Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor dette kurset?

Dette kurset gir mastergrad nivå kunnskaper og praktiske ferdigheter i et bredt spekter av biomedisinske vitenskaper.

Det vil hjelpe deg å gå inn vitenskapelige stillinger i biomedisinsk og farmasøytisk industri, sykehus og universiteter. Du kan også fortsette å studere til en mastergrad eller PhD.

Kurset er fleksibelt, slik at du kan velge fra et bredt spekter av spesialiserte emner.

Du vil studere

Du vil utvikle viktige laboratorie ferdigheter gjennom et introduksjonskurs som dekker molekylærbiologi, separasjonsteknikker og cellebiologiske analyser. I Semester 1, Vil du bli undervist generiske ferdigheter, inkludert akademisk skriving, statistikk, prosjektledelse og etikk for biomedisinske fag. I Semester 2, Vil du ta en klasse i kommersialisering og entreprenørskap.

Fasiliteter

Emnet undervises i Strathclyde Institutt for farmasi og Biomedical Sciences. Det ligger i en splitter ny bygning med state-of-the-art laboratorier.

Opptakskrav Vi ser etter en første eller andre klasse Honours grad, eller utlandet tilsvarende, i en biologisk eller kjemisk disiplin.

Norsk språkkrav

Du må ha en engelsk minimum score på IELTS 6.5 (uten komponent under 5.5) eller TOEFL IBT 92 (med Ning 17, Reading 18, Skriving 17, Speaking 20) eller tilsvarende.

Vi tilbyr omfattende engelskkurs for studenter som IELTS score er under 6,5. Vennligst se ELTD for alle detaljer.

Pre-Masters forberedende kurs

Pre-Masters Programme er et forberedende kurs for internasjonale studenter (ikke EU / UK) som ikke oppfyller opptakskrav for en mastergrad ved University of Strathclyde. Pre-Masters programmet gir progresjon til en rekke grad alternativer

Eiere

Biomedisinske forskere arbeider i helsevesenet for å diagnostisere sykdom og evaluere effekten av behandlingen gjennom analyse av væsker og vevsprøver fra pasienter. De jobber i hjertet av moderne medisin, med 70% av diagnoser basert på patologi resultatene som tilbys av laboratorietjenester.

Etter eksamen bør du være ideelt kvalifisert for stillinger i biomedisinsk og farmasøytisk industri samt sykehus og universiteter. Du ønsker kanskje å fortsette studiene for en mastergrad eller PhD.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra University of Strathclyde: Faculty of Science »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
4,500 GBP
Skottland / EU studenter. Resten av UK 2015/16 - £ 5500 Internasjonalt 2015/16 - £ 16,700
Deadline
Etter sted
Etter dato