MSc i Addiction Psychology and Counseling

London South Bank University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MSc i Addiction Psychology and Counseling

London South Bank University

MSc er en veletablert rute til en profesjonell karriere i rådgivning i avhengighetsfeltet. Akkreditert av Forbundet av narkotika- og alkoholprofessorer (FDAP), oppfyller treningsbehovet for deg å bli akkreditert som en avhengighetsrådgiver.

Du vil normalt ha en profesjonell, ansettelses- eller frivillig arbeidsinteresse i avhengighet, men vil ikke nødvendigvis være utdannet. Men hvis du har en interesse i psykologien av avhengighet og søker en karriere i rådgivning, vil du ha en spesiell interesse i dette programmet. Noen arbeidserfaring i helse-, fellesskaps- og sosialtjenesteinnstillinger er normalt nødvendig, og det forventes at i det første året vil du søke erfaring i passende arbeidsinnstillinger knyttet til avhengighet. I andre år må studentene ha en veiledningsplassering som er tilstrekkelig til å gi 100 timers veiledning før de går inn i siste år.

Dette kurset karakteristisk:

 • utforsker det psykologiske grunnlaget for generiske og rådgivende strategier
 • utruster deg til å vurdere psykologiske modeller av rådgivende tilnærminger;
 • sørger for en veiledet profesjonelt orientert empirisk forskningsavhandling i det siste (MSc) år

Disse faglige målene er støttet av en detaljert studie av avhengighetspsykologi som omfatter de viktigste teoriene om utvikling av vanedannende atferd; de viktigste tilnærmingene til rådgivning og behandling av vanedannende lidelser; og trening i forskning innen avhengighet.


akkrediteringer

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus


moduler

Alle moduler vurderes ved hjelp av kurser, inkludert essays, observasjonsvurderinger og rapporter, profesjonelle logger, en case-studie og prosjektforslag.

År 1

 • Teoretisk grunnlag for avhengighet og rådgivingspsykologi
 • Terapeutisk rådgivningsteori og praksis
 • Profesjonell praksis i avhengighetsrådgivning

År 2

 • Avansert avhengighetspsykologi
 • Avansert teori og praksis i terapeutisk rådgivning
 • Forskningsmetoder i profesjonell praksis

År 3

 • Forskningsprosjekt i avhengighetspsykologi / terapi


arbeidsevne

Det er en raskt økende etterspørsel etter avhengighetsrådgivere i helse- og sosialtjenester og en rekke samfunnsinnstillinger. Studentene kan søke til Alkoholforskning (UK) for økonomisk støtte for å dekke kostnadene ved avgift. Arbeidsgivere er også ofte forberedt på å gi økonomisk støtte til de rådgivere, sykepleiere, sosial- og samfunnsarbeidere og andre hvis sysselsetting innebærer å jobbe med de som har problemer knyttet til avhengighet.

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


plasseringer

Kurset har utviklet nærkontakter med ledende behandlingsleverandører, for eksempel narkotika- og alkoholhold i de offentlige og veldedige sektorene, bolig- og barnehelsepersonell i privat sektor, og dermed lette den kliniske plasseringen av våre studenter. Dette har også sikret at kurset, mens det gjenstår intellektuelt stimulerende og akademisk godt informert, har et solid fundament i praktisk anvendelse. Som en konsekvens er våre studenter normalt i stand til å sikre de nødvendige faglige plasseringer i løpet av kurset og passende ansettelse i avhengighetstjenester som drives av offentlige, private eller uavhengige sektorer.


Inntakskrav

Typiske søkere jobber innen narkotika / alkohol eller beslektede felt, med den intellektuelle kompetansen til å jobbe på høyere nivå, og påviselige karakterstyrker for rådgivning. Ønskeligvis vil du ha tidligere trening i psykologi / rådgivning og en tilbøyelighet til forskning.

Fremtidsstudenter trenger demonterbar evne til å påta seg arbeid på masternivå. For eksempel Honours grad eller profesjonelle kvalifikasjoner på 2: 2 nivå / bachelor grad tilsvarende UK Second Class Honours Lower Division / Plus relevant erfaring som indikerer en motivasjon å spesialisere seg i avhengighetsområdet.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert June 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Deltid
Price
Pris
4,375 GBP
År 1 deltid UK / EU-avgift: £ 4375; År 1 deltid Internasjonal avgift: £ 6562.5
Information
Deadline