MSc Biomedical Engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc Biomedical Engineering

The University of Warwick, School of Engineering

Våre MSc i Biomedical Engineering leverer state-of-the art kunnskap og forståelse for Biomedical Engineering på høyere nivå. Våre avanserte moduler er informert av den aktive forskningskompetanse av våre vitenskapelig ansatte, og forberede studentene for yrker i avansert teknologi. Warwick gir et studiemiljø som fremmer stimulering og tillater elevene å fremme sine kunnskaper og ferdigheter.

Dette programmet i Biomedical Engineering gjør elevene til å utvikle kompetanse i et spennende og voksende område. Emner som dekkes inkluderer:

  • Biomedisinske bildeteknikker (hele kroppen med fokus på hjernen)
  • Compartment modellering i fysiologi og medisin
  • Biomekanikk, inkludert på cellenivå
  • Egenskaper og utforming av de anvendte materialer i medisinske anvendelser, så vel som vevsteknologi
  • Healthcare Technologies, deres design og programmer
  • Signalbehandling og dataanalyse teknikker for fysiologiske data

Studentene skal også delta på seminarer om prosjektering / ledelse, etikk, helse og sikkerhet, rapportskriving, bibliotek ferdigheter og karriereplanlegging, for å forberede dem for kravene til kurset og for fremtidige studier eller arbeid.

Kurset består av kjernemoduler, valgfrie moduler og et prosjekt. Prosjektet er et stykke original forskning eller nyskapende design, og tilbyr ideell trening og forberedelse til industri / klinisk FoU eller en doktorgrad.

Undervisning er understøttet av forskningsaktiviteter i biomekanikk, biomaterialer, systembiologi og medisin, syntetisk biologi, beregningsorientert intelligens i biomedisinsk engineering, nevrale engineering, medisinsk bildebehandling, biomedisinsk signalbehandling, helseteknologi, telemedisin, medisinsk sensorer og diagnostikk, og mange andre emner i biomedisinsk teknikk og biomedisinsk vitenskap. Universitetet har koblinger med et bredt spekter av institusjoner både i Storbritannia og internasjonalt, og skolen drar nytte av forskningssamarbeid med mange av disse andre akademiske og industrielle organisasjoner.

Inntakskrav

Den Biomedical Engineering MSc er åpent for kandidater med en god første grad i noen fysisk vitenskap (som engineering, matematikk, fysikk, kjemi) og biovitenskap eller medisin, forutsatt at det kan påvises at de har en passende bakgrunn i grunnleggende matematiske begreper, en sterk A-nivå matematikk er et minimumskrav.

Viktig: Alle søkere vil bli forventet å vite følgende matematiske begreper og presentere en uttalelse i det elektroniske søknadsskjemaet på deres matematiske evner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Juli 31, 2019
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Coventry, England
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Juli 31, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Coventry, England
Søknadsfrist Juli 31, 2019
Studieslutt Kontakt skolen