Les den offisielle beskrivelsen

Kursdetaljer

Forbedre kunnskapen om de store feltene innen biomedisinsk vitenskap gjennom selvdrevet, uavhengig laboratoriearbeid i våre spesialiserte laboratoriefasiliteter.

Hvis din første grad er i biomedisinsk fag eller et relatert emne, eller du har betydelig erfaring med å jobbe i en laboratorieinnstilling innen feltet, vil dette kurset forberede deg til å ta neste trinn i karrieren din. Kompetansen du utvikler vil informere og underbygge dine forskningsaktiviteter, slik at du vil være godt rustet til å dykke dypere inn i ditt område av interesse gjennom spesialiserte laboratoriebaserte roller eller doktorgradsstudier.

Du vil bli støttet i din utvikling gjennom lærte seminarer og veiledning fra din forskningsveileder. Du vil lære gjennom en rekke aktiviteter, inkludert tutor-ledede laboratorie-sesjoner, uavhengig forskning og gruppearbeid som krever at du jobber effektivt som en del av et lag for å møte tidsfristen. Emnene du vil studere vil være omfattende, fra immunologi og hematologi til medisinsk genetikk og fysiologi.

Kursfordeler

Våre akademiske medarbeidere er eksperter i et bredt spekter av emner, inkludert nanopartikler, bakteriell genetikk og membranvitenskap, noe som betyr at du vil få mange muligheter når det gjelder å velge ditt forskningsprosjekt.

De moderne fasilitetene som er tilgjengelige i vårt laboratorium for biomedisinsk laboratorium, lar deg undersøke emner som opphisser deg. Plassen er spesialbygd og inneholder et utvalg av det nyeste vitenskapelige testutstyret, innkjøling av kalde og varme rom og toppmoderne IT- og AV-anlegg.

Vår seminarserie gir deg tilgang til besøkspersonale, som vil dele sin erfaring med å jobbe i industri og forskning. Ikke bare vil disse gjesteforeleserne gi deg innsikt i de aller nyeste praksisene, du vil også kunne opprettholde dine profesjonelle nettverk.

Du vil bli oppfordret til å dyrke din bredere ferdighet sett utenfor laboratoriet, med den personlige

Inntakskrav

Søkere bør enten ha minst en annen klasse honning grad i et kognitivt emne, minst en annen klasse honning grad i et ikke-kognitivt emne støttet av bevis på en egnethet for emnet søkt eller har tilsvarende erfaring eller opplæring, normalt fra innenfor arbeidsmiljøet.

Alle søknader skal støttes av en referanse, enten faglig eller profesjonell.

Alle søkere skal tilfredsstille våre engelskspråklige engelskspråklige krav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen ferdigheter under 5,5, eller tilsvarende kvalifikasjon. Universitetet gir utmerket støtte til enhver søker som kan bli pålagt å foreta ytterligere engelskspråkkurs.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet tar imot søknader fra modne søkere som demonstrerer faglig potensial. Vi krever vanligvis noen bevis på nyere akademisk studie, for eksempel fullføring av et tilgangskurs, men nyere relevant arbeidserfaring kan også vurderes. Vær oppmerksom på at for noen av våre profesjonelle kurs vil alle søkere måtte oppfylle de angitte opptakskriteriene, og i disse tilfellene kan arbeidserfaring ikke vurderes i stedet.

Hvis du ønsker å søke gjennom denne ruten, bør du se vår Universitetserklæring om prioriteringspolitikk.

Vær oppmerksom på at alle søkere til våre universiteter er pålagt å oppfylle vårt standard engelskspråklige krav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variasjoner til dette vil bli oppført på de enkelte kursopptakskravene.

Jobbmuligheter

Dette kurset vil åpne opp dyktige laboratoriebaserte roller, for eksempel forsker eller biomedisinsk forsker, og du vil være i en sterk posisjon hvis du vil søke på NHS Scientist Training Program. Alternativt kan du bruke din kompetanse som vitenskapsforfatter og forsker til å skrive og redigere vitenskapelige nyheter, artikler og funksjoner. Du vil også bli grundig forberedt på doktorgradsstudium.

 • forsker
 • Doktorgrad student
 • Klinisk mikrobiolog
 • Forskningstekniker

Karriere Råd

Vårt dedikerte jobb og karriere team tilbyr ekspertråd og en rekke ressurser for å hjelpe deg med å velge og få jobb. Enten du er i ditt første eller siste år, kan du snakke med ansatte fra vår karrierekontor som kan gi deg råd fra å skrive en CV til å søke etter jobb.

moduler

Kjernemoduler

 • immunologi
 • Forberedelse til MSc Research Project
 • Vitenskapelig kommunikasjon
 • Profesjonell utvikling
 • Medisinsk mikrobiologi
 • Molecular Cell Biology
 • Blodvitenskap
 • Utvidet Lab-uke
 • Forskningsprosjekt
 • Avanserte praktiske ferdigheter innen biomedisinsk vitenskap
 • Avansert medisinsk genetikk

avgifter

Storbritannia

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er £ 6500. Beløpet du vil betale kan øke hvert år for å ta hensyn til effekten av inflasjon.

Internasjonal 2018/19

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er £ 12500. Beløpet du vil betale er fastsatt på dette nivået for hvert år av kurset ditt.

fasiliteter

Biomedisinsk forskningslaboratorium

Det nyeste vitenskapelige testutstyret lar deg sette din læring i praksis og bryte ny grunn i biomedisinsk forskning.

Biomedisinsk Vitenskap Laboratorier

Boligets moderne IT- og AV-anlegg, vårt nye laboratorium for biomedisinsk vitenskap, gir viktige, moderne fasiliteter for våre studenter, inkludert en rekke biokjemiske, mikrobiologiske, molekylære og fysiologiske analysemidler.

Klinisk kompetansesuite

Pakken på £ 1 million er designet for å møte lærerbehovene til en rekke helsepersonell, med spesialutstyr i spesialbygde rom, slik at en rekke økter kan gjennomføres i et passende og trygt miljø.

Bibliotek

Biblioteket vårt er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hver dag på året, og gir deg tilgang til spesialiserte bøker og tidsskrifter, læringsplasser, datamaskiner, multimediefasiliteter og utleie av medieutstyr. Tusenvis av bibliotekets digitale ressurser, inkludert e-bøker, e-bøker og databaser, kan nås på nettet på et tidspunkt og sted som passer deg.

Treningsstudio og idrettsanlegg

Å holde seg i form er enkelt hos Leeds Beckett - våre treningssuper er enkle å komme seg til, utstyrt med all den nyeste teknologien og tilgjengelig for alle sportsmedlemmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Leeds Beckett University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid studier
Pris
6,500 GBP
Storbritannia
Deadline
Etter sted
Etter dato