MSc Infeksjonskontroll

MSc Infection Control online har blitt designet for sykepleiere og andre helsepersonell som har en infeksjonskontrollrolle på arbeidsplassen, men er åpen for alle som er interessert i dette området. Kurset er i samsvar med rammene for kompetanse skissert av Infeksjonsforebyggende Samfunn og vil utvikle din kompetanse på flere viktige områder av beste praksis. Leveres som et online kurs, gir MSc Infection Control kurs deg fleksibilitet til å studere mens du fortsetter å jobbe på heltid. Det tillater deg også å samhandle med andre infeksjonskontrollspesialister spredt over hele Storbritannia og internasjonalt.

Hvorfor studere dette emnet?

Etterspørselen etter infeksjonskontrollkurs har økt de siste årene på grunn av superbug og smittsomme sykdomsutbrudd som SMRA, svineinfluensa og ebola som understreker behovet for effektivere infeksjonskontroll. Den grunnleggende grunnlaget for MSc er at forebygging er bedre enn kur, og det er denne mentaliteten som forhåpentligvis vil utbruke en ting fra fortiden.

Forebygging og kontroll av smittspredningen er en av hovedprioritene for sykehuspersonale, miljøhelseansatte og helsepersonell, ikke bare i Storbritannia, men i hele verden. Dette kurset for helsepersonell på avansert nivå har blitt utviklet for å gi deg den nyeste kunnskapen og forståelsen av infeksjonskontrollpraksis, noe som gir deg muligheten til å utvikle og implementere strategier for å redusere spredning av sykehusoppkjøpt infeksjon og reagere hensiktsmessig på et utbrudd av infeksjon innenfor et fellesskap. Du vil også være i stand til å gi råd til beslutningstakere og andre klinikere om saker knyttet til infeksjonskontroll.

Undervisningsmetoder og stil

MSc Infection Control kurset leveres helt online og individuell støtte vil bli gitt til deg på en rekke måter. Programlederen vil være tilgjengelig for generell støtte via e-post, og du vil bli tildelt en studentrådgiver som vil være ditt første kontaktpunkt gjennom studiene og vil fungere som mentor. En forskerveiledning vil bli utnevnt til avhandlingen din. Du vil også bli oppfordret til å innhente støtte fra en spesialist i mikrobiologi på arbeidsplassen din for å hjelpe deg med å fullføre de formative vurderingene.

Metoder for vurdering

Hvert trinn i MSc Infection Control kurset inneholder en rekke formative (uformelle) vurderinger, inkludert flere valg spørreskjemaer, korte svar tester og gruppe aktiviteter. En rekke summative vurderinger er på plass over hele programmet. Eksempler inkluderer skriftlige oppgaver, diskusjoner, presentasjoner, casestudier

Karriere destinasjoner

Som en MSc Infection Control online student, vil du vanligvis jobbe som en spesialist infeksjonskontroll sykepleier, miljøhelsepersonell eller annen helsepersonell med ansvar for infeksjonskontroll i din rolle. Etter at du har fullført MSc kurset, vil du være godt rustet til å ta opp mer senior innlegg i dette området.

Inntakskrav

Vi har fleksible opptakskrav som ser på både din faglige og arbeidsbaserte erfaring, samt din motivasjon til å gjøre kurset. Det er to inngangsruter i vårt MSc Infection Control program:

1 - Academic Entry Route

Våre søkere er vanligvis registrerte sykepleiere eller helsepersonell i full eller deltidsansatt med minst to års etterregistreringserfaring.

I tillegg har søkere normalt en høyere klasse bachelorgrad i et relevant eller passende emne, eller tilsvarende fra en internasjonalt anerkjent institusjon.

2 - Åpne tilgangsrute

Vi anerkjenner at mange mennesker har et vell av verdifull kompetanse og kunnskap utviklet på jobb eller gjennom opplæring. Hvis du ikke oppfyller de ovennevnte opptakskravene, men tror du har potensial til å lykkes på MSc Infection Control-kurset, vurderer vi søknaden din på individuelle verdier.

Betalingsalternativer

Våre gebyrer er de samme for alle studenter, og alle vil motta 10% rabatt hvis de betaler årlig opplæring eller kursavgift på forhånd. Mange forskerstuderende som er britiske eller EU-statsborgere som bor i England, er også kvalifisert for et statsstøttet studielån.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra University of Essex Online »

Sist oppdatert October 23, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
10,608 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato