Read the Official Description

Forbedre helsetjenester

Vårt program vil utvikle evner innen faglig praksis, introdusere deg til komplekse problemstillinger, systematisk og kreativt, slik at du kan forbedre barnets (og deres familiens) erfaring med helsevesenet. Diagnostisk, vurdering og foreskrivelse av kliniske ferdigheter er kjerne for programmet, sammen med kritisk analyse og forskning.

Vi tar sikte på å gi livslang læring og personlig utvikling, slik at du kan jobbe med selvretning og originalitet, samt bidra til faglig praksis og samfunn. Slik er fremtiden for pediatrisk sykepleie; flere sykepleiere har spesialisert seg på autonome roller over en rekke kliniske spesialiteter, fra primær til tertiær omsorg.

Dette kurset er en av de få i sitt slag i Storbritannia. Studentene kommer fra hele verden for å bli undervist av noen av verdens ledende eksperter i deres kliniske spesialiteter. LSBU er ledende i å undervise i ikke-medisinsk forskrift og har lansert Storbritannias eneste pediatriske ikke-medisinske tilskuddskurs. Tall for barnas avanserte sykepleierutøvere øker år etter år, og student tilbakemeldinger er overveldende positive.

Hvorfor barns avansert sykepleie på LSBU?

 • Vi har levert høy kvalitet, avansert sykepleieutdanning i over 20 år.
 • Dette er et Royal College of Nursing (RCN) akkreditert program. Du vil jobbe i kliniske innstillinger i grunnskole, videregående eller tertiær omsorg som krever avanserte sykepleierutøvere.
 • Kurset inneholder Storbritannias eneste Pediatric Non-Medical Prescribing kurs, ledet av foreskrivelse av eksperter innen feltet.
 • No.1 i Storbritannia for kandidatprospekter i sykepleie (Complete University Guide 2019).
 • Plasseringer arrangeres på studentens egne sykehus, eller muligheten til honorære kontrakter på ledende Londons sykehus kan ordnes.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Kjernemoduler

 • Avansert Vurdering av Presenting Child (20 studiepoeng)
 • Anvendt klinisk fysiologi (nyfødt og barn) (20 studiepoeng)
 • Administrere komplekse presentere barn (20 studiepoeng)
 • Forskning innen helse og sosial omsorg (20 studiepoeng)

Franchise-moduler

Studentene kan erstatte Advanced Assessment, Applied Clinical Physiology og administrere Complex Presenting Child moduler for to franchise moduler på en lokal London Trust:

 • Avansert vurdering av det kritisk syke barnet (40 studiepoeng)
 • Administrere kompleksiteter og nødsituasjoner i barndommen: Utvikle søksmålspesialistens rolle.

Disse modulene er for den mer erfarne pediatriske sykepleieren som arbeider i kritisk omsorgsmiljø, og ønsker å forbedre sine ferdigheter innen sykepleierutvinningsrollen, og søknader må gjøres direkte med den relevante London NHS Trust.

Valgfrie moduler

 • Pediatrisk ikke-medisinsk forskrift (40 studiepoeng)

ELLER

 • To valgfrie 20 kreditt moduler fra LSBU Children's Nursing CPPD Portefølje

Studentene kan gå ut av dette med en utdannet doktorgradsstudent (PGDip) barns avanserte sykepleierutøver, eller fortsette med en avhandling / systematisk gjennomgang / journal gjennomgang for hele MSc.

arbeidsevne

Dette kurset gir fokus og retning for sykepleiere som ønsker å utvikle sin karriere som barns avanserte sykepleierutøver. Det er viktig at alle sykepleiere som driver dette kurset, har de nødvendige ferdigheter for å sikre at de gir en trygg og optimal standard for omsorg.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Dette programmet er akkreditert av Royal College of Nursing (RCN). RCN fremmer ekspertise i praksis og former for helsepolitikk. Etter gjennomføring av de to lærte årene vil vellykkede kandidater bli tildelt RCN Nurse Practitioner-prisen.

Undervisning og læring

En rekke vurderinger er ansatt, inkludert observert strukturert klinisk undersøkelse (OSCE), observert strukturert klinisk vurdering (OSCA), sett eksamener og skriftlige oppgaver. Vurderingsstrategien som er ansatt, er nært tilpasset RCN-kompetansen som trengs for å oppnå RCN Advanced Nurse Practitioner-status og Kunnskaps- og ferdighetsrammen.

Inntakskrav

 • Normalt vil søkere ha en bachelorgrad
 • Nåværende registrering på NMC-registret med barnekompetanse
 • Tre års etterkvalifiserende opplevelse
 • Nåværende ansettelse i profesjonell praksis (minimum 15 timer per uke)
 • Du vil også kreve bevis for arbeidsgiverstøtte; en identifisert ekspertpraktiserer utdannet til master nivå som din facilitator; og dedikert klinisk tid til å fokusere på praksisbaserte krav

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Søk om dette kurset gjennom CPPD prospektet online.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Jan. 27, 2020
Duration
2 - 3 år
Deltid
Pris
4,740 GBP
MSc Deltid UK / EU gebyr: £ 4740; Internasjonalt gebyr: £ 5833.33
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Application deadline
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 21, 2022
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 4, 2021

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 21, 2022