MSc folkehelsen

Generelt

Programbeskrivelse

MSc folkehelsen

MSc i folkehelse er et utfordrende og givende program designet for å gi en omfattende introduksjon til folkehelse for studenter som har til hensikt å forfølge karrierer innen folkehelsepraksis, ledelse og / eller forskning på lokalt, nasjonalt og / eller overnasjonalt nivå.

Kjernefokuset for programmet er å forbedre befolkningens helse og velvære, forhindre helseplager før de oppstår og redusere ulikheter i helse. Det tilbyr et banebrytende kunnskaps- og ferdighetsgrunnlag i prinsippene og metodene for folkehelse og et kreativt og støttende læringsmiljø. Den utforsker et bredt spekter av moderne folkehelsespørsmål, støttet av ledende eksperter innen folkehelse, så vel som erfaringene fra andre studenter som deler mangfoldige erfaringer fra en rekke folkehelsessystemer rundt om i verden.

Dette programmet er sammensatt av ni obligatoriske moduler og er designet som en progressiv prosess der modulene samlet samarbeider for å gi kunnskap, ferdigheter og forståelse som kreves av den moderne folkehelsespesialisten, enten det er som en epidemiolog, helsefremmende leder, leder eller forsker. .

 • Varighet: 2-3 år
 • Studiemodus: Online læring
 • Studieavgift: £ 12.635
 • Finansiering: opptil 60% stipend
 • Studiekostnader: Fra £ 5 054

program Pathway

Grunnkurs
 • Induksjonsmodul
Postgraduate Certificate Level
 • Helsehelsetjenestene
 • Helsefremmende
 • epidemiologi
Høgskolenivå
 • Forskningsmetoder: Evidensbasert praksis innen folkehelse
 • Helseøkonomi
 • Helsevern
Postgraduate Award Level
 • Helse Lederskap
 • Forskningsprosjekt 1: Global Health
 • Forskningsprosjekt 2: Forslag Design og formidling

Opptak

University of Suffolk er opptatt av å sikre en inkluderende tilnærming til mennesker som ønsker høyere utdanning og har som mål å gi høyere utdanning til alle som har potensial til å dra nytte av det. Office of Admissions tar hensyn til alle aspekter av hver kandidats profil: akademisk, profesjonell og personlig, med tanke på å innrømme alle de som er kvalifisert for høyere utdanning, viser et sterkt potensial og besluttsomhet for karrieresuksess og kan bidra til et givende, kollektivt utdanningsmessig erfaring.

Postgraduate opptak

Inngangskravene for opptak er:

 • En akkreditert UK Honours-grad med minimum 2,2 klassifisering eller internasjonalt tilsvarende. Noen faglige kvalifikasjoner kan også være akseptable. Omfattende yrkeserfaring kan også vurderes.
 • Offisielle avskrifter fra alle universiteter, høyskoler og andre utdanningsinstitusjoner deltok.
 • Engelsk ferdighet: Studenter tilfredsstiller de engelskkunnskaper som krav, forutsatt at de presenterer en GCSE-poengsum med en minstekarakter på "C" eller IELTS (akademisk) med en samlet poengsum på minst 6,0 (og ingen individuell komponent lavere enn 5,5) eller tilsvarende kvalifikasjon. Studenter som ikke tilegner seg de ovennevnte kvalifikasjonene, må ta den online akademiske engelske plasseringstesten. Dette er en IELTS-type test (Lesing
 • Personlig erklæring (minimum 500 ord)
 • Oppdatert CV
 • To referanser (akademiske eller profesjonelle) som er oppført på CV og angir dommerens fulle navn, kontaktinformasjon og forhold til søkeren.

Søknader fra ikke-standardiserte søkere er velkomne og vil bli vurdert individuelt.

Anerkjent tidligere læring

Studenter som har en anerkjent kvalifisert kvalifisering i Storbritannia eller har fullført beslektede postgraduate-moduler ved en akkreditert institusjon og ønsker å få avansert stilling i et postgraduate-program, kan søke om RPL (Erkjent Prior Learning) forutsatt at læringsutbyttet av tildelingen tilfredsstiller de av de tilsvarende nivåene på masterstudiet som de søker opptak for. Anerkjennelse og dermed overførbarhet av studiepoeng er underlagt University of Suffolks RPL-policy og krever innsending av offisielle avskrifter og modulbeskrivelser.

Viktig notat

Ved å sende inn et søknadsskjema og den tilhørende dokumentasjonen, erklærer en student at informasjonen som gis på skjemaet eller på annen måte i forbindelse med deres søknad er fullstendig og riktig, og at fremføring av usann eller ufullstendig informasjon eller innlevering av forfalskede eller uredelige kvalifikasjoner / avskrifter kan føre til avslag på søknaden eller suspensjon eller bortvisning fra programmet (uten refusjon) hvis slik uredelig dokumentasjon blir avslørt etter opptak.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The University of Suffolk is a transformational university, absorbing the best of UK university traditions and aligning them with a twenty-first-century audience and a modern world of employment and e ... Les mer

The University of Suffolk is a transformational university, absorbing the best of UK university traditions and aligning them with a twenty-first-century audience and a modern world of employment and entrepreneurship. We are a distinctive, thriving academic community which makes a clear and immediate impact. Our purpose is to change lives – of individuals and communities - for the better. The partnership between the University of Suffolk and Unicaf brings together the resources and capabilities of both organisations to offer innovative learning solutions and programmes which are delivered fully online to the needs of a wide range of professionals. Minimér