Ledende i ledelsen

LSBU er en av de ledende sentrene for lederopplæring i den offentlige og helsevesenet i Storbritannia. Dette kurset er først og fremst designet for internasjonal klientell: leger, sykepleiere og administratorer med ledende stillinger.

Vårt bidrag til mer effektiv helsestyring i land med utvikling av helsevesenet kommer gjennom undervisning, forskning, rådgivning og praktiske forhold til helsesektoren i Afrika, Midtøsten og Sørøst-Asia.

Det legges vekt på å planlegge og administrere helsetjenester, og læreplanen inkluderer ledelsesteori og praksis, leveranse av folkehelse og helsevern, internasjonal menneskelig ressurs og ledelse, helseplanlegging, helseøkonomi og forskningsmetoder.

Programmet inneholder også en ledelsesobservasjonsplassering designet for å gi internasjonale helsepersonell ledere mulighet til å undersøke, på lokalt nivå, strategiske og operative ledelsesproblemer.

Hvorfor International Health Services og Hospital Management på LSBU?

 • Få ledelsesmessige ferdigheter og undersøk hvordan folkhelsen fungerer på tvers av organisatoriske og nasjonale grenser.
 • Beviset og forskningsbaserte studiene vil bidra til ytterligere helsetjenester og sykehusadministrasjon, uansett hvor du er ansatt.
 • Lær å levere tjenester av høy kvalitet målt mot internasjonale referanser.
 • Bli kjent med å påvirke og legge til rette for etableringen av politikk for helsetjenester.

akkreditering

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

År 1

Semester 1

 • Internasjonal menneskelig ressurs og ledelse
 • Ledende folkehelse og helsefremmende
 • Administrasjon og ledelse

Semester 2

 • Forskningsmetoder og strategi
 • Helseøkonomi i utviklingsland
 • Ledelse i aksjon (inkluderer en observasjonserfaring i NHS tillitssykehus eller frivillige organisasjoner)
 • Helseplanlegging i utviklingsland

År 2

Semester 1

 • Dissertation

arbeidsevne

Over 50 land har vært representert på kurset og tidligere studenter holder nasjonale og utlandlige avtaler på tvers av føderale, provinsielle og distrikts helsetjenester og i internasjonale organisasjoner.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Undervisning og læring

Kurset er informert av teoretisk innsikt og ledelsesmessig forståelse. Studenter fra over 150 land har deltatt på kurset og kommer til programmet med eksisterende erfaring fra helsetjenesten og eller sykehusforvaltningen.

Det overordnede målet med kurset er å produsere kunnskapsrike, kompetente seniorledere med mellommenneskelige ferdigheter til å operere effektivt og effektivt i helsetjenesten.

Kursets mål er å:

 • Utforsk en bred oversikt over de historiske organisatoriske studiene og de ulike bidragsytere
 • Videre utvikle deltakerens selvbevissthet om sine egne evner og å fremme personlig og profesjonell vekst i seg selv og andre
 • Gjør det mulig for studenter å utvikle et bredt lærred av ledelseskonsepter som omfatter politiske, økonomiske, sosiologiske, psykologiske og etiske elementer
 • Gjør deltakerne i stand til å øke sin kunnskapsbase og ekspertise innen ledelsesområder som er mest relevante for deres nåværende og / eller tiltenkte lederroller
 • Fremme utviklingen av tillit til deltakerne personlige evner som ledere og ledere.

Inntakskrav

I tillegg til LSBUs standardoppføringskrav til utdanningskompetanse, vil søkere normalt kreve:

 • En grad eller tilsvarende kvalifikasjon sammen med passende senior arbeidserfaring i en helsetjeneste setting; eller
 • En profesjonell kvalifikasjon anerkjent som å være ekvivalent med gradenivå og passende senior arbeidserfaring i en helsetjeneste setting.

For søkere hvis morsmål ikke er engelsk, er en IELTS-score på 6,5 eller tilsvarende nødvendig.

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Postgraduate studenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem. Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Overnatting

Studentene bør søke om innkvartering ved London South Bank University (LSBU) så snart som mulig, når vi har tilbudt et sted på en av våre akademiske kurs.

Finansiere

Det er en god idé å tenke på hvordan du skal betale universitetsopplærings- og vedlikeholdskostnader mens du fortsatt søker om et sted å studere. Husk - du trenger ikke å vente på et bekreftet sted på et kurs for å begynne å søke studentfinansiering.

Postgraduate Application Service

Bestill en økt med en av våre spesialist postgraduate rådgivere. Over en en på en rådssesjon vil de gi deg råd om høyere grad på LSBU som passer dine interesser og erfaringer.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om LSBU innkvartering eller studentfinansiering, les fanen Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra London South Bank University »

Sist oppdatert February 25, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 23, 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
15,100 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Søknadsfrist

sep. 23, 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juni 5, 2020