1

Lidenskap for Health

For deg er en jobb i helsevesenet ledelse mye mer enn bare en karriere alternativet blant mange. Du har en lidenskap for helse. Du har en dyp og oppriktig ønske om å begå hele yrkesliv til:

 • Forbedre kostnadseffektive helsetjenester
 • Utvide pasientenes tilgang til nødvendig omsorg og state-of-the-art behandlinger
 • Fremme sykdomsforebygging og sunn atferd
 • Sikre helsepersonell, systemer og anlegg stadig forbedre livskvaliteten

Kanadiske helseaktør

Vi deler din lidenskap. For mer enn 45 år, har Telfer School of Management spilt en viktig rolle i kanadiske helsevesenet ved å forberede talentfulle menn og kvinner til å påta seg lederstillinger i alle områder og på alle nivåer i vårt lands stadig endring, økende komplekse helsevesenet.

2

Hva vi tilbyr

Alle Telfer MHA studenter raskt finne meningsfulle, givende jobb etter endt utdanning. Bakgrunnen deres umiddelbare karriere suksess er enkel. Den Telfer MHA:

 • Gir våre kandidater med en solid forankring i sentrale områder av business management
 • Forbereder dem til å takle de utfordringene som ligger i moderne helsevesen
 • Gjør dem i stand til å bruke de ferdighetene de har lært i opplærings til en fire-måneders administrativ residency i en av mer enn 90 dynamiske helsevesenet

Få kunnskap om sentrale områder av business management

Den Telfer MHA armene deg kunnskap og ferdigheter du trenger på taktisk nivå (innstilling budsjetter, administrerende lag, fordele ressurser) og strategisk nivå (innstilling retning, håndtere endring, spurring innovasjon). Alle er viktige aspekter ved arbeid i offentlig og privat sektor av helsetjenester.

Lære ferdigheter for å takle de særegne utfordringene i moderne helsevesen

Healthcare er forskjellig fra andre bransjer. Poenget i dette feltet er ikke basert utelukkende på profitt og tap, men først og fremst på kvaliteten og sikkerheten til pasientbehandling og suksessen til helseutfall fra forebyggende behandlinger til langsiktig omsorg. Den Telfer MHA utstyrer deg med de viktige ferdighetene du trenger for å ta på seg den særegne utfordringene i denne unikt felt:

 • Integrering helsetjenester
 • Administrerende kostnadseffektiv levering av kvalitet helsetjenester
 • Forbedre service tilgjengelighet og redusere ventetider
 • Dempe virkningene av profesjonelle mangel
 • Kjøring innovasjon og endring i helsesystemer og strategier
 • Ledende team av ulike helsepersonell i jakten på den delte mål-forbedre kvaliteten og sikkerheten til pasientbehandling

Få on-the-job trening og praktisk erfaring

Det mest karakteristiske trekk ved Telfer MHA er eksklusiv administrative bosted. Finner sted i den endelige faglige økten, din fire måneders residency gir deg en ekstraordinær mulighet til å sette ut i praksis din business og helse-ledelse kunnskap og ferdigheter.

Fleksible program leveringsalternativer, avanserte kvalifikasjoner, unike læringsmuligheter

Den Telfer MHA lar deg også:

 • Velg mellom to fleksible program leveringsalternativer skreddersydd for å passe din timeplan
 • Tjen de avanserte kvalifikasjoner du trenger for å gjennomføre avansert forskning i helsetjenesten og politikk
 • Erfaring læringsmuligheter som tar deg utenfor klasserommet

Å gripe muligheten. Start givende karriere med en gang. Velg Telfer MHA.

Programleveringsalternativer som passer dine behov

Ikke alle Telfer MHA studenter er de samme. De fleste ønsker å starte sin karriere i helsevesenet. Noen krever en høyere grad i helseledelse for å åpne døren til en givende karriere skift. Mens andre har klinisk utdanning som helsepersonell og ønsker å akselerere sin karriereutvikling eller få ytterligere faglige kunnskaper og ferdigheter til å anvende i sine nåværende posisjoner. Uansett karriere ambisjoner, har Telfer MHA et program levering alternativ for deg.

intensiv alternativ

Dette alternativet er perfekt for studenter som ønsker å raskt overgang sine karrierer til helse ledelse. Som heltidsstudent, vil du fullføre programmet kurs i 12 måneder, og deretter starte fire-måneders administrativ residency, slik at du kan treffe bakken kjører i en helse-lederstilling i bare 16 måneder. Du vil registrere en kombinasjon av dag, kveld og intensive kurs. Vær forberedt på å bruke 15 timer per uke til klasserommet krav og det dobbelte tid til individuelt arbeid og gruppearbeid og studier utenfor klasserommet.

Working-profesjonell deltid alternativ

Dette alternativet er det ideelle valget for erfarne arbeider fagfolk som ønsker å forbedre sine ferdigheter raskt og grundig. Som deltidsstudent vil du fullføre programmet kurs og fire-måneders fulltids administrativ residency i bare 28 måneder. Noen kurs vil bli levert i henhold til en intensiv rute og vil bli levert som en kombinasjon av klasser tilbys i løpet av en uke dag (dag eller kveld), og helg (dag eller kveld) over en kort periode (en til tre uker). Dette vil kreve at du frigjøre deg opp fra jobben for å delta i klassen (som tilsvarer rundt 11 dager (full dag eller halv dag) over programmets varighet).

Vær forberedt på å vie seks til 12 timer per uke til individuelt arbeid og gruppearbeid og studier utenfor klasserommet.

3

Exclusive Residency

Tilbring fire måneder i et dynamisk helse setting. Arbeid med tjenestemenn til å lage og gjennomføre viktige avgjørelser. Fullfør verdifulle prosjekter som hjelper deg videre dine karrieremål. Opplev den dag-til-dag livet til en leder i helsevesenet. Det er alle en del av Telfer MHA administrativ residency-en eksklusiv funksjon i Telfer MHA.

Finner sted i den endelige faglige økten, din fire måneders residency gir deg en ekstraordinær mulighet til å jobbe tett med topp kanadiske helseledere og sette ut i praksis din business og helse-ledelse kunnskap og ferdigheter. Slik fungerer det:

klare retningslinjer

Når du begynner studiene dine, vil du ta kontakt med utvalgte Telfer School fakultetet medlemmer og ledere i Residence. Disse svært erfarne, godt koblet fagfolk vil hjelpe deg å klargjøre dine karrieremål og bosted mål, og bestemme bosted plassering som er best for deg. En bosted tidslinje er også tilgjengelig for å hjelpe deg å forutse viktige bosted milepæler.

Et vell av valgmuligheter

Vi har inngått samarbeid med mer enn 90 kjente helseorganisasjoner. Dette er lokale, provinsielle og nasjonale organer som fanger bredt utvalg og variasjon av helsetjenester: forskningsfasiliteter; offentlig, privat og ikke-for-profit organisasjoner; helse departementer og regulatoriske og administrative kontorer; og store undervisnings sykehus, kommunale sykehus, primæromsorgsinstitusjoner og andre nærmiljøbaserte innstillinger. Uansett fokus og karriere interesse, har Telfer MHA et partnerskap som passer dine behov.

Støtte fra helseeksperter

Når du har valgt bosted organisasjon, vil du bli matchet med en ledende direktør i dette helseinstitusjon. Kjent som preceptors disse toppledere ikke bare tilsyn administrative boligene til Telfer MHA studenter, de også tjene som mentorer, og gir deg verdifull faglig og karriererådgivning under bosted og utover.

Sett din utdanning til handling. Lær av ledere. Velg Telfer MHA.

4

Inntakskriteriene

Du må oppfylle følgende fire kriterier som skal vurderes for opptak til Telfer MHA:

 • Ha en Baccalaureate grad fra et kanadisk skole eller tilsvarende fra en skole utenfor Canada og oppnå et minimum stående B eller 70 prosent. Alle etter videregående studier er vurdert på tidspunktet for opptak, med de nyere studier som vurderes i første omgang. Et begrenset antall kandidater kan vurderes for opptak dersom de ikke har en universitetsgrad eller ikke oppfyller de faglige minimumskravene. Disse potensielle kandidater må ha betydelig leder eller yrkesutdanning og erfaring (minst 10 år), og viser sterke tegn på betydelig lederansvar og stødig karriere progresjon i løpet av denne tiden.
 • Minimum tre års heltids ledererfaring eller profesjonell arbeidserfaring. Deltid og sommerjobber og Coop plasseringer teller ikke dette tallet, men regnes som gunstig når fil evaluering.
 • Oppnå en konkurransedyktig score i Graduate Management Admission Test eller Graduate Record Examination.
 • Viser et høyt nivå av ferdigheter i engelsk.

Obligatoriske opptaksprøver

Den MHA program som tilbys på engelsk krever en konkurransedyktig score i Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE). GMAT eller GRE er obligatorisk for både Intensive og Professional MHA programmer og kan ikke fravikes.

 • GMAT En samlet score på minst den 50. persentilen er nødvendig med et minimum av det 45. persentil i verbal og kvantitative. Fjorårets gjennomsnittlige poengsum var 611 og utvalget 550-780.
 • GRE (General Test) Et minimum samlet poengsum på 310 med minst 45. persentil i verbal og 40 i kvantitativ. NB GRE Subject Tester vil ikke bli akseptert.

Engelskkunnskaper er obligatorisk

Alle Telfer MHA kandidater som første språk verken engelsk eller fransk må sende til Telfer Graduate Office-ett av følgende for å demonstrere sine ferdigheter i engelsk:

 • Bevis for ferdigstillelse i løpet av de siste fem årene, fra et tidligere studium i et engelskspråklig universitet.
 • Bevis på siste langvarig bosted og utøvelse av et yrke i et engelsktalende
 • land (normalt minst fire år i løpet av de siste seks årene)
 • En score på minst 100 (Internet-basert) eller 250 (PC-basert) på Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL)
 • En score på minst 7 i minst tre av de fire Academic International English Language Testing System (IELTS) tester (Reading, lytte, skrive, snakke) og minst 6 i den fjerde. General Training IELTS testen er ikke tillatt.
 • En score på minst 14 på CANTEST, administrert av Universitetet i Ottawa, med
 • uten individuell scorer test under 4,0, sammen med en score på 4,5 på muntlig komponent av testen.
 • En score på minst 68 på Pearson Test av engelsk (Academic) (PTE Academic)

Med hensyn til testresultater, kan de ikke være mer enn to år gammel som fra 1. september i år av potensiell inntreden i Telfer MHA. \

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurs fra Telfer School of Management »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
16 - 28 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Kontakt skolen
For international students
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Kontakt skolen
For international students

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
For international students
Sluttdato