Read the Official Description

Bare tilbys på LSBU

Dette banebrytende programmet er den første spesialistruten for psykisk sykepleiere i Storbritannia for å bli akkreditert av Royal College of Nursing (RCN).

Vi tar sikte på å produsere mentale helsepraktiske ledere som kan innovere i komplekse arbeidsplassinnstillinger for å levere svært effektiv omsorg for ulike og komplekse pasientgrupper.

Med psykiske problemer som infiltrerer alle aspekter av helsevesenet, gir opplæring til avanserte psykiske helsepersonell en nasjonal imperativ og driver for state of the art psykisk helsevern.

Hvorfor Mental Health Advanced Nursing at LSBU?

 • Vi har levert høy kvalitet, avansert sykepleieutdanning i over 20 år.
 • Første og for tiden bare avansert praksis i Storbritannia, spesielt for psykiatriske sykepleiere akkreditert av Royal College of Nursing (RCN).
 • Undervist av både akademiske og kliniske eksperter, inkludert avanserte sykepleierutøvere, sykepleierkonsulenter, eksperter av erfaring og spesialistterapeuter.
 • No.1 i Storbritannia for kandidatprospekter i sykepleie (Complete University Guide 2019).
 • Plasseringer arrangeres på studentens egne sykehus, eller muligheten til honorære kontrakter på ledende Londons sykehus kan ordnes.

akkrediteringer110618_royal-college-nursing.jpg

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Dette kurset fokuserer på Helsefagets (DOH) fire temaer klinisk / direkte omsorg og praksis; lederskap og samarbeidspraksis; forbedre kvalitet og utvikle praksis og utvikle selv og andre (DOH, 2010).

Vi forventer at studentene vil fullføre fullprisen. Men muligheten til å gå ut med en Postgraduate Certificate i Forbedret Psykisk klinisk praksis er gitt for studenter som har fullført førsteårsmodulene, uten å gå videre til år 2.

Studenter som fullfører PgDip har mulighet til å gjennomføre en avhandling for å få full MSc ANP (Mental Health) -prisen.

Noen obligatoriske ferdighets sesjoner kan finne sted om kvelden.

År 1

 • Fysiske behov i mental helse
 • Avansert mental helse vurdering
 • Ikke-medisinsk forskrift

År 2

 • Innovasjoner for fortreffelighet: ledende serviceforbedringer
 • Avansert mental helse praksis for komplekse saker
 • Forskning innen helse og sosial omsorg

År 3

 • Dissertation

arbeidsevne

Vi tar sikte på å utvikle en rekke kompetanser som kreves for avanserte praksisroller (RCN 2012, DH 2010).

Vellykket gjennomføring av kurset vil utstyre deg til å gjennomføre lederroller og fremme din karriere. Etter hvert som flere avanserte sykepleierutøvere i mental helse er opprettet, ser vi på at nye og spennende roller blir utviklet i tjenester der deres unike ferdighetssett kan best plasseres for å påvirke pasientomsorgen

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

Dette programmet er akkreditert av Royal College of Nursing (RCN). RCN fremmer ekspertise i praksis og former for helsepolitikk.

plasseringer

For de fleste elever vil hoveddelen av din kliniske utvikling forekomme innenfor arbeidsplassen din. Det er derfor viktig at vi støtter deg til å vurdere, med din praktiserende assistent og ansattsleder, hvordan du maksimerer dine praksisbaserte læringsopplevelser, og om det er noen betydelige barrierer som kan hindre din praksisbaserte læring i løpet av kurset. For eksempel, når du foretar ikke-medisinsk forskrift.

Vi er klar over at problemer kan oppstå i den kliniske sysselsettingen i løpet av studiene, og disse problemene kan påvirke overholdelse av alle de ovennevnte kriteriene. Vi vil imidlertid understreke følgende:

Hvis du endrer sysselsettingen, reduserer timene under tilsvarende 20 timer i uken, går på barselsorlov eller har en periode med ikke å jobbe klinisk (uansett grunn), må du diskutere dette med kursdirektøren i forkant av eventuelle endringer. Under disse omstendighetene vil vi kreve at du tar en "avbrudd i studier" til du kan oppfylle dette kravet. Imidlertid kan unntak utføres individuelt med avtale fra kursdirektøren.

Hvis du får en ny jobb, må alle oppføringskriteriene gjelde for ny ansettelse. En ny klinisk praksis læringsmiljøprofil må være ferdig innen 1 måned etter at den nye ansettelsen er startet. Vi vil også trenge et brev som bekrefter den nye arbeidsgiverens støtte for deg å gjennomføre kurset. Du må også gi en ny Facilitators aksept form.

Undervisning og læring

En rekke vurderinger er ansatt, inkludert observert strukturert klinisk undersøkelse (OSCE), observert strukturert klinisk vurdering (OSCA), sett eksamener og skriftlige oppgaver. Vurderingsstrategien som er ansatt, er nært tilpasset RCN-kompetansen som trengs for å oppnå RCN Advanced Nurse Practitioner-status og Kunnskaps- og ferdighetsrammen.

Inntakskrav

 • Studentene må kunne vise gjeldende sykepleieregistrering hos Nursing and Midwifery Council (NMC) som registrert sykepleier - mental helse og minst to år etter klinisk klinisk erfaring.
 • Kurset er ment for erfarne klinikere som arbeider i helse- og sosialhjelpsinnstillinger, som enten allerede har en helsemessig grad, eller har studert vellykket på gradnivå til minimum 90 nivå-6 studiepoeng.

Fra tidligere erfaringer har det vist seg at problemer kan oppstå innenfor klinisk / sysselsettingsinnstilling når studenten har påbegynt kurset, og disse problemene kan påvirke etterlevelse av alle kriteriene for hele studietid. Følgende kriterier gjelder ved opptak til kurset og gjelder også for fortsatt å være kvalifisert for fremgang på PgDip Advanced Sygepleierutøvere (Mental Health) Pathway :

 • Studentene må være klinisk ansatt (over 20 timer per uke) i en klinisk rolle som gjør det mulig å utvikle kunnskaper og ferdigheter til et avansert nivå.
 • Studentene må ha en arbeidsgiver som støtter dem for å gjennomføre dette studiet og deres faglige utvikling som ANP på arbeidsplassen.
 • Studentene må ha en psykiater / kvalifisert ANP mental helse til å fungere som deres praktiserende lærer, hvis primære formål er å i første omgang overvåke og deretter støtte praksisbasert læring og total klinisk utvikling.
 • Studenten og arbeidsgiveren må forstå at universitetet krever at studentene forplikter seg til regelmessig tid (tilsvarende 3 timer per uke) til å arbeide i en "supernumerær kapasitet" for to av modulene i Pathway , for å fokusere spesielt på deres kliniske og faglig utvikling og oppfylle kurskravet for sertifiserte kliniske timer.

Hvordan søke

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Postgraduate studenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem. Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Postgraduate Application Service

Bestill en økt med en av våre spesialist postgraduate rådgivere. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
April 2019
Jan. 27, 2020
Duration
9 - 36 måneder
Deltid
Pris
2,898 GBP
År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 2898; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Deadline
By locations
By date
Startdato
April 2019
Sluttdato
Mai 31, 2020
Application deadline
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Juli 31, 2022
Application deadline

April 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Mai 31, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Juli 31, 2022