Read the Official Description

Full trening på to år

Vårt opplæringsprogram er utformet slik at du kan bli registrert hos Helse- og omsorgsrådet (HCPC). Vi har et dedikert team av veiledere som benytter sin kliniske erfaring for å informere sin undervisning.

Dette kurset gjør at profesjonell opplæring på heltid kan kondenseres til to år, i stedet for den tradisjonelle treårige ruten. For å støtte undervisningen har Helse- og sosialfaglæringen en dedikert suite av kliniske ferdighetslabs, inkludert to velutstyrte dagliglivsleirer (ADL), pluss store rom for kunst-, splinting- og gruppevitenskapssessioner.

Hvorfor Arbeidsterapi ved LSBU?

 • Spennende sysselsettingsutsikter: No.1 London Modern for kandidatutsikter i ergoterapi (Komplett University Guide League tabellen, 2018).
 • Nr. 1 i London for studenttilfredshet og utdannet prospekt i Arbeidsterapi (Komplett Universitetsguide 2019).
 • Profesjonell akkreditering: Vi er akkreditert av Royal College of Occupational Therapists.
 • Våre tre Arbeidsterapi Labs, med fasiliteter som simulerte boarealer og kunstneriske intervensjonsverktøy.
 • Et prisbelønt student OT-samfunn, som tok årets hjemmets samfunn på LSBU i 2016 og 2017.
 • No.1 blant Londons konkurrenter for undervisning, vurdering

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

År 1

 • Introduksjon til ergoterapi og yrkesskikk (20 studiepoeng)
 • Menneskelig funksjon og yrkesprestasjon (20 studiepoeng)
 • Fremme helse og velvære gjennom yrke (20 studiepoeng)

År 2

 • Autonomi, ansvarlighet og utvikling av profesjonell identitet (20 studiepoeng)
 • Person, miljø og yrke (20 studiepoeng)
 • Moderne problemstillinger innen ergoterapi (20 studiepoeng)
 • Helse- og sosialhjelpsoppgave (kun MSc- Pathway ) (60 studiepoeng)

Alle moduler er på nivå 7 (Masternivå) og vurderes av en blanding av skriftlige oppgaver, case-studier, kritisk gjennomgang, presentasjoner, eksamener, praksisplasseringer og en avhandling (kun MSc-studenter).

arbeidsevne

Studenter som klarer å fullføre de 6 kjernemodulene vil bli tildelt et postdiploma i ergoterapi.

Studenter som klarer å fullføre de 6 kjernemodulene og tilleggsavhandlingsmodulen for helse- og sosialfag vil bli tildelt en MSc i ergoterapi.

Nyutdannede med enten prisen er kvalifisert til å registrere seg som en ergoterapeut med HCPC. Registrering gir deg mulighet til å trene som en ergoterapeut innen NHS, samfunnstjenester og lokale myndigheter, samt sosial virksomhet og privat sektor. Andre innstillinger inkluderer fengsler, bolig- og sykehjem, skoler og sosiale tjenester.

Kontinuerlig faglig utvikling

For kandidater med et doktorgradsstudium i ergoterapi fra London South Bank University utdelt i løpet av de siste tre årene, tilbyr vi en unik mulighet til å "fylle opp" din kvalifikasjon til en MSc i ergoterapi ved å fullføre avhandlingsmodulen for helse- og sosialfag . Dette er fullført mens du arbeider.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Vi opprettholder svært sterke forbindelser med ergoterapeuter som arbeider i helse- og sosialhjelpsinnstillinger på tvers av NHS London-området. Disse ekspertklinikerne bidrar til kursdesign, levering av undervisningsmøter og tilrådighet av praksisplasseringer.

Kurset er godkjent av Helse- og omsorgsrådet. regulatoren for helse-, psykologiske og sosiale fagfolk.

Kurset er akkreditert av College of Occupational Therapists; den profesjonelle foreningen for ergoterapeuter.

Kurset er også anerkjent av World Federation of Occupational Therapists.

Andre faglige lenker inkluderer den amerikanske arbeidsterapeutforening, Occupational Therapy Board of Australia og den kanadiske foreningen for ergoterapi. Du vil også kunne delta i OT student samfunnet, som har vunnet flere LSBU priser.

plasseringer

I løpet av kurset er du pålagt å fullføre og sende over 1000 praksisplasseringstimer innenfor et bredt spekter av helse- og sosialhjelpsinnstillinger; møte Arbeidsterapeutskollegiet (2008), Verdensorganisasjonen for ergoterapeuter (WFOT, 2002) og Helse- og sosialsektorenes standarder og krav.

På LSBU jobber vi tett med en rekke helsepersonellorganisasjoner for å tilby et bredt spekter av egnede praksisplasseringer. Du vil derfor få erfaring med å jobbe med:

 • Folk i ulike aldre, ulike bakgrunner og livssituasjoner.
 • Akutte og langvarige helsebehov (inkludert fysisk, psykisk helse og læring uførhet).
 • Tjenester i en rekke innstillinger (sykehus og samfunn, urbane og landlige).

Struktur av plasseringslæring

Øvelse plasseringer er i fire blokker og er utviklingsmessige i naturen når du går gjennom kurset. Plasseringene er full tid etter arbeidstiden for innstillingen. Studentarbeid under veiledning og veiledning av en statlig registrert ergoterapeut (praksispedagog).

Plasseringsinnstillinger

Plasseringer vil overveiende være innenfor Greater London-området i NHS, lokal myndighet, frivillig, sosial virksomhet, veldedige organisasjoner og private sektorer. Plasseringer kan være i etablerte eller nye tjenester. Søkere bør være oppmerksomme på at de kan trenge å dekke reiseutgifter og plasseringer kan kreve at de pendler over London og utover hvis det er nødvendig.

Undervisning og læring

Kurset bruker en rekke undervisnings- og læringsmetoder, inkludert forelesninger, små gruppesamlinger, praktiske ferdigheter, online og selvregistrerte læringsaktiviteter.

Viktige trekk ved dette programmet er bruk av problembaserte (PBL) og forespørselsbaserte tilnærminger til læring. Disse pedagogiske tilnærmingene involverer studenter som arbeider sammen i små grupper og deler ansvar for å møte læringsutbytte.

Struktur av kurset

Kurset går over 2 år med 2 praksisplasseringer i hvert år.

Alle arbeidstreningskurs kreves av World Federation of OT (WFOT) for å gi minst 90 ukers studie; Dette inkluderer minst 1000 praksisplasseringstimer.

Når det er på universitetet, består kjernestrukturen av programmet av lært og liten gruppe økt på tirsdager og torsdager. I tillegg til dette vil det totale antall økter variere på forskjellige tidspunkter med praktiske ferdigheter og workshop sesjoner som vanligvis skjer på mandager og fredag etter behov. Noen økter kan bli lært til klokken 19 om kvelden.

I det andre året går avhandlingsmodulen i et sett antall uker på en onsdag.

Dette er et akselerert kurs og i hvert av de to akademiske årene er det syv ukers ferie.

Ovennevnte struktur kan være forandret.

Personlig og profesjonell veiledning

Som helsepersonell vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet. De burde være den første personen ved universitetet som du snakker med hvis du har problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din veileder regelmessig gjennom hele kurset. Dette vil inkludere et innledende møte i ditt første semester og plasseringsbesøk og samtaler. Du kan kontakte din veileder for ytterligere støtte via e-post eller telefon.

Inntakskrav

 • Bachelorgrad 2: 2 eller høyere i et emne eller anerkjent tilsvarende
 • Verdier og attributter som er sammenlignbare med NHS grunnloven
 • Studenter for hvem engelsk ikke er deres førstegangsspråk, må oppnå minimumskurs på 7 totalt eller tilsvarende med ikke mindre enn 7,5 i lytting / snakk og ikke mindre enn 6,5 skriftlig og lesing for International English Language Test Score (IELTS) eller TOEFL poengsum på 570, inkludert 55 i TSE og minst 5 i testen på skriftlig engelsk (TWE), på tidspunktet for søknaden.

Utvalgskriterier

 • Søkere må demonstrere følgende evner, ferdigheter og attributter i søknaden, personlig utsagn og intervjuaktiviteter.
 • Kommunisere effektivt både muntlig og skriftlig.
 • Forpliktelse til verdiene og prinsippene som ligger til grunn for yrkeshelsetjenesten.
 • Formulere deres forståelse av rollen som ergoterapeut inkludert verdiskapet av yrket.
 • Demonstrer grunner for interesse i det valgte feltet for ergoterapi.
 • Reflektere over deres livsferdigheter og relevansen av disse til ergoterapi og kravene til kurset. Opprettholde verdiene og egenskapene som kreves for å jobbe i helse og sosial omsorg som nevnt i NHS grunnloven.
 • Personlig motstandskraft og tilpasningsevne for å svare på og håndtere kravene til arbeid i de utviklende helse- og sosialsektoren.
 • Demonstrere hensyn til verdighet, respekt for personer, konfidensialitet og likestilling.
 • Villighet til å lære og engasjere seg i livslang læring og støtte utviklingen og oppnåelsen av høy kvalitet i ergoterapi.
 • For å bli akseptert på kurset må du ha et vellykket resultat fra en utvunnet avsløring og sperringstjeneste (DBS) klaring og helsepersonell, samt en oppdatert immuniseringsoppføring inkludert hepatitt B.

Vurdering og intervju

Hvis du er påmeldt, vil du bli invitert til å fullføre et intervju. Intervjupanelet består av LSBU-ansatte, forelesere, tjenestebrukere og klinikere.

engelske språk

De som ikke har engelsk, er ikke deres førstegangsspråk, må oppnå minimumskrav på 7,0 totalt eller tilsvarende med minst 7,0 i lyttings- og leseavsnittene og ikke mindre enn 7,0 i skrift- og snakkeseksjonene for International English Language Test Score (IELTS) på tidspunktet for søknaden.

Helse, funksjonshemming og å bli en ergoterapeut

Hvis du mener at du har et funksjonshemning, anbefales det at du leser informasjonen fra HCPC om å bli profesjonell, i tillegg til standardene for ferdigheter for ergoterapeuter.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Når du søker, er det viktig å indikere om du ønsker å søke om MSc eller PGDip-prisen. Hvis du velger MSc-prisen, er det mulig å forlate med en PGDip, men dette vil bety at du ikke kan gjøre MSc-modulen på LSBU.

Internasjonale søkere

Internasjonale søkere bør også søke gjennom LSBUs nettside. Vennligst gi tilstrekkelig tid til opptaksprosessen og eventuell visumsøknad skal fullføres.

Alle søkere for 2019

Vennligst sørg for at kopier av GSCE, bachelorbevis eller tilsvarende kvalifikasjoner inngår i søknaden din.

Personlig uttalelse

Vennligst oppgi et kortfattet personlig utsagn, maks. 1000 ord, som gir bevis på de spesifikke ferdigheter, kvaliteter, verdier og attributter som du tror demonstrere din;

 1. Motivasjon til å bli en ergoterapeut
 2. Spesifikke personlige ferdigheter, kvaliteter og egenskaper som du tar med til kursene og yrket
 3. Evne til å jobbe selvstendig og i små grupper innenfor et akselerert profesjonelt program på masternivå OG
 4. Forståelse av hvordan engasjement i yrke har bidratt til helse og velvære. Pass på at du gir et eksempel.

referanser

To faglige / faglige referanser. Du må sørge for at dommerne sender inn sin referanse som en del av søknaden din.

Intervju

Hvis du lykkes på søknadsstadiet, vil du bli invitert til å delta i et intervju. Intervjuet er en kombinasjon av et en-til-ett-intervju og gruppeaktiviteter. Intervjupanelet består av LSBU-forelesere, klinikere og tjenestebrukere. Tilbud vil bli gjort innen en måned etter intervjuet.

Skype / Facetime intervjuer

Vi kan bare vurdere Skype-intervjuer for internasjonale søkere. Dette inkluderer ikke EU-søkere eller britiske søkere som reiser eller på kort sikt i utlandet.

Forbered deg på å starte

DBS

Du må erklære eventuelle tidligere overbevisninger, forholdsregler, advarsler eller påminnelser gjennom Disclosure and Barring Service (DBS). Finn ut mer om DBS-prosessen for søkere.

For å se når og hvis overbevisninger og advarsler fjernes fra DBS-sertifikatet, kontroller du filtreringsreglene for kriminalattestkontrollsertifikatene.

Innmelding og velkomst uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på våre nye studenters sider.

Arbeids helse

Vennligst les vår guide til immunisering, screening og helse clearance.

Hvis du har møtt betingelsene for tilbudet, og last ned et online medisinsk spørreskjema. Dette vil gå til vår nåværende helsepersonell. Du kan bare registrere deg på kurset ditt når dette er fullført.

Vaksinasjons screening

Før du registrerer deg på kurset, ta GP-vaksinen og skjermbildet (PDF-fil 117 KB) til legen din for at de skal fullføre, signere og stemple.

Når du har registrert deg, ta skjemaet til møtet med helsepersonell, slik at sykepleieren kan sjekke immuniseringsstatusen din og bekrefte dette for din plassering. Hvis du ikke fullfører arbeidshelseprosessen, kan du ikke gå på plassering, og dette kan skade din fortsettelse på kurset ditt.

Holidays

Dine ferieperioder vil ikke følge den vanlige universitetsplanen på grunn av plasseringer. Du vil motta flere detaljer når du starter kurset.

Øv plasseringer

De fleste helse- og sosialfaglige praksisplasseringer vil fungere utenfor vanlig arbeidstid, f.eks. Kvelder, netter, helger og helligdager.

Uniform

De fleste plasseringer vil kreve at du bærer uniform på plassering eller i løpet av noen praktiske økter i våre ferdighetslaboratorier. Dette vil bli gitt sammen med et formelt navnemerken.

Du må betale for eventuelle ekstra eller erstatning uniformer.

Endringer

Hvis du ønsker å endre adressen, endre dine personlige opplysninger eller ta ut søknaden din, må du skrive dette skriftlig til Admissions Office.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
9,250 GBP
År 1 Heltids UK / EU-avgift: £ 9250; Internasjonalt gebyr: £ 16500.
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 4, 2021