Read the Official Description

En fleksibel, fjernundervisning Pathway for kvalifiserte terapeutiske radiografer designet for å møte den stadige faglige utviklingsbehov av helsepersonell.

Bruk nye teknologier og mer innovativ og kreativ arbeidspraksis for å forberede seg til å bli en spesialistforskningsfokusert radiograf som vil bidra til å revolusjonere helse- og sosialhjelpsavsetningen, for bedre å møte samfunnets endrede demografiske helsebehov.

5 grunner til å studere her

 • Online fjernundervisning:
  Studere gjennom online fjernundervisning i et fleksibelt tempo som passer til din karriereutvikling og livsstil.
 • Demonstrere fortsatt faglig utvikling:
  Aktiver fortsatt faglig utvikling gjennom uavhengig og multidisiplinær læring, og på denne måten demonstreres vedlikehold av kunnskapsstandarden som er utarbeidet av Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og andre relevante faglige organer.
 • Avansert radiografi praksis:
  Utvikle avansert kunnskap, kritisk reflekterende og klinisk resonnement innen praksis av terapeutisk radiografi, relevant for nåværende og fremtidige roller i sammenheng med Storbritannia og internasjonale helseforskrifter.
 • Bevisbasert praksis:
  Utvikle dine ferdigheter og kritisk tenkning. Gjennomføre et forskningsprosjekt som legger grunnlaget for fremtidig forskning og klinisk praksis som bevisbasert utøver.
 • Nye teknologier:
  Dekke de siste teoretiske og kliniske utviklingen knyttet til diagnostisk bildebehandling for bedre å møte samfunnets endrede demografiske helsebehov ved å bruke nye teknologier og mer innovativ og kreativ arbeidspraksis.

Dette kurset dekker

Kurset er utviklet for å gjøre det mulig for studenter å anvende vitenskapelig, forsknings-, faglig og teknisk kunnskap til deres rolle innenfor radioterapi og onkologi og også det bredere helsepersonellet.

Emnet gir opplæring i den siste teoretiske og kliniske utviklingen i radioterapi og onkologi. Du får mulighet til å reflektere kritisk om teori, moderne forskning og bevisbasert praksis relatert til terapeutisk radiografi for å informere din personlige og profesjonelle praksis og bidra til forbedring av kreftleveranser.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Dette etterregistreringsprogrammet i radioterapi og onkologi er forsettlig fleksibel; samlet må du fullføre til PgDip nivå innen 5 år, slik at du er i stand til å fullføre til MSc nivå innen 6 år. Kurset tilbyr et bredt utvalg av moduler (all fjernundervisning) som fokuserer på dagens og fremtidige praksisutviklinger.

PgCert - 60 studiepoeng

 • 60 studiepoeng består av et utvalg av spesialmoduler
 • Forskning innen helse og sosialfag - 20 studiepoeng (Valgfritt - dette kan velges som et alternativ til en av spesialmodulene)

PgDip - 120 studiepoeng

 • Forskning i helse og sosialfag - 20 studiepoeng (kjerne)
 • 100 studiepoeng består av et utvalg av spesialmoduler
 • Maksimalt en ikke-spesialisert modul kan velges som et alternativ til en av spesialmodulene

MSc - 180 studiepoeng

 • Avhandling - 60 eller 40 studiepoeng - (Kjerne)
 • Forskning i helse og sosialfag - 20 studiepoeng (kjerne)
 • 100 eller 120 studiepoeng (avhengig av om du velger 40 eller 60 studiepoeng), bestående av et utvalg spesialiserte moduler
 • Maksimalt en ikke-spesialisert modul kan velges som et alternativ til en av spesialmodulene

arbeidsevne

Vellykket gjennomføring av MSc (eller mellomliggende priser) vil forberede elevene til å søke arbeid som gir muligheter til å utvikle sin rolle videre og potensielt gå inn i praksis på mer avanserte nivåer. I tillegg vil det bli brukt til å utvikle ferdigheter til bevis-CPD og livslang læring, i henhold til faglige krav til kroppen. Avhengig av personlige og faglige krav, kan studentene bygge opp fra PGCert til PGDip til MSc-priser.

Nyutdannede kan forfølge en karriere i klinisk praksis i en rekke innstillinger i Storbritannia eller internasjonalt. Eksempler på spesialiteter (enten kompetanse / manglende kompetanse) tilbys innenfor dette kurset inkluderer:

 • Avansert praksis
 • Utdanning i helsetjenester
 • Forskning

Noen nyutdannede kan bli i opprinnelseslandet eller søke sysselsetting i et annet land. Alternativt kan nyutdannede forfølge akademisk undervisning eller forskning karriere i Storbritannia eller internasjonalt. Nyutdannede kan søke å registrere seg for videre studier som PhD eller profesjonell doktorgrad.

Gjennom hele programmet vil du utvikle ferdighetene som vil støtte aktivt engasjement i prosessen med livslang læring gjennom kritisk refleksjon, for å påvirke og forbedre din faglige praksis og fremtidig ansettelsesevne.

Helsedepartementet (2011) identifiserte at utviklingen av avanserte utøvere innen alliert helsepersonell (AHP) kunne gi et betydelig bidrag til høy kvalitet på klinisk omsorg, organisasjonsledelse, økonomisk bærekraft, produktivitet og alle aspekter av kvalitet - pasientsikkerhet, pasienterfaring og effektiviteten til omsorgen som pasientene mottar.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Undervisning og læring

Studentene er voksne selvstyrte elever som tar med seg et vell av kunnskap og erfaring som vi ønsker å kapitalisere på våre kurs. Vi tar sikte på å gjøre dette ved å utnytte en rekke lærings- og undervisningsstrategier som er dynamiske, innovative og vil oppmuntre til aktivt engasjement og eierskap av deres læring samtidig som de inspirerer og utfordrer utviklingen av henvendelse. Dette vil fremme transformativ læring.

Hvor det er hensiktsmessig, bruker vi digitalt forbedret læring ved hjelp av blandede læringsmetoder og utvikling av elektroniske moduler og kurs, inkludert Massive Open Online Courses (MOOC). Vi utnyttet vårt virtuelle læringsmiljø (VLE), Moodle, slik at vi kan tilby en rekke onlineaktiviteter, inkludert nettbaserte diskusjonsfora, blogger, videoer og onlinequizzer.

All undervisning og læring er informert om forskning og, hvor det er hensiktsmessig, støtter multifaglige og integrerte læringsmetoder som reflekterer de faglige helse- og sosialomsorgsmiljøene våre studenter arbeider innenfor. Våre tilnærminger til læring og undervisning er inkluderende og fremmer akademisk integritet.

vurderinger

En rekke tilnærminger vil bli brukt for å balansere evalueringsmetodene og for å fremme ulike ferdigheter / evner samtidig som de reflekterer karakteren av læringsmodulen. Hovedgrunnlaget for valg av vurderingsmetode er å hjelpe deg med å utvikle et bredt spekter av faglig kunnskap og ferdigheter.

Oppgavene viser videre utvikling av ferdigheter og evner etter hvert som du går videre på kursene. Formative og summative vurderinger vil bli utformet slik at du kan demonstrere kunnskap og ferdigheter du har oppnådd under studiene.

Inntakskrav

Kvalifikasjoner kreves for dette kurset

En grad eller diplom i terapeutisk radiografi eller annen relevant faglig kvalifikasjon.

Faglige kvalifikasjoner

Studentene må være registrert for å praktisere som helsepersonell i samsvar med landets faglige krav. Programmet er utviklet for terapeutiske radiografer, men sykepleiere med relevant erfaring kan også vurderes for behandling av radioterapi-behandling, som en frittstående modul.

Ikke-standardiserte aktører

Universitetet velger ikke-standarddeltakere på programmet på følgende måter: -

Alle søknader vurderes individuelt. Enkelte fleksibiliteter kan utøves til opptakskriteriene for studenter som ønsker å studere individuelle moduler for CPD. Variasjon i faglig bakgrunn og utdanning kan aksepteres og vurderes individuelt av kursdirektøren. Uavhengig av disse forholdene, må søkere være i stand til å tilfredsstille kursdirektør og admisjonsteam av deres egnethet og evne til å fullføre studietilbudet.

Nivå på engelskspråklige evner

Hvis engelsk ikke er morsmål, må studentene ha en gjennomsnittlig IELTS-score på 7,0 ved opptak i programmet. Ingen individuelle elementer skal være under 7.0

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Alle selvfinansierende studenter skal søke via UKPass Application Service.

CPPD-søkere

Hver modul er tilgjengelig som CPPD til arbeidshelsepersonell sponset av arbeidsgiveren.

Du kan søke om omfanget av CPPD Health and Social Care kursene som tilbys gjennom vårt CPPD online prospekt hvor du også kan bla gjennom våre programmer og moduler. Du kan bruke den enkle søkefasiliteten eller bruke en av snarveiene til faggruppene. Ved å klikke på programmet eller modulen er du interessert

i du vil bli vist informasjon om kurset selv, inkludert datoer levert. Du vil også kunne søke online, uten å måtte fylle ut mye papirarbeid. Søk innen fem minutter ved hjelp av vårt system, og hvis din arbeidsgiver har tilbudt å finansiere deg, vil systemet selv få godkjenning før søknaden din behandles. Din søknad vil bli behandlet med letthet, og du vil motta en e-post på hvert trinn i prosessen.

Mer informasjon om UKPass Application Service

Heltids / deltid selvfinansierende forskerstuderende og forskerstudenter søker gjennom UK Postgraduate and Statistical Service (UKPASS). Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Postgraduate søkere er pålagt å gi opptil to referanser som en del av søknaden deres.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering. Les hvordan du betaler gebyrene som en poststudent.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 23, 2019
Jan. 27, 2020
Duration
1 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
3,555 GBP
Deltid UK / EU-avgift: £ 3,555; Internasjonalt gebyr: £ 4,375
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 23, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 23, 2021