Diabetes er på vei oppover verden over. Helsepersonell med kompetanse innen diabetesbehandling er i stor etterspørsel. Arbeidet er utfordrende, men givende, og feltet trenger talentfulle fagfolk med en reell forpliktelse til det felles gode.

GCUs MSc Diabetes Care and Management vil forberede deg til å forfølge din karriere med tillit - og hjelpe folk i samfunnet ditt til å nyte sunnere og mer tilfredsstillende liv.

MSc Diabetes Care and Management er tverrfaglig, og samler viktige innsikt fra flere felt. Du lærer om beste praksis innen diabetesbehandling og ledelse fra et bredt spekter av perspektiver.

 • Forstå sykdommens biologi
 • Lær om forebygging, diagnostisering og behandling av diabetes
 • Kjenne til diabetes komplikasjoner
 • Utforsk den nyeste forskningen i feltet
 • Undersøkelse oppdatert fremskritt i ledelse og omsorg
 • Få ferdigheter til å samarbeide med aktiv forskning

Praktisk forskning er en viktig del av programmet. Du blir med i et team av hardt arbeidende helsepersonell som utforsker viktige spørsmål i diabetesforskning.

Hva slags forskning?

 • Fedme og vaskulære endringer i type 2 diabetes Adipocyt patofysiologi i diabetes
 • Diabetes og fetoplacental sirkulasjon
 • Nye in vitro metoder for vurdering av vaskulær funksjon i helse og sykdom
 • Endring av vaskulær reaktivitet med insulin og kortisol
 • Effekt av glukosekonsentrasjon på blodkarets kontraktsevne

Ved å holde programmet karrierefokusert, tar våre seks beste studenter et kort klinisk vedlegg på et lokalt sykehus. Denne muligheten bidrar til at de styrker sine ferdigheter og gir en positiv innvirkning på pasienter i en virkelighet.

Graduate prospekter

Våre nyutdannede fortsetter å gjøre godt arbeid i allmennpraksis, sykehus og industri. Noen velger å studere for UK General Medical Council eksamener (PLAB 1 og 2) og fortsette å jobbe i NHS.

Hva du vil studere

Diabetes Care: En Multi-Professional Approach; Patofysiologi og terapeutikk av diabetes; Den nedre limben og foten i diabetes - Evaluering av risiko; Ferdigheter for profesjonell praksis for helsevitenskap; Kroniske komplikasjoner av diabetes; Ernæring og livsstil ledelse av diabetes; Støtteforventende Care for Long Term Conditions Management (Diabetes); Reflekterende arbeidsbasert praksis; og prosjekt / avhandling.

Det er mulig å gjennomføre Diabetes Care: En multifaglig tilnærming, som et frittstående CPD-sertifikat og får kreditter til en fremtidig Masters-grad.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende). Søkere vil normalt være registrerte helsepersonell.

CPD-sertifikat

Det er mulig å gjennomføre Diabetes Care: En multifaglig tilnærming, som et frittstående CPD-sertifikat og får kreditter til en fremtidig Masters-grad.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS score på 6,0 (eller tilsvarende) uten element under 5,5.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

 • Hjemme: £ 5500
 • RUK: £ 5500
 • EU: £ 5500
 • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vi bruker et bredt spekter av lærings- og undervisningsmetoder for å sikre at du har både den nødvendige kunnskapen og forståelsen av virksomheten og ledelsen og en portefølje av intellektuelle og personlige ferdigheter.

Hver modul på programmet bruker sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for å oppnå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellom moduler og kan inkludere usynlige eksamener, klastester, essays, ledelsesrapporter, casestudier, presentasjoner og gruppearbeid.

Læringsmetoder

Lærings- og læringsmetodene vi bruker for å sikre at vårt program er faglig relevant og faglig utfordrende. Vår tilnærming er student-sentrert, praktisk, deltakende og relevant for arbeidsgivernes behov.

Vi har flyttet fra den tradisjonelle lærer-sentriske læring til en mer selvstendig læringsmetode, der du oppfordres til å utvikle kritiske tenkning ferdigheter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
16 - 36 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline