MSc Industriell Farmasi

Generelt

Programbeskrivelse

MSc Industriell Farmasi

118497_pharmindustrial.jpg

Queen's University Belfast har utviklet et dynamisk nytt MSc-program for studenter som søker karrierer i den globale farmasøytiske industrien. Den nye MSc i industriell farmasi vil forberede kandidater med kompetanse og ferdigheter som kreves for sysselsetting i en bransje som anslås å være verdt $ 1,2 billioner.

Industriell farmasi spiller en viktig rolle i utvikling, validering og produksjon av nye medisiner, som sikrer sikkerhet og kvalitet, og MSc-kandidater vil kunne benytte sysselsettingsmuligheter i alle stadier av medisinutviklingsrøret.

Hvorfor troende er?

Pharmacy School at Queen's har et utmerket globalt rykte og er høyt rangert for både undervisning og forskning.

Aktive forskningsområder innenfor skolen inkluderer rusmiddelleveranse og biomaterialer, infeksjon og antimikrobiell resistens, nanomedisin og bioterapeutikk og farmasøytisk materialvitenskap og formulering.

Disse kursene er undervist i School Pharmacy i Queen's University Belfast som er rangert i Topp 100 i verden og har blitt rangert som en av de beste skolene i apoteket i Storbritannia i flere år. Studentene vil dra nytte av å lære av faglig medarbeidere som står i forkant av farmasøytiske fag og samarbeider med industripartnere kan forberede MSc-studenter på en fremtidig karriere innen sektoren.

HVORDAN BRUKER DENNE KURSEN UNIK?

Studentene vil ha muligheten til å jobbe mot et CMI-nivå 7-sertifikat i strategisk ledelse og ledelse gjennom Queen's Graduate School som en del av dette programmet. Dette er en valgfri komponent, og kostnadene for kurset (£ 995) må dekkes av studenten.

KURSDETALJER

MSc-programmet består av 6 lærte moduler designet for å produsere høyt kvalifiserte kandidater i kontinuerlig produksjon vitenskap og teknologi. Den inneholder spesialisert innhold som er utformet for å tilfredsstille behovene til ledende farmasøytiske selskaper da de utvikler nye produkter og foretar banebrytende forskning og utvikling.

Modulene inkluderer:

Karakteriseringsmetoder for farmasøytiske produkter

Formulering av farmasøytiske og biofarmasøytiske produkter

MSc Research Project

Farmasøytisk produksjon og nye teknologier

Prosjektledelse og entreprenørskap

Kvalitetssikring og reguleringssaker

Forskningsmetoder og datahåndtering

FORSKNINGSPROSJEKT

I tillegg til å utvikle metodebasert og problemløsende ekspertise innen farmasøytiske vitenskaper og teknologi, inkluderer programmet et 3-måneders forskningsprosjekt som kan gjennomføres med en industriell partner for å få ytterligere kommersiell erfaring og forberede seg på fremtidig sysselsetting.

VURDERING & TILBAKE

Emnet bruker en rekke vurderingsmetoder som er relevante for en mastergradsnivå. Evalueringene inkluderer: muntlige og plakatpresentasjoner, gruppe- og individuelle oppgaver, casestudierapporter, essayskriving, skriftlige eksamener og en avsluttende avhandling.

Lære og undervisning

Vi tilbyr en rekke læringserfaringer som gjør at våre studenter kan engasjere seg med fageksperter, utvikle attributter og perspektiver som vil utruste dem for liv og arbeid i et globalt samfunn og benytte seg av nyskapende teknologier og et bibliotek i verdensklasse som forbedrer deres utvikling som selvstendig, livslang elever.

I løpet av en kombinasjon av morgen og ettermiddag klasser er eksempler på mulighetene for læring på dette kurset forelesninger, praktiske laboratorieopplevelser, selvstyrt studie og tilsynsarbeid for å øke employability.

64451_medic-hospital-laboratory-medical-40559.jpeg

INNTAKSKRAV

Normalt en 2.2 honours degree eller tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabel for University in Chemistry, Pharmacy, Pharmaceutical Sciences, Chemical Engineering eller nært alliert fag. School of Pharmacy forbeholder seg retten til å intervjue søkere eller gjennomgå innholdet i deres tidligere kvalifikasjoner for å sikre egnethet til å delta i programmet.

TILLEGGSINFORMASJON FOR INTERNASJONALE STUDENTER

Internasjonale studenter (for hvem engelsk ikke er deres førstegangsspråk), må kunne demonstrere sin ferdighet på engelsk for å kunne dra full nytte av sine studier. Ikke-EØS-statsborgere må også tilfredsstille kravene til innvandringskrav til engelsk visum og innvandring (UKVI) for det engelske språket for visumformål. Bevis på en IELTS poengsum på 6,5, med ikke mindre enn 6,0 i en hvilken som helst komponent, eller en tilsvarende kvalifikasjon som er akseptabelt for universitetet, kreves ( tatt innen de siste 2 årene).

Hvis du trenger å forbedre engelskspråklige ferdigheter før du går inn i dette programmet, er vår partner

I Queen's University Belfast tilbyr en rekke engelskspråkkurs. Disse intensive og fleksible kursene er utviklet for å forbedre engelsk evne til å komme inn på dette programmet.

KARRIEREMULIGHETER

Nyutdannede fra dette kurset vil kunne forfølge en karriere på en rekke områder, for eksempel;

· Farmasøytisk industri (f.eks. FoU, produksjon, lovgivning)

· Academia (forskning og undervisning)

· Offentlige byråer, for eksempel legemiddelutstedende myndigheter

·Helsevesen

·Vitenskapelig forskning

Gebyrer og finansiering

Det er en rekke finansierings- og stipendsmuligheter tilgjengelig for de som vurderer å studere på Queen's.

Postgraduate lån

Institutt for økonomi vil gi et studieavgift på opptil £ 5 500 per NI / EU-student for høyere utdanning.

Et postgraduate lånesystem i Storbritannia tilbyr statsstøttede studielån på opp til £ 10 609 for undervist og forskerutdanning i alle fagområder. Kriterier, berettigelse, tilbakebetaling og søknadsinformasjon er tilgjengelig på Storbritannias regjeringens nettsted.

Internasjonale stipendier

Informasjon om stipend for internasjonale studenter, er tilgjengelig på http: // www. QUB .ac.uk / Internasjonalt / Internasjonalt-studenter / Internasjonale stipend /.

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Les mer

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Minimér