Read the Official Description

Dette kurset gir mulighet til å få en anerkjent forskerutdanning på sertifikat-, diplom- eller masternivå, som forbedrer ansettelsesutsikter.

Dette kurset er utformet som et positivt svar på det nasjonale imperativet for mer utdanning og opplæring for helsepersonell innen perinatal psykisk helse og er utformet for å utstyre helsepersonell som kan kreve kunnskap på ulike nivåer og møte ulike tjenestebehov. Modulene gir mulighet til å utforske ulike aspekter ved perinatal mental helse og å øke kunnskapen og ferdighetene i forhold til komplekse og utfordrende problemstillinger innen perinatal psykisk helse.

I tillegg tilbys dette kurset også til helsepersonell og sosialpersonell som har erfaring med å jobbe i psykisk helse eller kvinnes helsefelt eller frivillige organisasjoner, som ønsker muligheten til å engasjere seg i de bredere spørsmålene om perinatal psykisk helse.

Grunner til å studere her

 • Flott undervisning:
  Akademisk stab er helse- og sosialpersonell med stor erfaring og har forpliktet seg til å gi inspirerende forskningslært undervisning i et dynamisk læringsmiljø.
 • Profesjonelle lenker:
  Studerende som en doktorand vil øke nettverksmuligheter iboende karriereutvikling og vil øke tilgangen til fagfolk på feltet.
 • Industri relevant:
  Moduler støttes av eksperter fra hele NHS og sosialhjelpsorganisasjoner og drar nytte av et sterkt serviceperspektiv. Mangfoldet av moduler sikrer at perinatal mental helse er adressert fra en rekke perspektiver.
 • Arbeids- og studiebalanse:
  Kurset tilbys på deltidsbasis for å opprettholde en balanse mellom arbeid og studier, du kan også velge om du skal studere på sertifikat, diplom eller masternivå.

Adressesektorbehov

Mens det er økende bevis på at fattig mors psykisk helse har innflytelse på barns fysiske, sosiale og kognitive utvikling; dårlig vurdering og oppdagelse, støtte og behandling av kvinner, noe som resulterer i langvarig sykelighet inkludert lav selvtillit og fattige familieforhold. Mer bekymringsfullt er selvmord dokumentert som en av de viktigste årsakene til mors død.

Mens NHS England tar sikte på å redusere forekomsten og effekten av perinatal psykisk lidelse gjennom tidlig diagnose og forbedret intervensjon og støtte, er det stadig større bekymring med hensyn til den plagsomme tilgjengeligheten av perinatale tjenester og opplæring av utdanning. Dette kurset er utviklet for å imøtekomme disse behovene, ved å gi utdanning og opplæring til helsepersonell innen perinatal mental helse.

Du kan søke om PgCert og deretter fortsette til PgDip og MSc hvis du velger å. Alternativt kan du søke om hele MSc-kurset, som inkluderer PgCert- og PgDip-modulene, samt en avhandling.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

År 1 - 2 (PgCert)

 • Prinsipper for perinatal mental helse
 • Screening, vurdering og styring av mors psykiske helseforhold
 • Sosio-kulturelle aspekter av mors psykisk helse

År 3 - 4 (PgDip)

 • Innovasjon for excellence - ledende serviceendring
 • Mor-infant vedlegg og familie forhold
 • Forskning i helse og sosial omsorg

År 5 (MSc)

 • Dissertation

arbeidsevne

For flertallet av studentene vil dette kurset gi deg mulighet til å ta vare på kvinner og familier som har psykiske problemer med mer selvtillit og kompetanse, og oppfyller behovet i dagens universelle tjenester og vil øke ansettelsesevnen som en helsepersonell som er involvert i omsorgen for kvinner under graviditet og puerperium. For andre vil dette kurset gi deg mulighet til å søke mer spesialiststillinger innen spesialiserte perinatale psykiatriske tjenester.

For ikke-helsepersonell og sosialpersonell som jobber i frivillige organisasjoner (inkludert veldedige organisasjoner) og private selskaper, vil dette kurset øke kunnskapen om perinatal mental helse, styrke ditt bidrag på et høyere nivå; eller gjør det mulig for deg å søke ytterligere arbeidsplasser enten innen frivillige organisasjoner eller NHS.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Undervisning og læring

Du vil bli tildelt en personlig veileder på begynnelsen av kurset. Regelmessige personlige veilederordninger vil skje på universitetet en gang per semester som nødvendig for å følge fremskritt og bli enige om neste trinn i fremdriften din.

Inntakskrav

Helsepersonell

Søkere vil bli pålagt å oppfylle alle følgende kriterier i samsvar med LSBUs faglige forskrifter 2015/16 (LSBU 2015); som er minimumskvalifikasjonene som normalt kreves for oppføring til nivå 7. De er følgende:

 • Ha en anerkjent helsemessig profesjonell kvalifikasjon og gjeldende faglig registrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC) som registrert sykepleier eller jordmor eller registrert i Helse- og omsorgsrådsråd (HCPC) som sosialarbeider eller relevant faglig rolle
 • Ansatt i et helse- eller sosialomsorgsmiljø
 • En Honours grad (2.1) i et relevant emne, med minst ett års postregistrering praksis erfaring; eller
 • Et høyere nasjonalt diplom i et relevant emne og minst tre år etter registreringserfaring i et relevant felt, eller
 • En profesjonell kvalifikasjon anerkjent som tilsvarende en Honours-grad, eller et doktorgradsstudium, eller tilsvarende tilsvarende ferdigheter og erfaring.
 • Engelsk språk: De som ikke er engelskspråklige, må oppnå en minimumscore på 6,5 for International English Language Test Score (IELTS).

Dersom søkere er innlagt til å studere den frittstående modulen eller en bestemt Pathway , vil de samme kvalifikasjonskrav normalt gjelde for de prisbelønte kursene på dette nivået.

Søkere kan også søke om å ha tidligere læring innregnet gjennom AP (E) L eller overføringskreditt hvis dette oppfyller eller overstiger inntektskriteriene for nivå 7.

Ikke-helsepersonell

For søkere som ikke er registrert i et yrkesorgan, er minimumskvalifikasjonene som normalt kreves for oppføring til Nivå 7 etterutdanningskurs, følgende:

 • Hold en æresgrad (2: 1) i helsevesenet eller relatert emne; eller
 • En profesjonell kvalifikasjon anerkjent som tilsvarende en Honours degree, eller
 • En høyere utdanning, eller tilsvarende tilsvarende ferdigheter og erfaring.
 • Erfaring med å jobbe i psykisk helse eller kvinnes helsefelt og for tiden engasjert i helse- eller sosialhjelpsmiljø (frivillig eller betalt).
 • Engelsk språk: De som ikke er engelskspråklige, må oppnå en minimumscore på 6,5 for International English Language Test Score (IELTS).

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Postgraduate studenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem. Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Postgraduate Application Service

Bestill en økt med en av våre spesialist postgraduate rådgivere. Over en en på en rådssession vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaring.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Feb. 2020
Duration
1 - 4 år
Deltid
Pris
2,898 GBP
MSc År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 2,898; Internasjonalt gebyr: £ 4,375
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Feb. 2020
Sluttdato
Jan. 23, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Feb. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 23, 2021