Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Denne fjernundervisningen MSc er designet for å gi klinikere og utøvere en dypere forståelse av idrettsmedisin, sportsskader og treningsmedisin. Programmet dekker bevisbasert styring av idrettsmedisin og muskuloskeletale skader og understreker den vitale rollen som fysisk aktivitet i forebygging og behandling av kronisk sykdom.

Inntakskrav

Vi gleder oss over søknader fra potensielle studenter som har en primær medisinsk eller alliert helsevitenskapseksamen, for eksempel medisin, fysioterapi, sportsvitenskap. Søkere bør ha minst ett år etter oppgradering klinisk erfaring knyttet til sin primærgrad.

Engelskspråklige krav

Hvis utdanningen din ikke har blitt gjennomført på engelsk, vil du bli forventet å demonstrere bevis på et tilstrekkelig nivå av engelsk ferdighet.

Det engelskspråklige nivået for dette programmet er: Bra

Om denne graden

Programmet fokuserer på sportsskader og deres forebygging og behandling og gir grundig grunnlegging i relevante områder av anatomi, biomekanikk, treningsfysiologi og psykologi, samt grunnleggende øvelser for å opprettholde og forbedre helse. Studentene utvikler essensielle forskningsferdigheter gjennom et selvstendig forskningsprosjekt.

Alle studenter påtar seg moduler til en verdi på 180 studiepoeng.

Programmet består av syv kjernemoduler (105 studiepoeng), en valgfri modul (15 studiepoeng) og et forskningsprosjekt (60 studiepoeng). Kliniske økter er spredt over året; Forpliktelsen tilsvarer en halv dag per uke over tre 12-ukers semester. Kliniske alternativer inkluderer sportsskader, fysioterapi og podiatry, treningsprøving og lagbesøk.

En utdannet Diploma (120 studiepoeng, fulltids ni måneder) tilbys.

Kjernemoduler

 • Øvelsesfysiologi
 • Helse og fysisk aktivitet
 • Sportsskader I - Nedre limb
 • Sportsskader II - Øvre limb
 • Sportsskader III - Hodet, halsen og ryggraden
 • Avansert sportsskader og skadeprevention
 • Forskningsmetoder
 • Valgfrie moduler
 • Team og Event Medicine
 • Rehabilitering av sportsskader
 • Dissertation / rapport

Alle MSc-studenter gjennomfører et selvstendig forskningsprosjekt fra et mangfoldig utvalg av tilgjengelige emner, som kulminerer i en avhandling, en muntlig eksamen og en presentasjon.

Undervisning og læring

Undervisningen foregår gjennom en kombinasjon av formelle forelesninger, praktiske praktiske økter, små gruppeseminarer, klinikker og ekskursjoner, og leveres av forelesere som er svært erfarne på sitt felt. Aktuell, bevisbasert praksis vil bli vektlagt hele tiden, og studenters bidrag gjennom diskusjon anses som nøkkel. Vurderingen er gjennom skriftlig eksamen, presentasjoner, kurs og Objektiv Strukturert Klinisk Undersøkelse (OSCE), samt avhandling og viva voce (muntlig) eksamen.

Karriere

Nyutdannede fra programmet vil få en dypere forståelse og verdifull innsikt i de viktigste områdene for forebygging og styring av idrettsskade, helse og fysisk aktivitet, og vil kunne foreskrive mosjon sikkert for en rekke medisinske forhold. Dette vil forberede dem på potensielt arbeid på mange områder fra eliten idrettsmedisin til NHS sports- og muskelskjelettklinikker og trening medisin tjenester.

Nylige karriere destinasjoner for denne graden

 • Fysioterapeut og kiropraktor, Barclays
 • Doktor, NHS Helseutdanning East Midlands
 • Rotational and Musculoskeletal Physiotherapist, Guys og St Thomas 'NHS Foundation Trust
 • Seniorterapeut, NHS Malta
 • Sportsklinisk spesialistfysioterapeut, Princess Grace Hospital

arbeidsevne

En mastergrad i idrettsmedisin, Øvelse

Hvorfor studere denne graden ved UCL?

UCL er en av verdens aller beste universiteter, konsekvent plassert i den globale topp 20 i et bredt spekter av verdensrangeringer. UCL-avdelingen for kirurgi

MSc i idrettsmedisin, trening og helse ved UCL legger stor vekt på å forbedre helse gjennom trening sammen med styring av sport og muskel- og skjelettskader. Programmet har betydelig klinisk innhold, og studentene drar nytte av å delta på mange spesialklinikker og muligheter for feltbesøk på idrettslag og arrangementer.

Graduate studenter på MSc i idrettsmedisin, trening og helse på UCL er fra ulike bakgrunner som gjenspeiler den virkelig tverrfaglige natur sport og trening medisin.

applikasjoner

Studentene anbefales å søke så tidlig som mulig på grunn av konkurranse om steder. De som søker om stipendfinansiering (spesielt utenlandske søkere) bør legge merke til søknadsfrister.

Søknadsavgift: Det er et søknadsgebyr for dette programmet på £ 75 for elektroniske applikasjoner og £ 100 for papirapplikasjoner. Flere detaljer om søknadsavgiften finner du på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan søke?

Denne MSc er åpen for både medisinske og ikke-medisinske kandidater med en hensiktsmessig bakgrunn som ønsker å få en dypere forståelse av idrettsmedisin, sportsskader og treningsmedisin, planlegger karriere i feltet, eller ønsker å utvikle ferdighetene som er nødvendige for videre forskning.

Søknadsfrist

Alle søkere

26. juli 2019

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science »

Sist oppdatert December 4, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 5 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Storbritannia / EU: £ 13.820 (FT). £ 6,930 (PT). Oversjøisk: £ 25,610 (FT). £ 12.750 (PT).
Deadline
Juli 26, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Mai 1, 2020
Søknadsfrist
Juli 26, 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 26, 2019
Sluttdato
Mai 1, 2020