Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon

Regenerativ medisin omfatter mange områder av livsvitenskap og medisin. Dette 21. århundre medisin lover å takle flere uoppdagede kliniske behov og redusere helsekostnader.

Regenerativ medisin tar sikte på å reparere skadede, syke og utslitte vev eller organer ved å bruke celler som terapier, levert ofte i kombinasjon med bioplaster eller ved hjelp av molekyler som stimulerer medfødt evne til reparasjon av vev. Produksjonen av disse nye medisinene og enhetene krever forståelse for mange aspekter: grunnforskning, in vitro- analyse, preklinisk testing, produktkonceptualisering og utvikling, regulatoriske og etiske rammer og navigering av immaterielle problemstillinger.

Kurset vi tilbyr, vil utforske disse komplekse områdene, sammen med å gi forståelse for de kontinuerlig oppståtte grunnleggende biologiske spørsmålene i feltet, som driver oppdagelser som skal oversettes "fra benken til sengetøyet".

Et nærende lærings- og læringsmiljø

En tverrfaglig lærings- og læringsmetode brukes til å hjelpe kandidater til å oppnå kritisk kunnskap og opplæring i biologisk og kjemisk grunnlag av vevregenerering, stamcellebiologi og helsemessige bioteknologier ved å balansere translasjonelle / bioteknologiske aspekter og grunnleggende forskningsspørsmål innen regenerativ Medisinfelt.

I tillegg vil våre studenter ha nytte av toppmoderne laboratoriefasiliteter, og inspirerende forskningsinfusert undervisning, levert av Lecturing Team, støttet av et bredt nettverk av nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere fra akademiske, industri og regulatoriske sektorer.

Vår Bioteknologi Unit Lab har blitt listet som en av de fem beste i verden for RegMedNet 'Award for Cultivating Excellence' 2018!

Hver student vil bli tildelt en personlig veileder for å ta vare på aspekter av pastorær omsorg, inkludert skilting til de velfungerende akademiske og velferdsmessige tjenestene som tilbys av universitetet.

Dette kurset tilbyr spennende tverrfaglige samhandlinger og sterke sysselsettingsmuligheter for de som er utdannet i feltet, med sikte på å produsere postgraduates som kan påvirke regenerativ medisin. Takket være et utviklet sett av overførbare ferdigheter, er våre akademikere i stand til å sikre jobber, ikke bare i faglig eller industriell forskning, men også innen juridisk vitenskap, helsestyring, vitenskapelig skriving og policyutvikling; Dessuten er de godt rustet til å gå videre til høyere studier, som ved Ph.D. nivå.

Kursmoduler

Utlevering av kurset Inneholder en blanding av strukturerte lærte moduler, praktiske aktiviteter og selvstyrt studie. Studentene stiller faste oppgaver og formative vurderinger med det formål å forberede studentene til summative vurderinger, bistå overgangen fra bachelorstudier til høyere studier, samtidig som de forbedrer sine ferdigheter i samarbeid, fleksibilitet, kommunikasjon, faglig adferd og selvbevissthet. Vurderingene er tankevekkende og varierte og inkluderer kritiske litteratur vurderinger, praktiske porteføljer, poster presentasjoner, eksamener og flere muntlige presentasjoner.

Programmet kulminerer med en avhandlingsavhandling som er tilpasset de pågående forskningsprosjektene og disiplene i vår skole for naturvitenskap, teknologi og ingeniørfag. Dette gir studentene muligheten til å fullt ut engasjere seg i moderne forskning på feltet.

Modulene i programmet er:

 • Stamcellebiologi
 • Avanserte laboratoriekompetanse
 • Forskningsmetoder og prosjektdesign
 • Cellterapi og vævsteknikk
 • Utviklingsbiologi og regenerering
 • Uavhengig studie
 • Avhandling Prosjekt

Karrieremuligheter

Erasmus Plus muligheter

Våre studenter kan dra nytte av en portefølje av muligheter til å utføre en del av sine studier i utvalgte EU-universiteter og forskningscentre under Erasmus Plus-programmet.

Du kan for eksempel utføre arbeidet for ditt avhandlingsprosjekt i utlandet, og du får fordel av et Erasmus-stipend. Alternativt kan du vurdere et Erasmus Work Traineeship.

Disse mulighetene er tilgjengelige på konkurransedyktig basis og kan diskuteres med kursleder eller personlig veileder.

Plasseringsmuligheter

Utvalgte studenter kan bli tildelt en avhandlingsplassering ved en av våre samarbeiders laboratorier, for eksempel å inkludere den britiske stamcellebanken. Disse stedene, som tilbys på et meget konkurransedyktig grunnlag, vil kreve å reise utenfor campus. Denne muligheten kan diskuteres med kurslederen eller en personlig veileder.

Planlegg din fremtid

Som en MSc Regenerative Medicine kandidat vil du være godt posisjonert for å sikre jobber som forsker som arbeider i universiteter, farmasøytiske og bioscience selskaper og institutter. Du kan også utvikle seg til laboratoriebaserte karriere i kliniske eller tekniske roller, som ikke nødvendigvis innebærer forskning. Overførbare ferdigheter utviklet i løpet av kurset vil utstyre deg for et bredt spekter av karrierer utenfor laboratoriet.

Post-kurs muligheter er forskjellige, og den ikke-uttømmende listen nedenfor gir noen forslag til områder for sysselsetting eller videre studier du kan vurdere:

 • Progresjon til doktorgradsstudium (Ph.D.) på mange områder.
 • Fremgang til avansert opplæringstrening (PgCAP, PgCHEP)
 • Akademisk karriere
 • Laboratoriebasert forskning
 • Helsebasert forskning
 • Helseforvaltning
 • Prosjektledelse
 • Vitenskapelig publisering / kommunikasjon, for å inkludere: vitenskapelig skriving, journalredigering, vitenskapelig journalistikk, vitenskapelig frontoffiser
 • Undervisningskarriere
 • Legemiddelindustrien
 • Den bioteknologiske industrien, for å inkludere bioteknologi forretningsutvikling spesialist og / eller R
 • Policy rådgivningstjenester
 • Patentlov

University of Suffolk Careers and Employability Service driver karriereinformasjonsseminarer og samtaler hele året, og vi organiserer også en årlig tur til NatureJobs Career Expo i London. Alle våre studenter oppfordres til å være en del av lærde samfunn innen biovitenskap og regenerativ medisin og tilbys et gratis abonnement på Tissue and Cell Engineering Society (TCES).

Avgifter og finansiering

 • Heltid Hjem / EU: £ 7 650
 • Deltid Hjem / EU: £ 850 per 20 studiepoeng (Vennligst kontakt Infosonen for ytterligere informasjon).
 • Heltidsinternasjonal: £ 13,000

Inntakskrav

Akademiske krav

 • En minimumsklasse på 2: 1 eller tilsvarende fra lavere grad i et relevant emne.
 • Det forventes at søkere i de fleste tilfeller skal ha en første grad med Honours i et passende emne som de som anerkjennes som biovitenskapsbaserte kurs ved QAA, for eksempel: Biologi, Bioscience, Ernæring, Øvelsesvitenskap, Sportvitenskap, Humanbiologi, Helsefag, Helsefremmende, Cellbiologi og bioteknologi, Bioengineering. Medisin eller Tannlege e kandidater er også velkommen til å søke.
 • De som har interesse for kurset med en ikke-biovitenskap / ikke-vitenskapelig grunnlag, blir bedt om å kontakte kursleder for veiledning før søknad.

Internasjonale krav

IELTS 6,5 samlet (minst 5,5 i alle komponenter) der engelsk ikke er studentens morsmål.

Mulige oppføringsruter

Vi vil gjerne vurdere søknader fra studenter med livsvitenskap eller helsepersonell, men hvis du har en reell interesse i emnet og en relevant pedagogisk og / eller relevant bakgrunn, kan vi vurdere søknaden din. Det anbefales at du kontakter kurslederen, et medlem av akademisk team eller opptakskontoret for videre veiledning.

Overføring av kreditt

Hvis du tidligere har studert på høyere utdanningsnivå før du kanskje kan overføre studiepoeng til et relatert kurs ved University of Suffolk og redusere studietiden som er nødvendig for å oppnå din grad.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert September 6, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
7,650 GBP
Heltid Hjem / EU. £ 850 per 20 studiepoeng Deltid Hjem / EU. £ 13,000 Full-time International. £ 1,450 per 20 studiepoeng Deltid Internasjonalt.
Deadline
Juli 31, 2019
(Rolling deadline) Duration 1 year Full Time; 2 years part-time, EU students deadline 31.08.2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Sept. 7, 2020
Søknadsfrist
Juli 31, 2019
(Rolling deadline) Duration 1 year Full Time; 2 years part-time, EU students deadline 31.08.2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Juli 31, 2019
(Rolling deadline) Duration 1 year Full Time; 2 years part-time, EU students deadline 31.08.2019
Sluttdato
Sept. 7, 2020

MSc Regenerative Medicine at the University of Suffolk

University of Suffolk - Science Facilities

School of Science, Technology and Engineering Introduction

A game-changer in Regenerative Medicine