Read the Official Description

MSc i barnepasning gjør at du kan utvikle en reflekterende, spørrende, kritisk og innovativ tilnærming til din profesjonelle praksis. Du vil videreutvikle kunnskapen og forståelsen for å forbedre din faglige praksis og fremme i en analytisk tilnærming til omsorg som er basert på best tilgjengelige bevis. Du lærer også å forstå den nåværende strukturen av barnehelsetjenesten og sykepleierrollens rolle i den strukturen. Du vil demonstrere din forpliktelse til dyktighet i å gi omsorg for barn og deres familier, samt analysere fremtidige forskningsbehov innenfor ditt område av praksis. Studiene skal bidra til å forbedre omsorgen for barn, unge og familien.

I tillegg vil du forbedre dine livslang læringskompetanse og personlig utvikling, slik at du kan jobbe med selvretning og originalitet, samt bidra til profesjonell praksis og til samfunnet.

Særskilte trekk ved dette programmet er:

 • Møte opplæringsbehov hos arbeidsgivere og enkeltpersoner gjennom fleksibel deltidsstudie;
 • Det lærte programmet suppleres av e-læringstøtte og interaktive nettaktiviteter og støttes av sakkyndige barns sykepleiere.
 • Det legges vekt på å integrere teoretiske tilnærminger med utøvelsen av barnepasning;
 • Vurdering bruker innovative praksisbaserte tilnærminger som mock kliniske scenarier og reflekterende logger;
 • Potensielle studenter kan kreve avanserte stillinger for opptil 50% av programmet (for kvalifiserte søkere).

Dette programmet er rettet mot barnepasienter som forventer at deres karriere skal forbli primært i barnehelsepersonellspraksis, arbeider i grunnskolen, videregående eller tertiær klinisk innstilling, og som ønsker å fortsette sin faglige utvikling til høyere nivå.

Nøkkelkursinformasjon - bestilt etter modus

Modus

moduler

År 1

 • Bedre kvalitet, forandringsledelse og ledelse
 • Anvendt anatomi og fysiologi for barn og unge
 • Grunnleggende begreper om omsorg for barn, unge og familier
 • Bygge praksis ferdigheter for barns sykepleie

År 2

 • Forbedre opplæringsevner i barnas sykepleie
 • Ta vare på det kritisk syke barnet og den unge personen
 • Anvendt farmakologi og medisinoptimalisering i barnepleie
 • Forskning innen helse og sosial omsorg
 • Dissertation

arbeidsevne

Sysselsettingsutsikter er gode, med nyutdannede som har moderne kunnskap og ferdigheter som sikrer sitt bidrag i å fremme profesjonell praksis i barnepleie.

Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment for det andre året på rad - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018, 2019.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

 • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
 • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.

Inntakskrav

Studentene vil normalt ha en bachelorgrad og normalt vil de være på del 1 i sykepleie- og midleregisteret (NMC) med barnehelsetjenestekompetanse (RN Child) med minst tre års etterregistreringserfaring.

Hvordan søke

Internasjonale studenter

Internasjonale søkere (ikke-Hjem / EU) bør følge vår internasjonale veiledning.

Instruksjoner for hjem / EU-søkere

Modus

Postgraduate studenter og forskerstudenter bør søke gjennom vårt dedikerte applikasjonssystem. Fullstendig informasjon om hvordan du gjør dette, er gitt på vår Hvordan søke seksjon for forskerstuderende og vår Søknadsseksjon for forskerstuderende.

Avgifter og finansiering

Gebyrene skal betales årlig i henhold til antall moduler som gjennomføres det året i stedet for en opp foran for hele kurset.

Du kan bli sponset gjennom CPPD kontraktsarrangementer med LSBU, har gebyrer betalt av din arbeidsgiver eller fond deg selv eller bruk en kombinasjon. Avgiftsordningen kan endres på årsbasis.

Forbered deg på å starte

Vi hjelper våre studenter til å forberede seg på universitetet selv før semesteret starter. For å finne ut når du skal søke om din LSBU-bolig eller studentfinansiering, les Hvordan søke på dette kurset.

Velkommen uke

Før du starter kurset, sender vi deg informasjon om hva du må gjøre før du ankommer og i løpet av de første dagene på campus. Du kan lese om prosessen på vår Velkommen-uke sider.

Program taught in:
Engelsk

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 26, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 23, 2019
Jan. 27, 2020
Duration
1 - 6 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 23, 2019
Sluttdato
Juni 5, 2020
Application deadline
Startdato
Jan. 27, 2020
Sluttdato
Jan. 22, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juni 5, 2020

Jan. 27, 2020

Location
Application deadline
Sluttdato
Jan. 22, 2021