Read the Official Description

Dette programmet er godkjent av Royal College of Nursing (RCN), og er rettet mot erfarne nyfødte sykepleiere som forventer at deres karriere forblir i nyfødt profesjonell praksis, og som jobber i neonatal intensivavdelingen.

Kurset er utformet for å sikre at du utvikler og demonstrerer alle kompetansene som er beskrevet i RCN Guidance on Nurse Practitioners (2008), og standardene på kurset oppfyller de som kreves av RCN Accreditation Unit. Emnet består av to typer moduler: Kjernemoduler, som ikke er pediatriske, og Pathway moduler som er neonatal-spesifikke for dette kurset.

Programinnholdet gjenspeiler kompleksiteten i det kliniske miljøet og anerkjenner din erfaring. Hovedinngangen er problembasert. Problembasert læring (PBL) muliggjør utvikling av analytisk resonnement og synteseferdigheter. Det bidrar også til å utvikle gruppevitenskapene som er nødvendige for å fungere i det kliniske miljøet.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

År 1

 • Underbygger fysiologiske prinsipper for ANPs
 • Avansert vurdering av den presenterende nyfødte
 • Avanserte kliniske ferdigheter for ANNP
 • Ikke-medisinsk forskrift
 • Administrere komplekse presentere nyfødte

Step-off på år 1 for PgCert.

År 2

 • Forskningsmetodikk og strategi
 • Ikke-medisinsk forskrift eller
 • Innovasjoner for fortreffelighet - ledende serviceforbedring

Step-off på år 2 for PgDip

År 3

 • Forskningsforberedelse
 • Systematisk gjennomgang
 • Dissertasjon eller praksis utviklingsprosjekt

Fullfør avhandlingen for full MSc-prisen.

arbeidsevne

Kombinasjonen av kliniske og ledende ferdigheter vil føre til sysselsetting i en rekke roller som sykepleierkonsulenter / avanserte nyfødte sykepleierutøvere og forme fremtiden for neonatal intensiv pleie.

Profesjonelle linker

Godkjent av Royal College of Nursing (RCN). RCN representerer sykepleiere og sykepleie, fremmer ekspertise i praksis og former for helsepolitikk.

Inntakskrav

Vanligvis er studenter registrert sykepleiere, med bachelorgrad. Det er andre spesifikke opptakskrav, men som vektlegger klinisk kompetanse og ledelse, må du kunne gjennomføre dine oppnådde ferdigheter i din kliniske rolle.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Søk om dette kurset gjennom CPPD prospektet online.

Avgifter og finansiering

Du kan være kvalifisert for kontinuerlig faglig utvikling (CPD) finansiering fra din arbeidsgiver / Trust. Vennligst snakk med arbeidsgiveren om faglige utviklingsmuligheter.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
1 - 3 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020