MSc (topp-up) i avanserte sykepleierutøver

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc (topp-up) i avanserte sykepleierutøver

London South Bank University

Den avanserte sykepleierutøveren (ANP) ved London South Bank University (LSBU) har en lang historie med å levere høy kvalitet ANP-utdanning, først med det første ANP-programmet i Storbritannia, basert på RCN Institute, London og senere på LSBU. LSBU har gitt ANP-utdanning på både grad og masternivå i fortiden. Utviklingen i politikk knyttet til avansert sykepleie har imidlertid i økende grad understreket behovet for mastergrad på utdanning for å informere og underbygge sykepleieaktiviteter på avansert nivå.

Nyutdannede vil bli pålagt å registrere seg for å gjennomføre denne MSc-oppgraderingen innen to år etter at PgDip ANP er fullført. De som velger å gå videre til MSc ANP-prisen, har seks år samlet for å fullføre denne prisen fra registreringspunktet.


akkrediteringerNøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Dissertation

Denne avhandlingsmodulen gir mulighet til å foreta en original forespørsel i et valgt fagområde. Gjennom modulen vil du kunne konsolidere og utvide din kunnskap og forståelse av forskning og evalueringsdesign eller systematiske litteratur vurderinger. Du vil bli støttet for å utvikle de praktiske ferdighetene som er nødvendige for å planlegge og utføre ditt valgte prosjekt. Du får muligheten til å identifisere store teoretiske påvirkninger på fremtredende praktiske bekymringer og sette disse innenfor et kritisk rammeverk. I tillegg vil du bli oppfordret til å dyrke organisatoriske og tidsstyringsevner, som vil være nødvendig for å kunne fullføre avhandlingen. Avhandlingen skal ha direkte tilknytning til faglig praksis.

Det er tre valg av tilnærming som diskuteres i vurderingsdelen.


arbeidsevne

Til dags dato har vi utarbeidet over 1000 ANP som har gått på å nyte gode arbeidsplasser. For eksempel har våre nyutdannede nå en positiv innvirkning på tjenesteyting og pasientomsorg i allmennpraksis, innkjørselssenter, akuttsentre, mindre skadeenheter, A


Undervisning og læring

Studentene må delta på seks planlagte avhandlingsforberedelser, og vil i tillegg bli støttet gjennom avhandlingen av en veileder.

vurderinger

Vurderingen er en 12 000-ords avhandling på enten:

a) Et forskningsprosjekt

b) Et arbeidsbasert prosjekt - serviceevaluering, revisjon, rolleevaluering, praksisutviklingsprosjekt

c) En mini systematisk gjennomgang - en gjennomgang som strenger etter en Cochrane gjennomgang, men anerkjenner at studenten har tidsbegrensninger og det er lite sannsynlig å få tilgang til for eksempel mye grå litteratur.


Inntakskrav

For å være kvalifisert til å delta i dette programmet og fremskritt til ferdigstillelse av prisen, vil søkere bli pålagt å demonstrere følgende:

  • Vellykket gjennomføring av PgDip Advanced Nurse Practitioner ved London South Bank University
  • Nåværende sykepleieregistrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC)

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Price
Pris
2,898 GBP
UK / EU-avgift: £ 2898; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Information
Deadline