Helse er et fagområde som påvirker alle fra hele verden, og dette programmet gir deg mulighet til å dykke inn i den globale styringen av dette komplekse og viktige feltet.

Vår MSc International Healthcare Management vil bygge videre på din eksisterende erfaring, samtidig som du styrker din kunnskap om utfordringene som industrien står overfor, og hvordan du bygger en vellykket ledelse og ledelse i den. Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper for å utvikle din karriere i et bredt spekter av helsevesen og tilknyttede organisasjoner.

Utviklet og undervist av fageksperter, vil dette programmet se på de komplekse helsepolitiske problemstillinger som leder ledere i dag, og gi deg muligheten til å ta avgjørelser og implementere endring, samtidig som du får en forståelse og bevissthet om risiko og hvordan du vurderer alternative tilnærminger. Du vil også lære å gjenkjenne og behandle etiske, sosiale og politiske dilemmaer, og hvordan man bruker etiske og organisatoriske verdier til situasjoner og valg.

Det vil også være mulighet til å utvikle en fokusert selvstendig undersøkelse av et globalt helsestyringsspørsmål som er personlig eller av interesse for deg.

Læring og vurdering

Å studere på nettet gir deg frihet til å studere når og hvor det passer deg - hjemme, i lunsjtid eller andre steder har du internettilgang.

Alle våre online kurs har en veiledende studietid, som er en veiledning av hvor lenge kurset vil ta for å fullføre. Den faktiske varigheten kan være lengre eller kortere, avhengig av studiestart, studietilbud er valgt og modultilgjengelighet. Det er mulig å fullføre studiene dine raskere enn den veiledende kursvarigheten ved å fordoble modulene på bestemte tidspunkter; Imidlertid gjelder minimum studietid.

Alle våre kurs har vanlige startdatoer gjennom hele året. Vårt akademiske år er organisert i moduler, vanligvis med en eller to ukes pause mellom moduler og en strukturert tre-ukers pause for juleperioden. Studentene vil motta en kursplan i løpet av søknadsprosessen.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% nettuniversitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett. Alle kursene leveres kun på engelsk.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder. For å sikre at du mottar den støtten du trenger fra din veileder, klipper vi våre klassestørrelser på 20 studenter.

evaluering

Vår MSc International Healthcare Management kurset inneholder både obligatoriske og kjernemoduler.

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurdering av MSc International Healthcare Management er basert på en kombinasjon av skriftlig kurs og arbeid på en avhandling eller individuelle prosjekt.

Du kan se dine nåværende foreløpige karakterer fra starten av programmet, slik at du kan evaluere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre. Vi tror at denne gjennomsiktigheten gir deg den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av Masters kurs. Vi oppnår dette ved å:

  • Viser merkene dine tydelig i din karakterbok, som du kan se når du logger deg på læringsplattformen
  • Den raske arbeidsvinkelen vurderes for å sikre at karakterboken din alltid er oppdatert
  • vurdere arbeidet ditt gjennom hele modulen i stedet for å vente på slutten av årseksamenene
  • sørge for at du har regelmessig kontakt med studentrådgiveren din
  • Enkelheten og gjennomsiktigheten i utformingen av våre vurderingskriterier

Vi har også en policy for å sikre at arbeid levert av studenter er autentisk. I tillegg til at alt arbeid vurderes ofte, bruker vi et veletablert elektronisk overvåkingssystem for å kontrollere plagiering.

Etter vellykket gjennomføring av din MSc International Healthcare Management grad, vil du bli invitert til å delta i en oppgradering seremoni ved University of Essex, Colchester Campus.

Karrieremuligheter

Å oppnå denne MSc International Healthcare Management vil demonstrere din kunnskap og forpliktelse til fremtidige arbeidsgivere. Enten du ønsker å fremme din ledelsesrolle, eller ser etter en karriereendring, vil denne MSc gi deg de ferdighetene du trenger for å lykkes i nesten enhver organisasjon.

Det brede spekteret av internasjonale helsestyringsferdigheter som du skal utvikle vil bli supplert med overførbare ferdigheter som du også vil bygge på gjennom hele kurset. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, kritisk tenkning ferdigheter, forskning, strategi evaluering, kommunikasjon og informasjon samling ferdigheter.

Programmet kan føre til karriere innen sykehus- eller helsestyring i en rekke offentlige og private organisasjoner over hele verden. Studentene kan også utvikle seg til relaterte områder som for eksempel offentlig helse og samfunns helseforvaltning, medisinsk salg eller tredjepartsorganisasjoner. poliklinisk pleie og folkehelse, støttetjenestedirektører og mange flere roller i næringsliv og helse.

Inntakskrav

1. Academic Entry Route

For å tilfredsstille kravene til akademisk oppføring for våre MSc International Healthcare Management-program må du minst ha følgende kvalifikasjoner:

  • En bachelorgrad fra en godkjent institusjon som tilsvarer en britisk Honours-grad eller en relevant faglig kvalifikasjon.

Hvis engelsk ikke er ditt morsmål, IELTS (Academic) 6.5 eller tilsvarende. Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikasjon.

2. Arbeidsopplevelsesrute

Vi anerkjenner at du kan få ferdigheter på mange forskjellige måter, og at tidligere akademiske resultater ikke er den eneste indikatoren for en søkeres evne. Derfor, hvis du ikke oppfyller de minimum akademiske standardene ovenfor, kan du fortsatt være kvalifisert til å registrere deg via vår arbeidsoppføringsrute.

For å tilfredsstille kravene til arbeidsopplevelsesveiledning for vårt MSc International Healthcare Management-program må du minst oppfylle følgende kriterier:

  • Minst fem års høyere arbeidserfaring støttet av relevante referanser.
  • Engelsk språkferdighet bør være på et nivå som tilsvarer IELTS (Academic) 6.5.

Du trenger ikke å bevise din kunnskap om engelsk hvis du er statsborger, eller hvis du har fullført en kvalifikasjon tilsvarende en britisk grad i, noen av disse landene.

Din søknad vil bli vurdert på individuell basis, med tanke på din motivasjon for å gjøre kurset, tidligere arbeidserfaring og andre relevante kvalifikasjoner som viser din evne til å fullføre programmet.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vårt MSc International Healthcare Management-program, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra University of Essex Online »

Sist oppdatert December 25, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
24 måneder
Deltid
Pris
10,608 GBP
Deadline