Denne nye og spennende MSc-ruten tilbyr kandidater fra hvilken som helst bakgrunn muligheten til å overføre sine ferdigheter og utnytte dem til å bli sykepleier.

Ved å erkjenne den endrede sammenhengen mellom helsevesenet og sykepleiers profil er det nødvendig å utstyre studentene med avanserte kritiske tenkemåter, samt praktiske ferdigheter og kompetanse for å levere medfølende, kompetent, person-sentrert, effektiv, sikker og helsevesen av høy kvalitet.

MSc kandidater vil bli forventet bidra til å "forbedre liv" på individ, samfunn og globalt nivå. Mens de arbeider i samarbeid med helsepersonell og sosialpersonell for å møte behovene hos pasienter, klienter og tjenestebrukere, vil de også bidra til helsemessige resultater gjennom utdanning og helseforbedringsintervensjoner.

Programmet drar nytte av en sterk vekt på interprofessional utdanning hvor studentene er i stand til å lære med og fra andre helsepersonell.

MSc tilbyr også en unik mulighet for nyutdannede til å utvikle seg akademisk til Masters nivå mens du registrerer deg som en voksen sykepleier.

Graduate muligheter inkluderer sysselsetting i et mangfoldig utvalg av helsetjenester innstillinger i Storbritannia og internasjonalt.

Hva du vil studere

For å forberede studentene på sin fremtidige rolle vil de engasjere seg og bli aktive deltakere i læringsprosessen, lære samarbeid og individuelt. Dette vil inkludere bruken av det virtuelle læringsmiljøet og den toppmoderne interprofessjonelle simuleringspakken hvor elevsykepleiere skal utvikle ferdighetene til å forberede dem på ulike kliniske læringserfaringer de vil møte gjennom hele sitt program.

Inntakskrav

Typiske opptakskrav

En siste (siste 5 år) UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende)

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

engelske språk

Søkere som ikke har engelsk, er normalt pålagt å ha en akademisk IELTS-score på 7,0 (eller tilsvarende) uten element under 7,0.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 6835
  • RUK: £ 6835
  • EU: £ 6835
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vurdering er sett på som et integrert og sentralt element i læringsprosessen. Studentene oppfordres til å diskutere, tolke, analysere og evaluere informasjon på en dybde som passer for deres faglige nivå, og dermed bli aktive, selvstyrte deltakere i utdanningsprosessen.

Vurderingsstrategier inkluderer case studies, essays, patchwork vurderinger, reflekterende porteføljer, OSCAs og OSSEs, eksamener, seminarer, presentasjoner, debatter, vivas, prosjekter og avhandlinger.

Arbeidsmuligheter

Studenter som fullfører programmet vil være kvalifisert for registrering som Registrert sykepleier - Voksnepleie (RN1) hos Nursing and Midwifery Council (NMC).

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
28 måneder
Heltid studier
Pris
6,835 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline