MSc epidemiologi postgraduate online

Elevate Health

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc epidemiologi postgraduate online

Elevate Health

MSc EpidemiologiUUlogos

msc epidemiologi videreutdanning online

Dette postgraduate programmet tilbys av Utrecht universitet og University Medical Centre Utrecht i samarbeid med MSc Epidemiologi og via den elektroniske plattformen Elevate Helse.

Dette globalt orientert program fokuserer på kompetanse du trenger som en epidemiolog: det gir rikelig med oppmerksomhet for forskning, men ikke bare som forsker - det også gjør det mulig å bedømme forskning og implementere resultater fra forskning.

Programmet er utviklet for profesjonelle som allerede arbeider i feltet som ønsker å videreutvikle sin forskning ferdigheter. Programmet gir også et sterkt fundament for forskere som starter en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning.

Målet med programmet er å gi deg omfattende kunnskap og praktiske ferdigheter i pasientrettet forskning design, implementering, kvantitativ analyse og dens anvendelse i klinisk medisin og folkehelse. Den fikk kunnskap og ferdigheter danner et solid grunnlag for helse forskning og sykdomskontroll programmer, inkludert anvendelse i lav- og mellominntektsland og kommende økonomier.

Ansikt-til-ansikt variant MSc Epidemiologi ble vurdert som # 1 Master program i den nederlandske mesteren Selection Guide 2015! Rankingen er basert på student dommer (National Student Survey), ekspertvurderinger (akkreditering rapporter NVAO, den nederlandske og flamske Akkreditering Organisation) og konfirmasjonen prosenter.

Vær oppmerksom på at du allerede må ha en mastergrad i Life Science (MD, DVM, Pharm) for å bli tatt opp til dette programmet. Kandidater med en MSc grad fra et universitet i Nederland eller i utlandet som kan sammenlignes med den nederlandske grader angitt ovenfor er også kvalifisert. Det er en preferanse for kandidater med minst ett års praktisk erfaring.

Hvorfor en online mester?

Maksimal fleksibilitet og tidseffektivitet å lære på den tiden, tempo og plassering mest praktisk for deg. Veldig praktisk i kombinasjon med en karriere.

Personlig læring ved å velge læringsaktiviteter og veien for veiledning som passer deg best.

global virtuell interaksjon: lære, kommunisere og dele kunnskap med andre deltakere over hele verden

Programmet er undervist av internasjonalt anerkjente forelesere som professorer Rick Grobbee MD PhD Fesc og Arno Hoes MD PhD, begge kjent innen epidemiologi. Utrecht University og University Medial Centre Utrecht har en enestående akademisk rykte og er anerkjente partnere som hever Helse er stolte av å jobbe med.

Programmet tilbys av

MSc-Epidemiology-Graduate-Online

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 - 5 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
14,000 EUR
Information
Deadline
Juli 1, 2019
Locations
Nederland - Netherlands Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Juli 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Nederland - Netherlands Online
Søknadsfrist Juli 1, 2019
Studieslutt Kontakt skolen