Read the Official Description

MSc er en veletablert rute til en profesjonell karriere i rådgivning i avhengighetsfeltet. Akkreditert av Forbundet av narkotika- og alkoholprofessorer (FDAP), oppfyller treningsbehovet for deg å bli akkreditert som en avhengighetsrådgiver.

Du vil normalt ha en profesjonell, ansettelses- eller frivillig arbeidsinteresse i avhengighet, men vil ikke nødvendigvis være utdannet. Men hvis du har en interesse i psykologien av avhengighet og søker en karriere i rådgivning, vil du ha en spesiell interesse i dette programmet. Noen arbeidserfaring i helse-, fellesskaps- og sosialtjenesteinnstillinger er normalt nødvendig, og det forventes at i det første året vil du søke erfaring i passende arbeidsinnstillinger knyttet til avhengighet. I andre år må studentene ha en veiledningsplassering som er tilstrekkelig til å gi 100 timers veiledning før de går inn i siste år.

Dette kurset karakteristisk:

 • utforsker det psykologiske grunnlaget for generiske og rådgivende strategier
 • utruster deg til å vurdere psykologiske modeller av rådgivende tilnærminger;
 • sørger for en veiledet profesjonelt orientert empirisk forskningsavhandling i det siste (MSc) år.

Disse faglige målene er støttet av en detaljert studie av avhengighetspsykologi som omfatter de viktigste teoriene om utvikling av vanedannende atferd; de viktigste tilnærmingene til rådgivning og behandling av vanedannende lidelser; og trening i forskning innen avhengighet.

akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

Alle moduler er vurdert av kurs, inkludert essays, observasjonsvurderinger og rapporter, profesjonelle logger, en case-studie og prosjektforslag.

År 1

 • Teoretisk grunnlag for avhengighet og rådgivingspsykologi
 • Terapeutisk rådgivningsteori og praksis
 • Profesjonell praksis i avhengighetsrådgivning

År 2

 • Avansert avhengighetspsykologi
 • Avansert teori og praksis i terapeutisk rådgivning
 • Forskningsmetoder i profesjonell praksis

År 3

 • Et forskningsprosjekt i avhengighetspsykologi / terapi

arbeidsevne

Det er en raskt økende etterspørsel etter avhengighetsrådgivere i helse- og sosialtjenester og en rekke samfunnsinnstillinger. Studentene kan søke til Alkoholforskning (UK) for økonomisk støtte for å dekke kostnadene ved avgift. Arbeidsgivere er også ofte forberedt på å gi økonomisk støtte til de rådgivere, sykepleiere, sosial- og samfunnsarbeidere og andre hvis sysselsetting innebærer å jobbe med de som har problemer knyttet til avhengighet.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Profesjonelle linker

PgDip Addiction Psychology and Counseling oppfyller den nødvendige opplæringsdelen for faglig akkreditering av FDAP.

Nylige gjestelærere inkluderer:

 • Professor Stephen Sutton, University of Cambridge;
 • Professor Robin Davidson, leder av Alkoholutdannings- og forskningsrådet.

The Federation of Drug

plasseringer

Kurset har utviklet nærkontakter med ledende behandlingsleverandører, for eksempel narkotika- og alkoholhold i de offentlige og veldedige sektorene, bolig- og barnehelsepersonell i privat sektor, og dermed lette den kliniske plasseringen av våre studenter. Dette har også sikret at kurset, mens det gjenstår intellektuelt stimulerende og akademisk godt informert, har et solid fundament i praktisk anvendelse. Som en konsekvens er våre studenter normalt i stand til å sikre de nødvendige faglige plasseringer i løpet av kurset og passende ansettelse i avhengighetstjenester som drives av offentlige, private eller uavhengige sektorer.

Undervisning og læring

Profesjonell veiledning

Som studievitenskapelig student vil du bli tildelt en navngitt veileder i løpet av de første tre ukene på LSBU. Tutorens rolle er å være din primære kontakt for faglig og faglig utviklingsstøtte.

Din veileder vil støtte deg for å få mest mulig ut av din tid på LSBU, gi råd og skilting til andre kilder til støtte på universitetet.

Din veileder bør være den første personen ved universitetet du snakker med hvis du har noen problemer som påvirker arbeidet ditt. Disse kan være akademiske, økonomiske, helsemessige eller en annen type problem.

Du vil ha avtaler med din faglærer minst en gang per semester i 30 minutter gjennom hele kurset. Dette blir ofte suppleret med ekstra møter arrangert via e-post når og når studentene trenger støtte. I tillegg til denne læringsstøtten vil timer for alle lærere bli annonsert og tilgjengelig for deg å bestille ekstra tid for støtte knyttet til en bestemt undervisningssesjon.

Inntakskrav

Typiske søkere jobber innen narkotika / alkohol eller beslektede felt, med den intellektuelle kompetansen til å jobbe på høyere nivå, og påviselige karakterstyrker for rådgivning. Ønskeligvis vil du ha tidligere trening i psykologi / rådgivning og en tilbøyelighet til forskning.

Fremtidsstudenter trenger demonterbar evne til å påta seg arbeid på masternivå. For eksempel Honours grad eller profesjonelle kvalifikasjoner på 2: 2 nivå / bachelor grad tilsvarende UK Second Class Honours Lower Division / Plus relevant erfaring som indikerer en motivasjon å spesialisere seg i avhengighetsområdet.

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Postgraduate studenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem. Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Postgraduate Application Service

Bestill en økt med en av våre spesialist postgraduate rådgivere. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om din LSBU-bolig eller studentfinansiering, les Hvordan søke på dette kurset.

Registrering og Induksjon

Påmelding skjer før du starter kurset. Etter å ha fullført prosessen, deltar nye studenter formelt på universitetet. Registrering består av to faser: online, og ansikt til ansikt påmeldingsmøte. Den elektroniske prosessen er en online datainsamlingsøvelse som du vil fullføre selv, så du vil bli invitert til ansikt til ansikt påmeldingsmøte.

I september vil søkere som har akseptert et ubetinget tilbud om å studere ved LSBU, sendes detaljer om induksjon, det vil si når de er velkommen til universitetet og deres skole. Induksjon hjelper deg med å få det beste ut av universitetets erfaring og sørger for at du har alle verktøyene for å lykkes i studiene.

Forslag til leseliste

 • West, R. (2006) Addiction Theory. Oxford: Blackwell.
 • Anthony Moss
Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 26, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Duration
3 år
Deltid
Pris
11,483 GBP
År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 4,593.33; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 6,890
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 4, 2022
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 4, 2022