Skarpe beslutningsprosessen og problemløsningsevnen og lær å møte utfordringene i komplekse kliniske situasjoner i vår PgD Advanced Practice i Distriktsopplæring med spesialistkvalifikasjon. Dette programmet er designet for registrerte sykepleiere som ønsker å bygge videre på sin eksisterende kunnskap og utvikle nye ferdigheter.

Få opplæring for å bedre imøtekomme de politiske og organisatoriske kravene til å levere omsorg - og fremme beste praksis på ditt felt. Bruk din forpliktelse til det felles gode å gjøre en meningsfylt forskjell på lokalt, nasjonalt eller globalt nivå. Forbered deg på en utfordrende og givende karriere som spesialistutøver i et program som bruker en rekke dynamiske læringsmuligheter.

På GCU gir vi deg verktøyene du trenger for å lykkes. Bli med i et blomstrende, åpent og mangfoldig samfunn med en felles tro på samfunnsansvar.

Vår Pg.D. Programmet overholder standardene til Nursing and Midwifery Council Standards for spesialopplæring og praksis samt kompetanse for sykepleier og jordmor forskere.

Graduate prospekter

Den PgD Avanserte Praksis i Distriktsopplæring med spesialistkvalifikasjonsprogrammet setter deg opp for suksess i et spennende nytt kapittel av din karriere. De fleste av våre studenter er ansatt i National Health Service (NHS); Etter eksamen har våre alumner generelt roller med NHS-tjenesteleverandører som står i forhold til profesjonell kvalifisering av Spesialistutøver: Distriktssykdommer.

Hva du vil studere

Evaluering av bevis for å utvikle forskning og informasjonspraksis Ikke-medisinsk prescription; Ledende avansert praksis i Distriktsomsorg 1; Støtte forutgående omsorg for langsiktige forhold; Evaluering av faglige perspektiver og klinisk beslutningsprosess for avansert praksis; Ledende avansert praksis i distriktsomsorg 2.

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

Typiske opptakskrav

Søkere må bevise dagens 1. nivå (voksen) registrering og har normalt minst tre års erfaring med etterregistrering for å få konsolidert forhåndsregistreringsutfall og ha fått en dypere forståelse av relevant faglig praksis.

Videre krever pre-requisite arbeidsrelaterte krav til å få tilgang til V300, slik det er spesifisert i Nasjonalitetsstandarder for sykepleier og barnemorsk prescribers (NMC, 2006), tre års erfaring som utøver - det siste året er det kliniske feltet som foreskriver vil finne sted; anses kompetent av arbeidsgiveren til å gjennomføre programmet Tilgang til en utpekt medisinsk utøver som er behagelig å gjennomføre læring og vurdering i praksis. Søkere vil normalt forventes å ha en æresgrad.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

engelske språk

Faglig IELTS-score på 7,0 (eller tilsvarende) uten element under 7,0.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

  • Hjemme: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • Internasjonalt: £ 12600

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurs fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Sist oppdatert July 31, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studenter; £ 12600 Internasjonale studenter
Deadline