.

Hvem skal studere dette kurset?

Dette kurset er egnet for tannleger som vurderer en akademisk karriere eller forbereder spesialistpraksis.

undervisning

Hvordan vil du bli undervist

Studentene skal delta på forelesninger, seminarer og laboratoriedemonstrasjoner. Studentene skal behandle pasienter under tilsyn og delta på konsulentklinikker. De skal utføre noen av laboratoriearbeidet som veiledet av kursveiledere. Mer enn én modul kan undervises samtidig og klinisk arbeid vil bli gjennomført på regelmessige økter gjennom hele kurset.

Det vil bli tilveiebragt personlig studietid gjennom hele kurset, og studentene forventes å gjøre god bruk av denne tiden for å forberede seg på vurderingene og lese mye om temaet for prostodontikk.

Hvordan vil du bli vurdert

Vurderingen skal bestå av en times skriftlig kortresponseksamen for hver underviset modul. Rapporter av fire saker behandlet av kandidaten vil bli presentert til ekstern sensor ved avsluttende eksamen ved slutten av kurset.

Studentene gjennomfører et forskningsprosjekt knyttet til faste og flyttbare prostodontier eller dentalmaterialer og produserer en skriftlig og bundet avhandling. Dette vil inkludere en kritisk gjennomgang av litteraturen. Det forventes at andelen tid brukt på forskningsprosjektet skal være ca 25% av kurset.

Resultatene av modulvurderinger og loggboken for klinisk aktivitet vil bli undersøkt av eksaminatorene.

Alle komponentene vil ha samme vekt og kandidatene må oppnå bestått i alle undersøkelser.

Hva du vil studere

Hver kandidat til graden skal være forpliktet til å gjennomføre det foreskrevne studiet og sende inn en avhandling. Kandidater vil bli pålagt å presentere seg til eksamen, inkludert muntlig eksamen.

De ulike aspektene av fast prostodontikk vil bli utført på et fantomhode før du går videre til klinikken, ettersom det anses viktig å gjennomgå teknikker for å sikre en høy standard på klinisk arbeid. Dette inkluderer endodonti, etterbehandling, kjerneoppbygginger og forberedelser for inlays, kroner, broer og harpiksholdige broer.

Det er åtte moduler, som alle må fullføres tilfredsstillende, sammen med et forskningsprosjekt.

Karriere

Dette kurset gir god forberedelse til MFDS-eksamen av Royal Colleges, men er ikke godkjent for å kunne utføre MRD-eksamen. Etter gjennomføring av dette kurset kan studentene vurdere en akademisk karriere eller spesialisert klinisk praksis.

Inntakskrav

Kandidatene må ha en grad i tannlegen og må ha minst to års klinisk erfaring etter oppgradering. Siden dette er en klinisk kurs, er ditt engelsknivå svært viktig.

Engelsk språkkrav

 • IELTS Totalt 7.0
  • Lytting 6.5
  • Leser 6.5
  • Skrive 6.5
  • Snakker 6.5

Engelsk språk programmer

Vi tilbyr Pre-Sessional og Foundation Program (s) gjennom hele året. Disse er utformet for å forberede deg til universitetsstudiet i Storbritannia når du ennå ikke har møtt språkkravene for direkte oppføring på et studieprogram.

avgifter

Avgiftene du betaler vil avhenge av gebyrstatusen din. Din gebyrstatus bestemmes av oss ved hjelp av informasjonen du oppgir på søknaden din.

Gebyrer for studenter som starter 2018-19

 • Skotske og EU-studenter: £ 38.150 per studieår
 • Resten av britiske studenter: £ 38.150 per studieår
 • Utenlandske studenter (ikke-EU): 38,150 £ per studieår

Din søknad

Du søker om dette kurset via UCAS Postgraduate nettstedet som er gratis. Du kan sjekke fremdriften av søknaden din online, og du kan også lage flere applikasjoner.

Du må laste opp relevante dokumenter som en del av søknaden din.

Program undervist i:
Engelsk
School of Dentistry - University of Dundee

Se 1 flere kurs fra School of Dentistry - University of Dundee »

Sist oppdatert July 16, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
24 måneder
Heltid studier
Pris
38,150 GBP
per studieår
Deadline