MSc / PgDip i psykisk helse avansert sykepleier utøver

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc / PgDip i psykisk helse avansert sykepleier utøver

London South Bank University

Dette kurset tar sikte på å utvikle dine ferdigheter til å bli en praksisleder, som kan innovere i komplekse arbeidsplassinnstillinger for å levere svært effektiv omsorg for ulike og komplekse pasientgrupper. Med psykiske problemer som infiltrerer alle aspekter av helsevesenet, gir utdanning til avanserte psykiske helsepersonell et nasjonalt imperativ.

Det forventes at studenter som inntar PgDip Advanced Nurse Practitioner (Mental Health), vil fullføre den fulle prisen. Men muligheten til å avslutte med en Postgraduate Certificate Enhanced Mental Health Clinical Practice er gitt for studenter som har fullført førsteårsmodulene, men ikke lenger vil eller ikke klarer å lykkes med å komme videre til år 2. Studenter som fullfører PGdip ANP (Mental Helse) har mulighet til å gjennomføre en avhandling for å få topp MSc ANP (Mental Health) -prisen.


Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

År 1

 • Fysiske behov i mental helse
 • Avansert mental helse vurdering
 • Ikke-medisinsk forskrift

År 2

 • Innovasjoner for fortreffelighet: ledende serviceforbedringer
 • Avansert mental helse praksis for komplekse saker
 • Forskning innen helse og sosial omsorg

År 3

 • Dissertation


arbeidsevne

Kurset tar sikte på å utvikle en rekke kompetanser som kreves for avanserte praksisroller (RCN 2012, DH 2010). Som et resultat, vil vellykket gjennomføring av dette kurset gjøre deg i stand til å demonstrere kunnskaper og ferdigheter som er i høy etterspørsel med eksisterende og fremvoksende markeder i helsevesenet.


plasseringer

For de fleste elever vil hoveddelen av din kliniske utvikling skje innenfor arbeidsplassen din. Det er derfor viktig at vi støtter deg til å vurdere, med din praktiseringsleder og ansattsleder, hvordan du maksimerer dine praksisbaserte læringsopplevelser, og om det er noen betydelige barrierer som kan hindre din praksisbaserte læring i løpet av kurset. For eksempel, når du foretar ikke-medisinsk forskrift.

Vi er klar over at det kan oppstå problemer i den kliniske sysselsettingen i løpet av studiene, og disse problemene kan påvirke overholdelse av alle de ovennevnte kriteriene. Vi vil imidlertid understreke følgende:

Hvis du endrer sysselsettingen, reduserer timene under tilsvarende 20 timer per uke, går på barselsorlov eller har en periode med å ikke jobbe klinisk (uansett grunn), må du diskutere dette med kursdirektøren i forkant av eventuelle endringer. Under slike omstendigheter vil vi kreve at du tar en "avbrudd i studier" til du kan oppfylle dette kravet. Imidlertid kan unntak utføres individuelt med avtale fra kursdirektøren.

Hvis du får en ny jobb, må alle oppføringskriteriene gjelde for ny ansettelse. En ny klinisk praksis læringsmiljøprofil må være ferdig innen 1 måned etter start av ny ansettelse. Vi vil også trenge et brev som bekrefter den nye arbeidsgiverens støtte for deg å gjennomføre kurset. Du må også gi en ny Facilitators akseptform.


Undervisning og læring

En rekke vurderinger er ansatt, inkludert observert strukturert klinisk undersøkelse (OSCE), observert strukturert klinisk vurdering (OSCA), sett undersøkelser og skriftlige oppgaver. Vurderingsstrategien som er ansatt, er nært tilpasset RCN-kompetansen som trengs for å oppnå RCN Advanced Nurse Practitioner-status og Kunnskaps- og ferdighetsrammen.


Inntakskrav

Følgende kriterier gjelder for å kunne komme frem på dette kurset:

 • Du må fortsette å jobbe klinisk (over 20 timer per uke) i en klinisk rolle som muliggjør utvikling av kunnskaper og ferdigheter til et avansert nivå.
 • Du må fortsette å ha en arbeidsgiver som støtter deg i å gjennomføre dette studiet og din utvikling som en ANP (MH) på arbeidsplassen.
 • Du må ha en doktorgrad / kvalifisert ANP (MH) til å fungere som din praktiserende assistent, hvis primære formål er å i første omgang overvåke og deretter støtte dine praksisbaserte læringsaktiviteter og total klinisk utvikling.
 • Du og din arbeidsgiver må forstå at universitetet krever at studentene plikter regelmessig (tilsvarende 4 timer per uke) til å arbeide i en "supernumerær kapasitet" for å fokusere spesielt på sin kliniske og faglige utvikling og oppfylle kurskravet for sertifiserte kliniske timer.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
April 2019
Duration
Varighet
9 - 36 måneder
Deltid
Price
Pris
2,898 GBP
År 1 Deltid UK / EU-avgift: £ 2898; Internasjonalt gebyr: £ 4375
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - London, England
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen