Read the Official Description

Den avanserte sykepleierutøveren (ANP) ved London South Bank University (LSBU) har en lang historie med å levere høy kvalitet ANP-utdanning, først med det første ANP-programmet i Storbritannia, basert på RCN Institute, London og senere på LSBU. LSBU har gitt ANP-utdanning på både grad og masternivå i fortiden. Utviklingen i politikk knyttet til avansert sykepleie har imidlertid i økende grad understreket behovet for mastergrad på utdanning for å informere og underbygge sykepleieaktiviteter på avansert nivå.

Nyutdannede vil bli pålagt å registrere seg for å gjennomføre denne MSc-oppgraderingen innen to år etter at PgDip ANP er fullført. De som velger å gå videre til MSc ANP-prisen, har seks år samlet for å fullføre denne prisen fra registreringspunktet.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Dissertation

Denne avhandlingsmodulen gir mulighet til å foreta en original forespørsel i et valgt fagområde. Gjennom modulen vil du kunne konsolidere og utvide din kunnskap og forståelse av forskning og evalueringsdesign eller systematiske litteratur vurderinger. Du vil bli støttet for å utvikle de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å planlegge og utføre ditt valgte prosjekt. Du får muligheten til å identifisere store teoretiske påvirkninger på fremtredende praktiske bekymringer og sette disse innenfor et kritisk rammeverk. I tillegg vil du bli oppfordret til å dyrke organisatoriske og tidsstyringsevner, som vil være nødvendig for å kunne fullføre avhandlingen. Avhandlingen skal ha direkte tilknytning til faglig praksis.

Det er tre valg av tilnærming som diskuteres i vurderingsdelen.

arbeidsevne

Til dags dato har vi utarbeidet over 1000 ANP som har gått på å nyte gode arbeidsplasser. For eksempel har våre nyutdannede nå en positiv innvirkning på tjenesteyting og pasientomsorg i allmennpraksis, innkjørselssenter, akuttsentre, mindre skadeenheter, A

Undervisning og læring

Studentene må delta på seks planlagte avhandlingsforberedelser, og vil i tillegg bli støttet gjennom avhandlingen av en veileder.

vurderinger

Vurderingen er en 12 000-ords avhandling på enten:

  1. Et forskningsprosjekt,
  2. Et arbeidsbasert prosjekt - service evaluering, revisjon, rollevaluering, praksisutviklingsprosjekt,
  3. En mini systematisk gjennomgang - en gjennomgang som strenger etter en Cochrane-gjennomgang, men anerkjenner at studenten har tidsgrenser, og det er usannsynlig å få tilgang til for eksempel mye grå litteratur.

Inntakskrav

For å være kvalifisert til å delta i dette programmet og fremskritt til ferdigstillelse av prisen, vil søkere bli pålagt å demonstrere følgende:

  • Vellykket gjennomføring av PgDip Advanced Nurse Practitioner ved London South Bank University
  • Nåværende sykepleieregistrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC)

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 26, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 år
Deltid
Pris
2,898 GBP
UK / EU-avgift: £ 2898; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020