Les den offisielle beskrivelsen

Kursdetaljer

Dietitianer gir et viktig bidrag til folks helse og velvære. På dette kurset vil du lære teori og praksis av næringsvitenskap, slik at du kan registrere deg hos Helse- og omsorgsrådet som en kvalifisert diettist.

Du vil utforske sammensetningen av mat, innholdet av næringsstoffer og deres metabolisme i kroppen, ernæringsmessige krav gjennom hele levetiden og kostholdet av mat på helse. Du vil også lære å jobbe sammen med brukerne med akutt og kronisk sykdom på sykehus og primærhelsetjenestene.

Du vil få den faglige kompetansen som er nødvendig for effektiv praksis, kritisk evaluering og tilpasningsevne når du møter den skiftende dynamikken i arbeidet med helse og sosial omsorg. Du vil også være godt forberedt på ansvar og forventninger knyttet til å være helsepersonell, og vurdere de etiske og juridiske grensene som oppstår ved å utøve en faglig omsorgspligt.

Kursfordeler

Vårt kurs reflekterer den skiftende naturen til diettpraksis og kravene til den nye oppdragspersonen innen helse og sosial omsorg. Fagpersonalet er anerkjent nasjonalt og internasjonalt for sin kompetanse innen dietetikk, og kurset beholder en nasjonal profil for forskerutdanning i Storbritannia. Du vil kunne møte profesjonelle kompetencer gjennom en rekke praktiske læringsmuligheter som tilbys i NHS. Mange av våre kandidater går videre til faste stillinger som et direkte resultat av å ha vært i kontakt med arbeidsgivere mens de trener. På samme måte har studentene mulighet til å samarbeide med dietister som arbeider i klinisk praksis på forskningsprosjekter. Vårt kurs er godkjent av Health and Care Professions Council, og du vil være kvalifisert til å registrere deg som en dietist i Storbritannia når du har fullført kurset.

Inntakskrav

Søkere bør ha minst en 2: 1 Honours grad i et kognitivt emne. En liste over tidligere godkjente kurs finnes på denne lenken. Din grad må inneholde studiet av biokjemi og menneskelig fysiologi til nivå 5 samt forskningsmessige ferdigheter og metodikk.

Vennligst se vår FAQ / FAQ for internasjonale eller internasjonale søkere for informasjon om dette kurset, spesielt oppføringskravene og hva du skal gjøre hvis du ikke møter dem.

En støtteerklæring er en del av utvelgelsesprosessen og vurderes av lokale NHS-dietister. Det bør ikke overstige 1000 ord og bør dekke følgende:

 1. Forpliktelse til dietetics og å jobbe som dieter i NHS.
 2. Bevissthet om en dieteres varierte rolle og plikter.
 3. Utvikle kommunikasjonsferdigheter og bevis på erfaringer der kommunikasjonsevner har blitt brukt eller tilpasset folk fra en rekke bakgrunner.
 4. Å demonstrere interesse for og evne til å jobbe med mennesker i en omsorgsinnstilling og gjenkjenne egne styrker og svakheter for å jobbe i dette miljøet.
 5. Grunnleggende matlaging og matlaging og eksponering for mangfold og nytelse av mat i et multikulturelt samfunn.
 6. Bevis på å overvinne hindringer eller utfordringer i ditt personlige eller profesjonelle liv.

Studentene vil bli rekruttert på grunnlag av at deres verdier stemmer overens med NHS-grunnloven, samt har de riktige ferdighetene og evnen, i samsvar med verdibasert rekruttering, (Health Education England, Value Based Recruitment Framework, oktober 2014) og Hvis valgt, må det gå til intervju.

Intervjuet er en del av vår utvalgsdag for søkere som oppfyller kravene til oppføring og støttetilkendegivelse. Det vil inkludere en diskusjon basert på kjerneverdiene i NHS grunnloven. Internasjonale studenter vil gjennomføre sitt intervju via Skype.

Alle søknader skal støttes av to referanser; en mal kan nås på denne lenken, referanser skal være ledsaget av et følgebrev på hodet papir eller sendt direkte fra dommeren. Det er søkerens ansvar å be om referanser fra sine dommere.

HELSE OG FORBEDRET KRIMINAL HISTORIKKONTROLL

Tilfredsstillende helse og forbedret kriminell historiekontroll vil være nødvendig av alle søkere før godkjenning på kurset. For ytterligere informasjon om DBS sjekker, klikk her.

DBS i Storbritannia er for øyeblikket ikke i stand til å utføre kriminalregistreringskontoer i utlandet. Internasjonale søkere, de som ikke har britisk statsborgerskap og britiske statsborgere med en betydelig periode med utenlandsopphold, krever derfor kriminalregistreringsbekreftelse eller bevis for god oppførsel fra hjemlandet / oversjøisk land før innreise på kurset. En UK DBS-kontroll vil bli påkrevd etter innmelding.

Engelsk Språkkrav: IELTS 7.0 uten ferdigheter under 6,5, eller tilsvarende kvalifikasjon. Universitetet gir utmerket støtte til enhver søker som kan bli pålagt å foreta ytterligere engelskspråkkurs.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet tar imot søknader fra modne søkere som demonstrerer faglig potensial. Vi krever vanligvis noen bevis på nyere akademisk studie, for eksempel fullføring av et tilgangskurs, men nyere relevant arbeidserfaring kan også vurderes. Vær oppmerksom på at for noen av våre profesjonelle kurs vil alle søkere måtte oppfylle de angitte opptakskriteriene, og i disse tilfellene kan arbeidserfaring ikke vurderes i stedet.

Hvis du ønsker å søke gjennom denne ruten, bør du se vår Universitetserklæring om prioriteringspolitikk.

Vær oppmerksom på at alle søkere til våre universiteter er pålagt å oppfylle vårt standard engelskspråklige krav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variasjoner til dette vil bli oppført på de enkelte kursopptakskravene.

Jobbmuligheter

Kurset er sterkt faglig, og våre doktorgradsstudenter har stor suksess med å få ansatt som dietister i NHS. Øvelse læring leveres i samarbeid med lokale NHS Trusts, slik at du kan bygge relasjoner med lokale arbeidsgivere.

 • Klinisk dietist
 • Folkhelse diettmann
 • Forskning dietter
 • Dietitian jobber i næringsmiddelindustrien

Karriere Råd

Vårt dedikerte jobb og karriere team tilbyr ekspertråd og en rekke ressurser for å hjelpe deg med å velge og få jobb. Enten du er i ditt første eller siste år, kan du snakke med ansatte fra vår karrierekontor som kan gi deg råd fra å skrive en CV til å søke etter jobb.

moduler

Kjerneår 1 moduler

 • Nutrition Advances in Practice
 • livsstil
 • Forskningsmetoder for ernæring
 • Applied Nutrition Support
 • Bedrift innen folkesund ernæring
 • Praktiseringsplassering A
 • Profesjonell utvikling for praksis
 • Forskning

Kjerneår 2 moduler

 • Øvelse plassering B
 • Øvelse plassering C
 • Speilbilde
 • Forskning

avgifter

Storbritannia

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er 13200 kroner. Beløpet du vil betale kan øke hvert år for å ta hensyn til effekten av inflasjon.

Internasjonal 2018/19

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er £ 14500. Beløpet du vil betale er fastsatt på dette nivået for hvert år av kurset ditt.

fasiliteter

Ernæringslaboratorier

Våre ernæringslaboratorier lar deg utvikle dine praktiske ernæringsmessige ferdigheter.

Klinisk ferdigheter Suite Kjøkken

Benytt deg av vårt velutstyrte samfunnsareal, slik at du kan praktisere førstegangs bruk av dine ferdigheter og kunnskaper.

Food Inspection Laboratory

Vårt hygieniske laboratorium kan brukes til å utvikle praktiske inspeksjonsevner for matprøver.

Bibliotek

Biblioteket vårt er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hver dag på året, og gir deg tilgang til spesialiserte bøker og tidsskrifter, læringsplasser, datamaskiner, multimediefasiliteter og utleie av medieutstyr. Tusenvis av bibliotekets digitale ressurser, inkludert e-bøker, e-bøker og databaser, kan nås på nettet på et tidspunkt og sted som passer deg.

Sosiale læringsrom

Våre sosiale læringsrom inkluderer vanligvis PCer, skrivebord og sitteplasser, slik at du kan studere og sosialisere i en avslappet atmosfære.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Leeds Beckett University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
13,200 GBP
Storbritannia
Deadline
Etter sted
Etter dato