Read the Official Description

Kurset vil utvikle folkesykdomstilstanden din og gi deg selvtillit og ferdigheter til å engasjere seg i den nye folkehelsesagendaen. Kursets fokus er både faglig og anvendt, og har som mål å produsere kandidater som stiller spørsmål og vet hvordan de skal svare på kritisk tenkning og reflekterende praksis.

På LSBU har vi tilbudt kurs i Health Promotion i over tretti år. Vårt nåværende kurs i folkehelsevesenet ble revalidert i april 2017. Studiepanelet anbefalte kurset i kartleggingen til Core Public Health Kompetencer som beskrevet i Public Health Skills and Knowledge Framework (2016).

Kurset fortsetter å bli nedsenket i en sosial modell for helse, men har introdusert flere aspekter av helsevern.

Sentralt i dette kurset er vår forpliktelse til prosessen med å gjøre det mulig for folk og lokalsamfunn å øke kontrollen over deres helse og trivsel. Denne tilnærmingen gir kandidater med verktøy og kunnskap for å takle ulikheter i helse og arbeid mot bekjempelse av sosial utstødelse. Det bygger på den tverrfaglige, multifaglige konteksten av folkehelsen og engasjerer grensesnittet mellom teori og praksis.

Emnet gir en mulighet til å undersøke konseptene om folkehelse og helsefremmende tiltak i en sosial sammenheng, men fra et godt grunnlag for epidemiologi og bruk av kjernevilkårene for helsevern. Du får også mulighet til å se politikk og sosialpolitikk i gang med guidede besøk til parlamentet og å utforske folkehelsehistorien i sentrale London på guidede helsestudier.

Vi er for tiden i en pilotfase for å jobbe med lokale helseavdelinger som tilbyr folkehelse karriere mentorskap og avhandling forskningsmuligheter.

Etter vellykket gjennomføring av skolens avhandlingsmodul, kan du oppnå MSc i folkehelse og helsefremmende arbeid.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

PgDip

År 1 (heltid)

 • Grunnlag og praksis for helsefremme (40 studiepoeng) (PHP_7_001)
 • Epidemiologi for folkehelsepraksis (20 studiepoeng) (PHP_7_002)
 • Helsevern og helseforbedringspraksis (20 studiepoeng) (PHP_7_003)
 • Forskning innen helse og sosial omsorg (20 studiepoeng) (TAR_7_011)
 • Ledelse for innovasjon og forandring i folkehelsen (20 studiepoeng) (PHP_7_004)

Etter at du har fullført disse modulene, må du gå til forberedelse for avhandlinger (seks halv dager over seks uker) før du fullfører avhandlingen.

År 1 (deltid)

 • Grunnlag og praksis for helsefremme (40 studiepoeng) (PHP_7_001)
 • Epidemiologi for folkehelsepraksis (20 studiepoeng) (PHP_7_002)
 • Helsevern og helseforbedringspraksis (20 studiepoeng) (PHP_7_003)

År 2 (deltid)

 • Forskning innen helse og sosial omsorg (20 studiepoeng) (TAR_7_011)
 • Ledelse for innovasjon og forandring i folkehelsen (20 studiepoeng) (PHP_7_004)
 • Etter at du har fullført disse modulene, må du gå til forberedelse for avhandlinger (seks halv dager over seks uker) før du fullfører avhandlingen.


MSc

Du kan oppnå MSc etter at du har fullført de ovennevnte PgDip-modulene og skolens avhandlingsmodul.


arbeidsevne

Kurset utvikler trygg, effektiv og høyt kvalifiserte kandidater innen en rekke disiplinære bakgrunner. Tidligere studenter har hatt en rekke muligheter som er tilgjengelig for dem etter gjennomføring av kurset, og har utvidet og utviklet sine folkehelsroller og / eller deres strategiske funksjoner.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


Inntakskrav

Du vil normalt kreve en bachelorgrad i et relevant emne i en minimumsklasse på 2: 2 og ha arbeidserfaring innen folkehelse / helsefremmende / samfunnshelse i betalt eller frivillig kapasitet.

Har du stor erfaring innen folkehelse og helsefremmende arbeid, men ikke hold en første grad, vennligst gjør søknad. Ta kontakt med kursdirektøren for å diskutere dette videre.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 11, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
8,700 GBP
Fulltid UK / EU-avgift: £ 8700; Internasjonalt gebyr: £ 13125. År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 3866.67; Internasjonalt gebyr: £ 5833.33
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline