Les den offisielle beskrivelsen

Oppnå en blanding av Master i Epidemiologi av avstand læring

Epidemiologi er nøkkelen disiplin underliggende medisinsk forskning, folkehelse praksis og helsetjenester evaluering. Forståelsen av sine prinsipper og praksis er avgjørende for de som er involvert i design eller vurdering av epidemiologiske studier og program evaluering. Epidemiologiske metoder anvendes også for å beskrive størrelsen og arten av helseproblemer, for å undersøke etiologien av spesifikke sykdommer, og for å evaluere virkningen av intervensjoner for å behandle og forebygge dårlig helse.

Disse programmene gir epidemiologi opplæring for fagfolk i akademiske avdelinger, forskning enheter, eller i helsetjenesten. De er egnet for de som tar sikte på en karriere innen epidemiologi forskning, akademikere i andre helseområder og andre helsearbeidere. Programmene er også av interesse for folk som krever en forståelse av epidemiologi, for eksempel medisinske journalister og vitenskapelige offiserer i staten og industrien.

programmet har som mål

Disse programmene har som mål å gi:

  • utvikle kunnskap og forståelse av de grunnleggende ferdighetene som trengs for å bli kompetent i epidemiologi;
  • sette studentene i stand til å forstå utviklingen innen epidemiologi;
  • oppmuntre uavhengige kritisk og vurderende ferdigheter som kan brukes til å søke uavhengig vitenskapelig dom;
  • lære elevene hvordan de skal bruke de konseptuelle og praktiske verktøy som trengs for å sette i gang forskning;
  • tilrettelegge egen utvikling i profesjonelt organisert og interaktive personer ved å praktisere ferdighetene til utvalg, assimilering og kommunikasjon.

søke om

Prestige

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) er den ledende praktisk medisinsk institusjon i Europa i fagene folkehelse og tropisk medisin. Det ble kronet 'University of the Year' på Times Higher Education Awards 2016 for sin 'ekstraordinære' svar på Ebola krisen.

god støtte

Epidemiologien modulene leveres først og fremst gjennom interaktive læremidler (på CD-ROM eller nedlastbare nettet), som støttes av praktiske arbeidsbøker og lærebøker. Studentene er aktivt oppmuntret til å delta i online diskusjonsfora gjennom skolens elektroniske lærings nettstedet Moodle. Personlig tilbakemelding gis til studenter på oppdrag og studenter i et prosjekt er tildelt personlige veiledere. Opplæring er også i bruk av statistisk programvare.

Late søknadsgebyr

Søkere som sender inn søknader på eller etter 1 juni 2017 vil bli pålagt å betale et søknadsgebyr på £ 100 på det punktet for innlevering, som vil bli trukket fra balansen av avgifter betales ved registrering. Hvis søknaden ikke fører til registrering, vil påmeldingsavgiften ikke bli refundert. Ingen påmeldingsavgiften vil gjelde for søknader som sendes på eller før 31 mai 2017.

Stipend

London School of Hygiene & Tropical Medicine har et partnerskap med Said Foundation som tilbyr finansieringsmuligheter til syriske, libanesiske, jordanske eller palestinske statsborgere. Finn ut mer om vår finansiering Study siden.

Struktur og pensum

MSc: 9 moduler pluss en obligatorisk prosjektrapport og en fagprøve papir

faglige krav

  • En lavere grad (f.eks bachelor) som regnes som minst kan sammenlignes med en britisk second class honours degree fra en institusjon akseptabelt til universitetet, forutsatt at graden er i en helse-relaterte disiplin, statistikk eller annen passende emne. Arbeidserfaring i et helsevitenskap / helsevesenet innstillingen er ønskelig, men ikke avgjørende; eller
  • En passende helserelaterte profesjonell eller tekniske kvalifikasjoner som anses av universitetet som minst tilsvarer en second class honours degree sammen med minst tre års relevant arbeidserfaring. Alle søknader i denne kategorien er vurdert på individuelt grunnlag.

GJELDER I DAG her

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurs fra University of London International Programmes »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Aug. 2019
Duration
2 - 5 år
Heltid studier
Pris
13,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato