Read the Official Description

Læringshemmede sykepleiere gjør det mulig for enkeltpersoner å leve sitt liv til sitt fulle potensiale innenfor den sosiale konteksten de velger, gjennom samarbeidsintervensjoner på tvers av en rekke helsemessige og sosiale omsorgsinnstillinger, og ved å bruke spesialinngang, gjennom person-sentrert praksis, støttet av konseptet partnerskap arbeider.

Dette kurset lærer deg å fremme sosial inkludering, god mental og fysisk helse og selvbestemmelse ved å utvikle dine ferdigheter, kunnskaper og attributter. All læring er grunnlaget i en sterk bevisbase av integrert helse- og sosialhjelpsmodell. Våre plasseringer er varierte, og gir deg sjansen til å skape en fremtidig karriere som vil belønne både for din personlige og profesjonelle utvikling.

Finn ut om Læringshemming Nursing hos LSBU fra våre egne studenter og ansatte:

Suksess på dette kurset gjør at du er kvalifisert til å registrere deg som sykepleier med nedsatt funksjonsevne hos Nursing and Midwifery Council (NMC).


På toppen av MSc

Ved å fullføre en avhandling (et utvidet og selvstendig skriftlig forskning) etter oppgradering som registrert sykepleier, vil du kunne få en mester. Studenter som har fullført PgDip RN-kurset, har opptil fire år for å fullføre avhandlingsmodulen via deltidsstudie.


akkrediteringer


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Du vil bli undervist separat fra de treårige studenter og vil studere følgende:

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Bygge praksis ferdigheter for å lære uførhet sykepleie
 • Anvendt fysiologi, vekst og utvikling
 • Moderne problemer i læring uførepleie

År 2

 • Forskning innen helse og sosial omsorg
 • Forbedre opplæringsevner i å lære om funksjonshemning
 • Kompleksitet i læringshemminger
 • Avansert kommunikasjon


MSc Pathway

Du følger de samme modulene som beskrevet ovenfor for PgDip, med tillegg av en avhandling:

 • Dissertation


Vurderingsmetoder varierer i hver modul, kartlagt mot faglige standarder som skissert av NMC (2010) og vurderes enten gjennom kurs og / eller klinisk plasseringsvurderinger. Skriftlige vurderinger inkluderer essays, case study og kritiske vurderinger av bevis for eksempel. Kliniske praksisvurderinger inkluderer prestasjoner av identifiserte kompetanser, en læringsvurderingsportefølje og problembaserte scenarier.


arbeidsevne

Læring uførhet pleie som en karriere

Kurset vil gjøre det mulig for deg å utvikle et bredt spekter av ansettelsesevner ved å legge vekt på en yrkesfaglig tilnærming til undervisning som fører til en profesjonell kvalifikasjon som fører til registrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Det er en økende forskningssammenheng som viser behovet for å lære funksjonshemmede sykepleiere som en spesialist ressurs for å takle helse ulikheter opplevd av mennesker med læring funksjonshemming. Kurset vil gi deg spesialkunnskap og ferdigheter til å jobbe i et bredt spekter av tjenester, og tilliten til å jobbe sammen med personer med nedsatt funksjonsevne, deres familier og omsorgspersoner og andre fagfolk og byråer.

Rolle og ansvar

Som sykepleier med nedsatt funksjonsevne, vil du jobbe med folk i alle aldre for å gi dem de ferdigheter og selvtillit de trenger for å leve så uavhengig som mulig. Du vil jobbe som en del av et tverrfaglig team og være ansvarlig for å koordinere omsorgsplaner med andre helsepersonell, samt overvåke fremdriften. En sykepleier med nedsatt funksjonsevne vil være ansvarlig for å lage en innledende vurdering av pasientens helse- og sosialhjelpsbehov.

Daglige oppgaver vil trolig inkludere hjelp og oppmuntring til oppgaver som personlig hygiene, dressing, bruk av kollektivtransport, shopping, fritidsinteresser, å lage og delta på avtaler og finne jobb. Læringsvansker sykepleier innebærer også kampanjer på vegne av de med læringshemminger, støtter dagsorden for likestilling og forsøk på å forbedre helsetjenester for de med læringsvansker.


Arbeidstid og lønn

Sykepleiere jobber vanligvis rundt 37,5 timer i uken, men dette kan omfatte kvelder, helger, nattskift og helligdager på grunn av behovet for å gi 24 timers pleie til noen pasienter.

Nyutdannede sykepleiere kan forvente å tjene rundt 21 000 £ i året, men med erfaring kan dette stige til rundt 28 000 £. De som arbeider som avanserte utøvere, kliniske spesialister eller ledere kan tjene opp til £ 40.000 og sykepleiekonsulenter kan tjene opptil £ 70,000 i året.


Karriere fremgang

Nyutdannede fra våre bachelorprogrammer (Hons) har gått på jobb i NHS-tjenester, uavhengige og frivillige sektortjenester for barn og voksne, og i sosialhjelpsinnstillinger i lederrollene.

Vellykkede utdannet fra PgDip kan fylle opp til MSc i ett år og vil være kvalifisert til å studere en rekke videre spesialiserte postgraduate Pathways . Med ytterligere erfaring, er avansert praksis tilgjengelig på masternivå med potensial til å gå videre til doktorgradsstudier. Når du er en registrert sykepleier, bla gjennom vår online CPPD prospekt for å finne ut hvilke kurs som tilbys for å hjelpe deg med din faglige utvikling.


LSBU Employability Services

LSBU er forpliktet til å hjelpe deg med å utvikle ansettelsesevnen din og lykkes i å få jobb etter at du har oppgradert. Din kvalifikasjon vil sikkert hjelpe, men i et konkurransedyktig marked må du også jobbe med arbeidsforhold, og på din karrieresøk. Vår ansattstjeneste vil hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter, finne en jobb, intervju teknikker, arbeidserfaring eller en internship, og vil hjelpe deg med å vurdere hva du trenger å gjøre for å få jobben du ønsker på slutten av kurset. LSBU tilbyr en omfattende Employability Service, med en rekke tiltak for å utfylle dine studier, inkludert:

 • direkte engasjement fra arbeidsgivere som kommer inn for å intervjue og snakke med studenter.
 • Jobbbutikk og rekrutteringstjenester på campus for å hjelpe jobbsøkingen.
 • veiledning og arbeidsskyggeordninger.


plasseringer

Hver student vil bruke 50% av kurset på plassering. Du får muligheten til å jobbe i samarbeid med personer med læringshemming og deres familier ved hjelp av en helsemessig mentormodell. Alternativt kan du jobbe i samarbeid med samfunnsbaserte organisasjoner på prosjekter der alle parter øker bevisstheten, forståelsen og verdsettelsen av deres roller, ved hjelp av styrkebaserte tilnærminger.

Plasseringsmålet er å gi et bredt spekter av erfaringer som arbeider med barn og voksne med læringshemming i en rekke innstillinger. Dette vil øke din kunnskap og erfaring med utfordringene som mennesker med læringshemming kan møte hver dag, og hva som kan gjøres for å hjelpe ikke bare individet, men også deres familier.

Du får også innsikt i hva som er tilgjengelig for å støtte arbeidstakere og organisasjoner som tilbyr tjenester innen fysisk og psykisk helse, komplekse omsorgsbehov, kommunikasjon, oppførsel av bekymring, seksualitet, personlig pleie og en rekke andre områder.


Undervisning og læring

Du vil bli forventet å jobbe som en selvstendig voksenlærer, og arbeider sammen med akademiske medarbeidere for å utvide og utvide dine kunnskaper, ferdigheter og holdninger som kritisk lærer innen intellektuelle funksjonshemminger.

Du vil bli tildelt en personlig veileder, en kohortleder og en kursdirektør, pluss kliniske mentorer, og lenkeforelesere mens du er på plassering.

Kurset benytter det virtuelle læringsmiljøet Moodle, et interaktivt basert system for nøyaktig og rask informasjonsdeling, så kursmaterialer er tilgjengelige når du trenger dem. En rekke læringsstiler er ansatt, inkludert besøk fra tjenestebrukere og deres omsorgspersoner, for å sikre at kurset forblir moderne og brukes til virkelige situasjoner.


Inntakskrav

Søkere vil bli vurdert på individuell basis, men vil normalt kreve:

 • En bachelorgrad med minimum 2: 2 klassifisering. Kandidater uten helse eller vitenskap relatert grad er pålagt å fullføre en Life Sciences arbeidsbok pakke for å tilfredsstille Life Sciences-elementet i APL porteføljen.

I samsvar med kravene til Nursing and Midwifery Council (NMC), er matematikk og engelsk GCSEs / ekvivalent (ved C eller over) også påkrevd.

De som ikke er engelskspråklige, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende, med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for det internasjonale engelskspråketestresultatet (IELTS ) på tidspunktet for søknaden.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 8700.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline