Read the Official Description

Vær oppmerksom på at dette kurset tilbys av College of Contemporary Health

Designet for helsepersonell, for å fremme karrieren i fedme og omsorg, er det mest fremtredende kjennetegn ved dette kurset at det leveres helt og holdent online.

Modulene i Postgraduate Certificate in Obesity Care og Management kritiserer kritisk den nyeste undersøkelsen om fedme for å forberede elevene å håndtere kompleksiteten av tilstanden, samtidig som man sikrer en medfølende tilnærming til å håndtere de som krever fedmepleie. Modulene i Postgraduate Diploma bygger på disse ferdighetene, samtidig som det tillates å spesialisere seg på et bestemt område slik at studentene kan videreutvikle sin faglige praksis. Du vil da få muligheten til å gå videre til MSc hvor du kan foreta en original forskningsbasert forespørsel, innenfor et område av personlig interesse, relevant for ditt spesifikke fagområde. Det er mulig for studenter å melde seg inn i individuelle moduler for å øke sin kunnskap i et bestemt område.

Alt materiale er bevisbasert og referert ved hjelp av det nyeste forskningsmaterialet. Nåværende praksis retningslinjer er hentet fra profesjonelle organer, inkludert Royal College of Physicians, Royal College of Nursing, British Psychological Society, Academy of Royal Medical Colleges, National Institute for Health and Care Excellence (NICE), og Public Health England (PHE) . Sammenligninger gjøres også med retningslinjer i andre land for å sikre at studentene er kjent med beste praksis fra hele verden.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

PGCert-moduler

 • Fedme: Årsaker og konsekvenser (Kjerne)
 • Fedme: Behavioral Aspects (Core)
 • Fedme: Løsningene? (Kjerne)

PGDip (PGCert og et utvalg av 3 moduler)

 • Den Overvektige Personen (Kjerne)
 • Fedme og reproduktiv helse
 • Pediatrisk fedme
 • Ernæringsmessige tilnærminger til fedme
 • Sammenligningstilnærminger til fedmeomsorgstjenester
 • Spesialist Fedme Care Services
 • Forskning i helse og sosialfag (kjerne for MSc)

MSc (3 moduler fra PGDip og følgende)

 • Forskningsprosess


arbeidsevne

Nyutdannede av dette kurset vil forbedre sin kunnskap og kompetanse innen fedme omsorg og ledelse. Kurset utvikler selvsikker, dyktige utøvere med en godt avrundet forståelse av fedmeproblemet og hvordan man praktisk behandler og styrer det. Det vil gi dem kunnskapen for å få en innflytelse i å hjelpe avtale med fedmeepidemien.


Undervisning og læring

Vi anbefaler at hver modul krever ca 200 studie timer å fullføre: 30 timers presentasjoner, 15 timers peer diskusjon, 5 timers opplæring og 150 timers privat studie. Alle moduler vurderes ved hjelp av studentvalgte saks- eller prosjektmaterialer sammen med aktiv deltakelse i Diskusjonsforum.

En studie er på deltid, noe som bidrar til å redusere intensiteten av innsatsen som kreves. Disse funksjonene kombinerer for å gjøre MSc i fedme omsorg og ledelse virkelig unik i sin evne til å passe til behovene til selv den mest tid-strapped profesjonelle.


Inntakskrav

 • En bachelorgrad i en relevant helsemessig eller sosial omsorg eller biomedisinsk disiplin eller bevis på tilsvarende helse- og / eller sosialhjelpsopplevelse som tilsvarer nivå 6 evner, f.eks. Jobber som senior sykepleier / jordmor eller helsepersonell i en leder- eller ledelsesroll som krever bevis på kritisk analyse og evaluering. Studenter med slike kvalifikasjoner vil ta fedme: årsaker og konsekvenser på nivå 6.
 • Studentene skal jobbe i et relevant område og ha minst ett års erfaring.
 • Ferdighet i engelsk språk (tilsvarende IELTS nivå 7, min 6,5 i alle komponenter.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Sept. 2019
Duration
9 - 27 måneder
Deltid
Pris
1,184 GBP
£ 1,185 per modul
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline